|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
mpvp
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
RAT

|
Zaslal: čt září 22, 2011 8:19 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: čt září 22, 2011 10:04 am Předmět: |
|
|
| mpvp napsal: | tak tohle nechápu zvážím ze večer a mám 70,1 druhy den si večer zajdu do posky pak si dam protejn jak du spát dam si ještě na spánek probudím se s dobrým pocitem vlezu na váhu a tam 71,2 co te je????
jak je to možné? |
Já zas nechápu, proč 70kg kluci drží dietu
|
|
| nahoru |
|
 |
xCROWx
|
Zaslal: čt září 22, 2011 10:12 am Předmět: |
|
|
Třeba má 150 cm _________________ "Give the guy a gun and he's superman, give him two and he's God."
|
|
| nahoru |
|
 |
mpvp
|
Zaslal: čt září 22, 2011 7:03 pm Předmět: |
|
|
| Rostislaw napsal: | | mpvp napsal: | tak tohle nechápu zvážím ze večer a mám 70,1 druhy den si večer zajdu do posky pak si dam protejn jak du spát dam si ještě na spánek probudím se s dobrým pocitem vlezu na váhu a tam 71,2 co te je????
jak je to možné? |
Já zas nechápu, proč 70kg kluci drží dietu |
musím mít na zápas
|
|
| nahoru |
|
 |
lamice27

|
Zaslal: so říjen 08, 2011 9:34 pm Předmět: |
|
|
| Rostislaw napsal: | | Zajímalo by mě, jaký máte časový interval mezi jídly např při 200g sach denně při dávce 40g bílkovin v jedné porci u 100kg vážícího jedince. Někde jsem četl předsoutěžní rozpis u 80kg kluků a byl tam 2 hodinový rozestup, což se mě zdá být zbytečně krátká doba s ohledem na to, že většina bílkovin bude příjímana z masa. Myslím, že 2,5 až 3 hodiny bude dostačující. |
Ja treba taky rysuju a je uplne jedno jestli jis 6 nebo 2 jidla denne,ve vysledku zalezi na poctu kcal a ne jak casto jis,ta castost je podle me zbytecne nadhodnocena
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so říjen 08, 2011 11:28 pm Předmět: |
|
|
| lamice27 napsal: | | Rostislaw napsal: | | Zajímalo by mě, jaký máte časový interval mezi jídly např při 200g sach denně při dávce 40g bílkovin v jedné porci u 100kg vážícího jedince. Někde jsem četl předsoutěžní rozpis u 80kg kluků a byl tam 2 hodinový rozestup, což se mě zdá být zbytečně krátká doba s ohledem na to, že většina bílkovin bude příjímana z masa. Myslím, že 2,5 až 3 hodiny bude dostačující. |
Ja treba taky rysuju a je uplne jedno jestli jis 6 nebo 2 jidla denne,ve vysledku zalezi na poctu kcal a ne jak casto jis,ta castost je podle me zbytecne nadhodnocena |
Tak to si zase nemyslim. Samozrejme ze celkovy prijem energie je hlavni, ale ta frekvence jezeni je celkem dulezity pomocnik k nakopnuti metabolizmu. Zkus delsi dobu jist 2x denne a uvidis, ze ten metabolizmus budes mit pomalejsi a stejne tak budes mit mozna i mene energie. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
lamice27

|
Zaslal: ne říjen 09, 2011 11:06 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | lamice27 napsal: | | Rostislaw napsal: | | Zajímalo by mě, jaký máte časový interval mezi jídly např při 200g sach denně při dávce 40g bílkovin v jedné porci u 100kg vážícího jedince. Někde jsem četl předsoutěžní rozpis u 80kg kluků a byl tam 2 hodinový rozestup, což se mě zdá být zbytečně krátká doba s ohledem na to, že většina bílkovin bude příjímana z masa. Myslím, že 2,5 až 3 hodiny bude dostačující. |
Ja treba taky rysuju a je uplne jedno jestli jis 6 nebo 2 jidla denne,ve vysledku zalezi na poctu kcal a ne jak casto jis,ta castost je podle me zbytecne nadhodnocena |
Tak to si zase nemyslim. Samozrejme ze celkovy prijem energie je hlavni, ale ta frekvence jezeni je celkem dulezity pomocnik k nakopnuti metabolizmu. Zkus delsi dobu jist 2x denne a uvidis, ze ten metabolizmus budes mit pomalejsi a stejne tak budes mit mozna i mene energie. |
Sam takhle jedu, hlavne kvuli tomu ze ucim a mam kratky pauzy a jidlo bych nestih, spis teda davam 3xdenne ale je to uplne v pohode. Jdu s vahou pomalu dolu a nevidim rozdil.Pokud samozrejme cas mam,vic jidel si dam. Zpomaleni metabolizmu nema s frekvenci jidel co delat. metabolizmus je ovlivnen hlavne intenzitou cviceni a zmenou telesne vahy viz. výzkum
Webber J, Macdonald IA, The cardiovascular, metabolic and hormonal changes, 1994
Nejde mi sem dat link, ale google hned najde :)
Kazdopadne pro neanglictinare- skupina lidi provedla ve vyzkumu 72hod fast (půst) a těch 72hod nemělo vůbec žádnej vliv na metabolizmus.
|
|
| nahoru |
|
 |
nanobeast
|
Zaslal: ne říjen 09, 2011 11:33 am Předmět: |
|
|
troufnu si tvrdit ze je i studie na uplnej opak te tvoji studie..
|
|
| nahoru |
|
 |
lamice27

|
Zaslal: ne říjen 09, 2011 11:48 am Předmět: |
|
|
| nanobeast napsal: | | troufnu si tvrdit ze je i studie na uplnej opak te tvoji studie.. |
Tak tomu verim taky,kazdopadne vetsina vyzkumu a studii,ktery jsou videt v casopisech (Muscle and Fitness atd) jsou financovany suplementovyma vyrobcema takze je asi jasny jaky vysledky ukazou- jezte 6xdenne (pokud nestihate,pijte 1-2x denne NAS proteinak,gainer...) je to proste o prachach. Jak rikam,taky sem to takhle driv delal ale ted uz nejakou dobu jim mene casto a funguje to vybone,citim se dobre takze zkus a uvidis...
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: ne říjen 09, 2011 11:54 am Předmět: |
|
|
| lamice27 napsal: | | Draper napsal: | | lamice27 napsal: | | Rostislaw napsal: | | Zajímalo by mě, jaký máte časový interval mezi jídly např při 200g sach denně při dávce 40g bílkovin v jedné porci u 100kg vážícího jedince. Někde jsem četl předsoutěžní rozpis u 80kg kluků a byl tam 2 hodinový rozestup, což se mě zdá být zbytečně krátká doba s ohledem na to, že většina bílkovin bude příjímana z masa. Myslím, že 2,5 až 3 hodiny bude dostačující. |
Tak to si zase nemyslim. Samozrejme ze celkovy prijem energie je hlavni, ale ta frekvence jezeni je celkem dulezity pomocnik k nakopnuti metabolizmu. Zkus delsi dobu jist 2x denne a uvidis, ze ten metabolizmus budes mit pomalejsi a stejne tak budes mit mozna i mene energie. |
Sam takhle jedu, hlavne kvuli tomu ze ucim a mam kratky pauzy a jidlo bych nestih, spis teda davam 3xdenne ale je to uplne v pohode. Jdu s vahou pomalu dolu a nevidim rozdil.Pokud samozrejme cas mam,vic jidel si dam. Zpomaleni metabolizmu nema s frekvenci jidel co delat. metabolizmus je ovlivnen hlavne intenzitou cviceni a zmenou telesne vahy viz. výzkum
Webber J, Macdonald IA, The cardiovascular, metabolic and hormonal changes, 1994
Kazdopadne pro neanglictinare- skupina lidi provedla ve vyzkumu 72hod fast (půst) a těch 72hod nemělo vůbec žádnej vliv na metabolizmus. |
Teď jde o to, kolik procent z těch tvých váhových úbytků dělá svalovina a kolik tuk
|
|
| nahoru |
|
 |
lamice27

|
Zaslal: ne říjen 09, 2011 11:59 am Předmět: |
|
|
| YUD napsal: | | lamice27 napsal: | | Draper napsal: | | lamice27 napsal: | | Rostislaw napsal: | | Zajímalo by mě, jaký máte časový interval mezi jídly např při 200g sach denně při dávce 40g bílkovin v jedné porci u 100kg vážícího jedince. Někde jsem četl předsoutěžní rozpis u 80kg kluků a byl tam 2 hodinový rozestup, což se mě zdá být zbytečně krátká doba s ohledem na to, že většina bílkovin bude příjímana z masa. Myslím, že 2,5 až 3 hodiny bude dostačující. |
Kazdopadne pro neanglictinare- skupina lidi provedla ve vyzkumu 72hod fast (půst) a těch 72hod nemělo vůbec žádnej vliv na metabolizmus. |
Teď jde o to, kolik procent z těch tvých váhových úbytků dělá svalovina a kolik tuk |
chodim na premereni tuku k p.Blahovi na antropo. (zatim 2x) vysetreni a svaly drzi,zatim sem sel z 25 na 19% tuku
|
|
| nahoru |
|
 |
whiterider
|
Zaslal: po říjen 10, 2011 3:29 pm Předmět: |
|
|
| YUD napsal: | | lamice27 napsal: | | Draper napsal: | | lamice27 napsal: | | Rostislaw napsal: | | Zajímalo by mě, jaký máte časový interval mezi jídly např při 200g sach denně při dávce 40g bílkovin v jedné porci u 100kg vážícího jedince. Někde jsem četl předsoutěžní rozpis u 80kg kluků a byl tam 2 hodinový rozestup, což se mě zdá být zbytečně krátká doba s ohledem na to, že většina bílkovin bude příjímana z masa. Myslím, že 2,5 až 3 hodiny bude dostačující. |
Teď jde o to, kolik procent z těch tvých váhových úbytků dělá svalovina a kolik tuk |
Podle mě je naprostá hovadina jíst při posilování 2 denně... Za prvé: zpomalení metabolismu. 2) tělo nedokáže vstřebat takovou dávku živin=uložení na tuk. 3) při pravidelné stravě se zvětší bazální metabolismus a to při dietě není vůbec špatný.... _________________ Kdo kouří, přemýšlí o životě
Kdo nekouří, nedělá nic...
|
|
| nahoru |
|
 |
RavenStalker

|
Zaslal: po říjen 10, 2011 7:07 pm Předmět: |
|
|
Tak 72 hodin nárazově možná ne, ale jak dlouho to zkoušeli? aspoň týden, 2 týdny, měsíc? Adaptační syndrom na hladovění, tělo není žádná naivka a dovede se bránit.
Taky záleží jestli má člověk 100 a nebo 70. Tam se tělo v případě zachování hmoty chová jinak. A taky mě zajímá, zda pokud člověk nabere hmotu ve fázi přirozeného vývinu (bude bejčit od 15 a nakorbí se) tak mu ta hmota vydrží v těle déle? Myslím tím jako že o ní hůř přijde, bude tělu přirozenější? To mě napadlo.
Každý má určitou hranici, když přestane jíst a posilovat tak mu nějaké svaly zůstanou, takové jaké by měl kdyby ani nikdy nezačal.
|
|
| nahoru |
|
 |
lamice27

|
Zaslal: po říjen 10, 2011 10:09 pm Předmět: |
|
|
re:whiterider
1)zpomaleni metabolizmu nenastane,je to blbost,nenech se presvedcit vsema starejma pravidlama ktery jsou vsude okolo
2)telo stravi vsechno uplne v pohode,zvasty kolem jidla v malych porcich 6-8x denne
3)travenim se pali kalorie ale jak moc? na straveni 25g prot=100cal spali telo 10cal a pokud prijmes najednou 50g prot. spalis 20cal. Jednoduse palis stejne at jis 6x denne nebo 2-3x...jednoduchy pocty
Proste jen vim,ze to funguje (mam ted 99kg) a moje pritelkyne (63kg), oba jdem s tukem dolu,svaly drzi. Tak to proste zkuste a porad nekecejte ze je to kravina  cejtim se lip, nejim kazdy tri hodiny jak magor (coz sem delal) a uzivam si proste zivot normalne.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|