Benče moc potěšily, dorovnala jsem svůj závodní osobák a ani to nebylo moc na krev...nicméně MT byl utrpení a velké...těch 135 než jsem odlepila byla věčnost, jak jsem zvládla pvní 2 cm, tak to už vystřelilo jak raketa...hodně jsem si odvykla na vyšší váhy a hlavě se do toho nechce...
Dneska šly ty dřepy nesrovnatelně líp, kompenzace zabíraj, levej bok a prdelka už pomalu začíná spolupracovat, tříslo nebolí...byla jsem šťastná jak blecha ...poslední měsíc jsem už totiž trenérovi psala, že s trojbojem končím, že jdu dělat bodyfitness, jak jsem z toho byla nešťastná furt a furt dokola ...
Benče hrozně příjemné, lehké i s příhozem oproti plánu ...
Na videu si jen dokumentuji progress k FL, respektive tahle kravinka je to "Klubíčko na hrazdě" ...a ano, hrozně mě to baví ...
Online rozhovor s trenérem:
V tréninku jsem měla napsanej HIGHBAR SQ
HighBar dřep - 1x4x50kg "ufff, z toho mě bolí hrozně za krkem, můžu dělat čelňáky?"
Čelní dřep - 1x4x50kg "ty jo, z toho mě hrozně bolí to špatné zápěstí, můžu dělat normální dřepy?"
"hmmm...tak já to odjedu normálně..." (a hlavně se celou dobu, než to budu mít hotové nepodívat na telefon, jestli trenér odpověděl ...)
Trenér: "...... ......"
Dřep
4x50kg
4x60kg
3x4x70kg
Shyby
1x3
3x5
3x3
Klubíčko na hrazdě
1x21sec
1x15sec
Začínám se rozdřepovávat, sice jsem slaboučká, ale nebolí to a jde to, takže spokojenost ...
Klubíčko na hrazdě
37 sec
Začíná to být lehké, takže zkouším lehce změnit pozici a pomalu dávat záda do vodorovné polohy, jo....to už tak lehký není 13 sec
Chvilku trvalo, než jsem se rozdřepovala, nechávala jsem stejnou váhu tak dlouho, dokud jsem s tím nebyla spokojená...celkem časově náročné...poslední dobou ty tréninky jsou mezi 2-2,5 hodinama...
V takovych kalhotkach se vazne bezne cvici v komercnich posilkach ?
Verim, ze takovy vyhled, by me naprosto vazne zvedl vahy u vsech cviku vic nez nejaky suple.
já jsem starý, i známý, tak dej vědět, pokud budu v Praze, tak se přidám
Super, určitě napíšu ...
Judson napsal:
V takovych kalhotkach se vazne bezne cvici v komercnich posilkach ?
Verim, ze takovy vyhled, by me naprosto vazne zvedl vahy u vsech cviku vic nez nejaky suple.
No, řekla bych že konkrétně tyhle nebbiacký má každá bikina a cvičí se v tom normálně ...nicméně já nechodím už do veřejného fitka, ale do kamarádovi garáže a kluci si zvykli ....ty bys taky jednou za čas potřeboval vylézt z toho svého kutlochu ...chtělo by to ten sraz co?
Benče krása, moc potěšily, zase si začínám brousit zuby na NR v kat -63kg a to 80,5kg...když už nic moc nenadřepuju, tak aspoň ten benč... jinak po dlouhé době, se mi tahalo dobře a bylo to lehké...bylo to fakt hrozně lehké, bavilo mě to a bylo to příjemné...hurá...příště zase prosím ...
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru