Scheila

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 75, 76, 77  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Scheila  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Scheila
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Scheila

PříspěvekZaslal: st prosinec 21, 2016 7:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

21.12.2016 2.2

Zahřátí

Benč pres
2x10x20kg
8x30kg
6x40kg
4x50kg
3x60kg
2x65kg
2x70kg
1x70kg-stopka
1x75kg
1x75kg - stopka
1x77,5kg
0x80kg
2x75kg
2x80kg - 1,5 cm board
1x80kg - 1,5 cm board (2. opak fail)

Dřep - bez bot a bez pásku
10x20kg
8x40kg
5x60kg
4x70kg
4x3x80kg

Rozpažky na ramena JČ
4x8x6kg

Břicho
Streč

Dneska těžké benčíky , 75 kg bylo lehkééééé...77,5 kg byl osobáček, pocitově taky lehké, ale prý jsem trošku odlepila zadek ...80 kg mě ale zabilo při rozjezdu , už jsem na ňu pěkně naštvaná na tu 80tku ...tak jsem pak vzala nejtenčí špalek 1,5 cm a ono to najednou šlo a dokonce na 2 opak !!! Takže pro mě jsou kriticiké cca první 2 cm od hrudníku...
Otázka do placu, co první zabírá od hrudníku při maximální šířce úchopu, čili na co se zaměřit??? Přední delty, prsa?????
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: st prosinec 21, 2016 9:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nevim jak pri sirokem, ale rozjezd je dost o prsou a prednich deltach, zkusil bych hluboke kliky na sirokych bradlech
pripadne dlouhe stopky, aby sis zvykla na pohyb z nuly, klidne pet vterin
Scheila

PříspěvekZaslal: st prosinec 21, 2016 10:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
nevim jak pri sirokem, ale rozjezd je dost o prsou a prednich deltach, zkusil bych hluboke kliky na sirokych bradlech
pripadne dlouhe stopky, aby sis zvykla na pohyb z nuly, klidne pet vterin

V IPF je povolena maximální šíře úchopu na 81 cm, na olympijských osách to máš vyznačené ryskama...kliky na bradlech dělám, ale jenom na úzkých, široké v remičku nejsou...Ale s těma delšíma stopkama to je dobrý nápad, stejně bych je teď měla začít víc trénovat, když se soutěž blíží ...
Scheila

PříspěvekZaslal: po prosinec 26, 2016 9:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

26.12.2016 3.1

Zahřátí

Dřep
10x20kg
10x40kg
6x60kg
4x70kg (+ cca 3kg)
3x80kg (+ cca 3kg)
3x90kg (+ cca 5kg)

SBD návleky
3x100 kg (+ cca 5kg)
2x110kg (+ cca 5kg)
1x110kg + druhé opak fail (+ cca 5kg)
3x4x100kg (+ cca 5kg)

Benče
10x20kg
10x30kg
6x40kg
5x50kg
3x60kg
3x65kg
4x3x65kg - stopky

Goodmorningy
5x5x50kg

Rozpažky na ramena JČ
4x8x6kg

Streč

Taaaaaakže...minulý pátek jsem byla nucena trénink vynechat, dostal mě bacil - bolelo v krku a začínalo mě bolet a pálit i na průduškách, tak jsem z toho byla celá špatná, že to vypadá na zánět průdušek, tak jsem odpočívala...naštěstí další den už bolel jen krk a během víkendu to jakštakš odeznělo úplně ...

Protože jsem na svátky u rodičů v Brně, tak jsem dnes zavítala do Mišmaše, kde jsem úplně náhodou narazila na Raptora, z čehož jsem byla naprosto nadšená, páč pomoc na dřepy se vždycky hodí ... No a k tréninku - se 110 jsem doufala že vytáhnu aspoň 3 opakování, no šly jenom 2...v další sérce jsem se u druhého opakování nezkoncentrovala, převážila jsem se dopředu a hodila to přes hlavu do stojanu...no a potom mi chlapci sdělili, že některé kotouče jsou krapet těžší, většinou tak cca o 1,5 kg, pak jsme to aji vážili ...takže v pracovních sériích jsem tam mohla mít tak cca o 4-6 kg více ... To by znamelo osobáček se 115 na 2 opak ...takže asi spokojenost ...

