Scheila

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 75, 76, 77  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Scheila  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Scheila
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Scheila

PříspěvekZaslal: pá červenec 29, 2016 9:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

29.7.2016 4.4

Zahřátí

Mrtvý tah " till knees" - bez pásku
10x40kg
6x60kg
2x4x80kg
5x3x95kg

Benč press
2x10x20kg
8x30kg
5x40kg
5x50kg
2x2x60kg
1x65kg
1x70kg
1x75kg OR
0,85x77,5kg
3x3x60kg

Tlaky na ramena za hlavu VČ
5x5x25kg

Mrtvý tah z boxů (10cm) - bez pásku
8x60kg
5x80kg
5x95kg
2x3x105kg
4x3x120kg

Streč

No....trénink byl dneska naprosto úžasnej . Ale přecházela tomu nemilá věc, kdy jsem si na schodech ve fitku roztřískala telefon , ve kterém mám tréninkový rozpis... takže jsem nevěděla co cvičit, jenom matně jsem si vzpomněla na cviky a počty opakování...
Takže jsem toho využila, že si vyzkouším maximálku na benčík ...70 kg - papír, 75 kg - veeeelký osobák - kontrolovaně a plynule , tak jsem se hecla i na 77,5 kg. To bohužel o fous nevyšlo, jednak jsem zvedla zadek a v mrtvém bodě (cca 10 cm nad hrudníkem) mi sparing musel 2 prstama pomoct - prý max jedním kilem... Ale měla jsem to pod kontrolou, příště to tam bude ...
No a na závěr dotahy z boxů, všechno bez pásku.. v hlavě jsem bojovala s váhou, ještě před půl rokem jsem dotahy se 120kg jezdila full equip ...Ale šlo to moc dobře, dokázala jsem udržet precizní techniku, jako dalo mi to hodně zabrat, ale ještě tam rezerva byla ---

Takže dneškem jsem zakončila první cyklus SHEIKA... tréninky to byly objemově náročné, v 75% případů jsem se do šatny plazila, ale regenerovat jsem to zvládala úplně v pohodě, svalová ani psychycká únava nebyla, bavilo mě to, plán jsem splnila na 110 % . Cítím velký progres na mrtvolách a benčích, dřepy stagnují....
Teďka mám v plánu dát 4-5 dní pauzu, odpočinout si a najet na druhý cyklus... váhy pro výpočet plánu navýším na dřep/MT o 10 kg (na 105/130kg) a na benč o 5 kg (na 80kg)...No už se těším .
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Judson

PříspěvekZaslal: pá červenec 29, 2016 9:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Muzu se zeptat v jake vahovce soutezis? Jinak u toho benchu nemam paru jak moc je to dobry ) Ale moc holek asi 75 neda. koukam ze na tebe vypocty na maxko vubec nevychazej, z 12x60 ma prej vychazet 1x86kg.
Scheila

PříspěvekZaslal: pá červenec 29, 2016 9:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson napsal:
Muzu se zeptat v jake vahovce soutezis? Jinak u toho benchu nemam paru jak moc je to dobry ) Ale moc holek asi 75 neda. koukam ze na tebe vypocty na maxko vubec nevychazej, z 12x60 ma prej vychazet 1x86kg.

Závodní váhu mám 62 kg, takže jsem ve váhovce do 63 :)... a já jsem předtím, než jsem najela na toho Sheika jezdila hodně do objemu, 10-12 opak, nebo klidně maximální počty opakování s 60-80% maximálky, takže to mám vytrénované na velký objem práce a ne až tak moc na silový výkon...Chtěla jsem si vytvořit kvalitní základ a teďka to chci vypeakovat ...
e-witch

PříspěvekZaslal: so červenec 30, 2016 8:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

... ten benč je pěkný a může být perfektní :)
Makuška

PříspěvekZaslal: po srpen 01, 2016 9:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Scheili já teda musím za sebe říct, že obdivuju, jak se ti pravidelně objevuje v tréninku zapsaný streč - ta fotka, co jsi dávala z parku....na silově cvičící sportovkyni máš teda rozsah úžasný. Jinak samozřejmě gratulace k posunu.....ten ti tu zhodnotí podstatně povolanější.
Scheila

PříspěvekZaslal: po srpen 01, 2016 11:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

e-witch napsal:
... ten benč je pěkný a může být perfektní :)

Děkuju , a mám v plánu aby byl perfektní ... bůh ví proč, ale i přesto, že jsem benč nikdy dřív ráda neměla, tak ho mám zvládnutej asi nejlíp jak technicky tak i silově...takže až přestanu mít nervy se trápit s dřepama, tak ze mě bude čistě benčařka ...

Makuška napsal:

Scheili já teda musím za sebe říct, že obdivuju, jak se ti pravidelně objevuje v tréninku zapsaný streč - ta fotka, co jsi dávala z parku....na silově cvičící sportovkyni máš teda rozsah úžasný. Jinak samozřejmě gratulace k posunu.....ten ti tu zhodnotí podstatně povolanější.

No já v podstatě bez závěrečného strečinku nedokážu odejít z posilky, kdy si v průběhu asi 15 min zklidním tepovku, proválcuju se na trigger pointu a 2-3x si lehce a krátce protáhnu všechny svalový partie...pokud to neudělám, tak další den mám svalovku a znatelně horší regeneraci ... A na té fotce ani nejsem v plném rozsahu, když se trochu posnažím, tak v provazu mám tak 5 cm od země , akorát na placku nemám rozsah vůůůbec ale vůbec žádnej .
Makuška

PříspěvekZaslal: po srpen 01, 2016 11:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Scheila napsal:
No já v podstatě bez závěrečného strečinku nedokážu odejít z posilky, kdy si v průběhu asi 15 min zklidním tepovku, proválcuju se na trigger pointu a 2-3x si lehce a krátce protáhnu všechny svalový partie...pokud to neudělám, tak další den mám svalovku a znatelně horší regeneraci ... A na té fotce ani nejsem v plném rozsahu, když se trochu posnažím, tak v provazu mám tak 5 cm od země , akorát na placku nemám rozsah vůůůbec ale vůbec žádnej .

To jsi hodně dobrá. A s plackou si nedělej vůbec, ale vůůůůůbec žádný stres - placku se svým rozsahem v tréninku nepotřebuješ. Placka je hodně o kyčlích a hamech - tahá to holt na obě strany a to ty, když máš nastrečovanou každou nohu zvlášť, nemusíš nijak hrotit.
Scheila

PříspěvekZaslal: út srpen 02, 2016 9:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

2.8.2016 Strečing - 60 min

Na tvůj popud, Makuš, jsem musela vyzkoušet, jak na tom vlastně jsem a jestli jsem nekecala s tím provazem ...No asi to bude o chlup víc, než 5 cm, ale mohlo by být i hůř ....Ale teda jako musím říct, že mě to fakt nebavilo a nic moc příjemnýho , zlatý železo (nezávidím Draperovi ) ...Nicméně fotograf si to docela užíval, až trošku zapomínal, co vlastně má fotit, viz spodní foto .

Judson

PříspěvekZaslal: út srpen 02, 2016 10:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trojbojarky maji proste super zadnice
Makuška

PříspěvekZaslal: st srpen 03, 2016 8:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Scheila napsal:
2.8.2016 Strečing - 60 min

Na tvůj popud, Makuš, jsem musela vyzkoušet, jak na tom vlastně jsem a jestli jsem nekecala s tím provazem ...No asi to bude o chlup víc, než 5 cm, ale mohlo by být i hůř ....Ale teda jako musím říct, že mě to fakt nebavilo a nic moc příjemnýho , zlatý železo (nezávidím Draperovi ) ...Nicméně fotograf si to docela užíval, až trošku zapomínal, co vlastně má fotit, viz spodní foto .

Scheili máš můj obdiv...do provazu sice kousíček chybí, ale na trojbojařku a silově cvičící palec nahoru.

A ty ramena máš teda pružný solidně.

Což mi připomíná, že bych měla zase Drapera zkusit natáhnout....beztak už se zase škrábe na zádech vidličkou.

Lehkou nesoustředěnost fotografa musíš omluvit....prostě když je co fotit, tak to vysloveně provokuje si to nezvěčnit. To musíš chápat.
vlk#

PříspěvekZaslal: st srpen 03, 2016 9:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

pěkný... log

spojený ruce za zádama závidím
Magumi

PříspěvekZaslal: st srpen 03, 2016 9:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

S provazem jsem na tom podobně, ale ruce za zádama nespojím ani náhodou. Dobrá práce s těmi rameny.

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
Scheila

PříspěvekZaslal: čt srpen 04, 2016 8:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky ... v životě by mě nenapadlo, že spojit ruce za zády je takové terno ...

4.8.2016 1.1

Zahřátí

Dřep
10x20kg
8x40kg
5x50kg
2x4x65kg
3x2x75kg
4x3x85kg

Benč press
2x10x20kg
8x30kg
5x40kg
4x50kg
2x3x55kg
6x3x65kg - první opak. v serii stopka

Tlaky na prsa v leže JČ
10x10kg
4x10x14kg

Dřep
5x50kg
5x60kg
5x4x75kg

Streč

Takže po 5ti denní pauze, dneska první trénink druhého cyklu Sheika . Příjemně odpočatá, šlo to dobře, jenom ty dřepy zase opruz ....už by se to jako mohlo zlomit a mohly by mě zase začít bavit a jít mi ....
Scheila

PříspěvekZaslal: pá srpen 05, 2016 8:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska byl jeden z těch dnů, kdy jsem přemýšlela nad tím, že si nechám udělat prsa a půjdu dělat bikiny, protože nemám šanci v liftu něco dokázat...

5.8.2016 1.2

Zahřátí

Mrtvý tah sumo
10x50kg
5x65kg
5x80kg
2x3x90kg
(tady mi to už přišlo trošku těžší, než by mělo být, ale šlo to)

2x2x100kg ........totální FAIL... v plánu bylo 5x3x105kg, ale měla jsem co dělat abych odlepila těch 100 kg...samozřejmě pokud bych se vys*ala na techniku a vyhrbila záda, tak by to šlo líp, ale to jsem nechtěla...
0x90kg ...chabej pokus se slazama v očích to odjet aspoň s 90 kg... ani jsem činku neodlepila...
4x6x70kg ....tak aspoň něco...

Tady jsem chtěla jít domů, ale hecla jsem se, že s takovým přístupem jednou v těch bikinách opravdu skončím ....

Benč press
2x10x20kg
8x30kg
6x40kg
5x50kg
2x4x55kg
2x3x60kg
2x2x65kg
2x3x60kg
4x55kg
6x50kg
8x50kg
10x40kg

Benč splněn podle plánu, těžší než normálně, ale vše s rezervou...sice jsem po každé sérii seděla na lavičce jak zmoklá slepice a snažila se nerozbrečet, ale byla jsem za to ráda...musel na mě být hrozně komickej pohled ...

Potom v plánu byly tlaky na prsa, DL till knees a goodmorningy, ale to jsem radši zavrhla, ještě bych ublížila sobě nebo nějakému kolemjdoucímu, když bych kolem sebe ve zlosti házela kotoučema ...Takže trochu bezmyšlenkovýho pumpování...

Rozpažky na ramena JČ
4x10x6kg

Veslování v sedě
4x10x?

Mini Streč...

No, co na to říct ? Dneska to bylo krajně náročné jak pro mě, tak pro sparinga ...Nevím, kde nastal problém, ale po včerejších dřepech jsem měla totálně namožený hamstringy, jak už jsem hooodně dlouho neměla... jestli ta 5ti denní pauza byla moc dlouhá ???

Taky by asi možná mohly mít vliv rozházený hormony... Tady prolomím tabu a chtěla bych se zeptat všech žen sportovkyň - míváte také výkyvy výkonnosti v rámci své periody? Co to ku*va jako je, že příjdu k čince a ani neodlepím 80% své maximálky???????

Jdu si dát magnum , snad bude líp ...
Berserk_Grom

PříspěvekZaslal: pá srpen 05, 2016 8:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Si si istá, že zlý tréning bol zapríčený hormónmi?
Mohli v tom byť iné faktory, stravovala si sa inak v ten deň alebo deň predtým, mala si nekvalitný spánok, stres z osobného života, alebo cvičila na inej tyči/kotúčoch ako zvyčajne atd...
Ten ťah 90 kg bol podľa mňa psychická záležitosť a nesústredila si sa na činku ako keď si dvíhala 100ku.

Hormóny isto vedia rozladiť človeka, ale teba ako športovkyňu to nesmie rozladiť a musíš sa naučiť liftovať aj cez ne.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Scheila Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 75, 76, 77  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: