|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
smetak

|
Zaslal: pá březen 07, 2014 5:39 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Luster

|
Zaslal: pá březen 07, 2014 5:54 pm Předmět: |
|
|
podle me uplne korektni technika _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: so březen 08, 2014 11:21 am Předmět: |
|
|
8.3.
Zercher squat + Bridge/Floor press
5x105kg + 10x105kg
5x105kg + 10x105kg
5x105kg + 10x105kg
kb military press - 11x20kg
piju ted denne litr mlika a nejak sem zas zacal vic jist orechy, mandle.. no a vaha de nahoru a celkove me to zatim vyhovuje  vcera odpo sem mel cokoladu, nejaky susenky a pohanku, protahnu to jeste na dnesek a pak se zase umravnim _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: so březen 08, 2014 11:32 am Předmět: |
|
|
Já teď ujíždím na kešu, vždy koupím třeba 300g a ve škole vše sním  , ale tak co, snažím se přibrat, takže to vůbec nevadí  . Mandlí jsem se jednu dobu přejedl a teď už je moc nemusím...a kdyby pistácie stály půlku z toho, co stojí, tak jich dávám denně aspoň půl kila  . _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
šmajdy
|
Zaslal: so březen 08, 2014 12:23 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | .a kdyby pistácie stály půlku z toho, co stojí, tak jich dávám denně aspoň půl kila . |
já aj 2kg je to jak droga !!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: so březen 08, 2014 5:56 pm Předmět: |
|
|
odpoledni vaha 96kg  ..trocha S a nakynul sem jak nadivanej vepr _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: so březen 08, 2014 6:23 pm Předmět: |
|
|
mel sem od nich zatim jenom agmatin a pro-z, oboje super  s pre fight (em) zkusenost zatim nemam, takze pak dej report _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: po březen 10, 2014 7:38 pm Předmět: |
|
|
10.3.
Box pytel - 12x2min.
Moc to neslo, sem hrozne tlustej _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: út březen 11, 2014 1:47 pm Předmět: |
|
|
11.3.
Trap bar dl - 2x5 160kg
Klokov press + Chin-up
5x50kg + 5
5x50kg + 5
5x50kg + 5
Box pytel 15x1min. (30s p.) _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: čt březen 13, 2014 12:33 pm Předmět: |
|
|
13.3.
Zercher squat + Bridge/Floor press
5x110kg + 10x110kg
5x110kg + 10x110kg
5x110kg + 10x110kg
skvelej trenink  minule sem byl dost na pochybach, jestli zvladnu priste prihodit 5kg.. bylo to tezky, ale super pocit z toho.. behem cviceni padlo 5 odmerek Amino Build, myslim, ze to bylo dost znat  no nicmene ze dvou baleni mi zbejvaj tak 3 odmerky, takze se opet blizi doba vodova _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: čt březen 13, 2014 1:17 pm Předmět: |
|
|
ted uz zase "jenom" 93kg  strava stejna, jak sem psal par stran zpatky, akorat sem pridal denne litr mlika a taky dost casto nejaky orechy, nekdy i s rozinkama aka studentska smes  mozna budu delat nejaky zmeny, treba dneska sem si dal po cviceni k masu brambory, obcas dam pohanku, suseny fiky apod., kdyz davam vic S tak trochu stahnu T, tech sem mel nekdy i dost pres 200.. castecne i diky 31% smetane do kafe, kdy dam za den celej kelimek a hned to naskoci  proste uz nepojedu striktne na tucich, ale budu pridavat i nejaky S, gluten free samozrejme:) _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: čt březen 13, 2014 1:25 pm Předmět: |
|
|
Jo tak to jedeme dost podobně :) Já jedu taky podle příležitosti, když je tučné maso tak jen zeleninu a ořechy, nebo vajíčka a zeleninku a tučné mléčné výrobky, hlavně zakysané. A po tréninku buď rýži nebo jáhly, pohanku apod. Přijde mi, že držet se dál od lepku bylo asi to nejlepší, co sem mohl kdy udělat ve stravě..
EDIT: a samozřejmě cornflaky :-P hlavně teda před a po tréninku, mě to vždycky děsně nafoukne jak to tam pošlu ty sachry :) myslím svaly, ne zažívání :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: čt březen 13, 2014 1:28 pm Předmět: |
|
|
souhlas, drzet se dal od lepku, nezrat tolik S, nebat se tuku a zeleniny.. a obecne tolik nezrat, easy _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|