Scheila

PříspěvekZaslal: st prosinec 28, 2016 9:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

28.12.2016 3.2

Zahřátí

Benč pres
2x10x20kg
10x30kg
6x40kg
5x50kg
3x60kg
2x65kg
4x2x70kg - stopky
1x75kg - stopka

Dřep
10x20kg
8x40kg
6x60kg
3x5x70kg
2x80kg
5x2x90kg

Triceps kliky na bradlech
3x6

Břicho
Streč

Dneska ještě jednou v Brně, benče super, ujistila jsem se v plánovaném základu, když se soustředím na vše na co mám, tak to jde moc dobře ...dřepy dneska na techniku, zase jsem se něčemu přiučila, děkuji ...
Scheila

PříspěvekZaslal: pá prosinec 30, 2016 8:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

30.12.2016 3.3

Zahřátí

Mrtvý tah - sumo
10x20kg
7x60kg
5x80kg
3x90kg
3x100kg
2x110kg
1x120kg
1x130kg
4x2x110kg - touch and go

CG Benč pres
2x10x20kg
8x30kg
6x40kg
5x50kg
5x3x60kg

"Široký dřep na bednách s kettlebellem" (nemáte někdo nějakou zkratku :D)
5x8x18kg

Břicho

Včera sauna ...chtěli jsme se podívat do Infinit Maximus, ale tak neuvěřitelně přeplněné parkoviště a představa tolika lidí nás velice rychle odradila, tak jsme skončili klasicky v Infinitu na Lesné ...Jo, a dneska jsem s velkým odhodláním vlezla po Vánocích na váhu - 64,9 kg , čekala jsem, že bude hůř ...

Dnešní mrtvolky zase utrpení, svádím to na dočasnou hormonální nevyrovnanost, jinak bych to už asi obrečela (neměla jsem k tomu daleko) ... 120kg by měl být základ, to šlo celkem dobře....ale těch 130kg, no omg ... Já jsem se tak snažila, a tak jsem tahala a ono nic ...a jenom mi běželo hlavou "Heleno, jestli to nezvedneš, tak skončíš jako bikina" ... a při té myšlence se to KONEČNĚ odlepilo od země ...
Ale zase si říkám, že když to zvednu teď, tak to zvednu už vždycky ...

Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: ne leden 01, 2017 10:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tož ale...byla by jsi pekna bikina
Scheila

PříspěvekZaslal: po leden 02, 2017 8:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
tož ale...byla by jsi pekna bikina

Ještě jeden komentář v tomto smyslu a žádnej společnej trénink nebude ...

2.1.2016 4.1

Zahřátí

Dřep
10x20kg
8x40kg
5x60kg
4x70kg
3x80kg
2x90kg

SBD návleky
2x105kg
1x115kg
3x2x105kg

Benč pres
2x10x20kg
8x30kg
6x40kg
5x50kg
5x2x60kg 3-4 sec stopky

Tlaky na šikmé na prsa JČ
4x10x10kg

Předkopávání
4x10x?

Břicho
Streč

Taaaaaak, poslední těžší dřepy ...ze začátku to šlo ztuha, docela jsem cítila třísla, ale rozhejbalo se to a pocitově lehké ...benče na pohodu, stopky maximální co to šlo ...
Scheila

PříspěvekZaslal: út leden 03, 2017 12:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jak jsem si ještě včera večer říkala, že ta celá příprava jde velice hladce a dobře, žádný zádrhel, tak dneska ráno jsem se probudila a už jsem věděla že to je celé zle ...Kašel, bolest a tlak na průduškách, oči pálí, únava ...po téměř půlroční přípravě poslední 4 tréninky přede mnou a takovej bacil na mě škočí ... se mi chce brečet ...
Scheila

PříspěvekZaslal: čt leden 05, 2017 12:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jak rychle moje RAW kariéra začala tak asi i stejně rychle skončí ...od úterý horečky v průměru 39, pomalu ani chodit nemůžu, nic moc nejím, váha -2 kg...stále jsem doufala že to bude virové a vyhnu se antb, ale včera bylo fakt špatně, tak jsme jeli na pohotovost a tam mi je rovnou napsala...nicméně mi neudělala CRP test, což se mi nelíbilo, prý není potřeba, tak jsme koupili v lékárně na doma... včera večer ukázal jen lehce zvýšenou hladinu CRP v intervalu 10-30 mg/l, tak jsem zajásala a antb ještě odložila...ale dneska ráno po naprosto fajn noci jsem udělala retest a bohužel už ukazoval nad 30 mg/l, tak jsem se těm antibiotikám stejně nevyhnula ... Takže ve středu je doberu...

Protože tonoucí se stébla chytá, myslíte si někdo, že je aspoň nějaká šance, že bych mohla v sobotu 14. nějak slušně odzávodit anebo se už mám smířit s tím, že protentokrát mám prostě smůlu ?
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: čt leden 05, 2017 12:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Scheila napsal:
Tak jak rychle moje RAW kariéra začala tak asi i stejně rychle skončí ...od úterý horečky v průměru 39, pomalu ani chodit nemůžu, nic moc nejím, váha -2 kg...stále jsem doufala že to bude virové a vyhnu se antb, ale včera bylo fakt špatně, tak jsme jeli na pohotovost a tam mi je rovnou napsala...nicméně mi neudělala CRP test, což se mi nelíbilo, prý není potřeba, tak jsme koupili v lékárně na doma... včera večer ukázal jen lehce zvýšenou hladinu CRP v intervalu 10-30 mg/l, tak jsem zajásala a antb ještě odložila...ale dneska ráno po naprosto fajn noci jsem udělala retest a bohužel už ukazoval nad 30 mg/l, tak jsem se těm antibiotikám stejně nevyhnula ... Takže ve středu je doberu...

Protože tonoucí se stébla chytá, myslíte si někdo, že je aspoň nějaká šance, že bych mohla v sobotu 14. nějak slušně odzávodit anebo se už mám smířit s tím, že protentokrát mám prostě smůlu ?

je teprve ctvrtek
podle me to nebude ono, ale pri dobre konstalaci hvezd by jsi z toho neco vytlouci mohla
mam ti donest par pomerancu
vlk#

PříspěvekZaslal: čt leden 05, 2017 1:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

atb jsi měla nasadit hned, každá hodina se počítá a pokud je máš dobrat příští středu a v sobotu závodit... dobře ti asi bude, ale síla bude něco pod normál, pokud máš ovšem natrénováno, tak to slušné bude, během atb žádný trénink, a ve čtvrtek asi jenom lehká dynamika, po soutěži si orazíš, tělo to po nemoci potřebuje.
Scheila

PříspěvekZaslal: čt leden 05, 2017 1:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Děkuju kluci, minimalně jste mi vrátili trošku života a optimismu do toho utrpení, což jsem fakt potřebovala....

Peter Ustinov napsal:

mam ti donest par pomerancu

I když by se pomeranče šikly, tak tak jak teď vypadám, tak mě může vidět jen pár vyvolených ...stačil mi zděšenej výraz mudr, do zrcadla se radši ani nekoukám ...
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: čt leden 05, 2017 1:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pohrdas mymi pomeranci, jooo?
Scheila

PříspěvekZaslal: čt leden 05, 2017 2:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To vůbec neee, pomeranče zrovna došly, takže pro každej pomeranč bych trhala ruce ...ale tobě nechcu kazit ideály ...nicméně to klidně můžeme vyřešit tak, že pověsíš tašku s pomerančema na kliku, zazvoníš a utečeš ...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Scheila Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 75, 76, 77  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: