Screwed and chopped training by Luster

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 121, 122, 123, 124  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Screwed and chopped training by Luster  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Screwed and chopped training by Luster
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
smetak

PříspěvekZaslal: pá březen 07, 2014 5:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hele ty mas rad ty zmeny v treninku, tohle sem si dovolil vypujcit http://www.mojevideo.sk/video/1e6e8/ako_necvicit_mrtvy_tah.html
Luster

PříspěvekZaslal: pá březen 07, 2014 5:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

podle me uplne korektni technika
Luster

PříspěvekZaslal: so březen 08, 2014 11:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

8.3.

Zercher squat + Bridge/Floor press
5x105kg + 10x105kg
5x105kg + 10x105kg
5x105kg + 10x105kg

kb military press - 11x20kg

piju ted denne litr mlika a nejak sem zas zacal vic jist orechy, mandle.. no a vaha de nahoru a celkove me to zatim vyhovuje vcera odpo sem mel cokoladu, nejaky susenky a pohanku, protahnu to jeste na dnesek a pak se zase umravnim
Frozz.

PříspěvekZaslal: so březen 08, 2014 11:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já teď ujíždím na kešu, vždy koupím třeba 300g a ve škole vše sním , ale tak co, snažím se přibrat, takže to vůbec nevadí . Mandlí jsem se jednu dobu přejedl a teď už je moc nemusím...a kdyby pistácie stály půlku z toho, co stojí, tak jich dávám denně aspoň půl kila .
šmajdy

PříspěvekZaslal: so březen 08, 2014 12:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
.a kdyby pistácie stály půlku z toho, co stojí, tak jich dávám denně aspoň půl kila .

já aj 2kg je to jak droga !!!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Luster

PříspěvekZaslal: so březen 08, 2014 5:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

odpoledni vaha 96kg ..trocha S a nakynul sem jak nadivanej vepr
patrikdundych

PříspěvekZaslal: so březen 08, 2014 6:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj,mam otázku,všiml jsem si že už máš nějaké zkušenosti s firmou infinite labs. Mám teď doma, pre fight měl si s ním nějaké zkušenosti? Trénink mám až zítra tak jestli se mam na co těšit díky
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Luster

PříspěvekZaslal: so březen 08, 2014 6:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mel sem od nich zatim jenom agmatin a pro-z, oboje super s pre fight (em) zkusenost zatim nemam, takze pak dej report
Luster

PříspěvekZaslal: po březen 10, 2014 7:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

10.3.

Box pytel - 12x2min.

Moc to neslo, sem hrozne tlustej
Luster

PříspěvekZaslal: út březen 11, 2014 1:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

11.3.

Trap bar dl - 2x5 160kg

Klokov press + Chin-up
5x50kg + 5
5x50kg + 5
5x50kg + 5

Box pytel 15x1min. (30s p.)
Luster

PříspěvekZaslal: čt březen 13, 2014 12:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

13.3.

Zercher squat + Bridge/Floor press
5x110kg + 10x110kg
5x110kg + 10x110kg
5x110kg + 10x110kg

skvelej trenink minule sem byl dost na pochybach, jestli zvladnu priste prihodit 5kg.. bylo to tezky, ale super pocit z toho.. behem cviceni padlo 5 odmerek Amino Build, myslim, ze to bylo dost znat no nicmene ze dvou baleni mi zbejvaj tak 3 odmerky, takze se opet blizi doba vodova
Oddo

PříspěvekZaslal: čt březen 13, 2014 1:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

96 jo? ty pjase jedno co ten jídelák teď? rozepiš to trochu prosím, ty si jeden z mála tady na fóru, který tu stravu jede trošku "jinak" a nesype tam denně půl kila plesnivejch vloček, tak ať se něco přiučím
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Luster

PříspěvekZaslal: čt březen 13, 2014 1:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ted uz zase "jenom" 93kg strava stejna, jak sem psal par stran zpatky, akorat sem pridal denne litr mlika a taky dost casto nejaky orechy, nekdy i s rozinkama aka studentska smes mozna budu delat nejaky zmeny, treba dneska sem si dal po cviceni k masu brambory, obcas dam pohanku, suseny fiky apod., kdyz davam vic S tak trochu stahnu T, tech sem mel nekdy i dost pres 200.. castecne i diky 31% smetane do kafe, kdy dam za den celej kelimek a hned to naskoci proste uz nepojedu striktne na tucich, ale budu pridavat i nejaky S, gluten free samozrejme:)
Oddo

PříspěvekZaslal: čt březen 13, 2014 1:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo tak to jedeme dost podobně :) Já jedu taky podle příležitosti, když je tučné maso tak jen zeleninu a ořechy, nebo vajíčka a zeleninku a tučné mléčné výrobky, hlavně zakysané. A po tréninku buď rýži nebo jáhly, pohanku apod. Přijde mi, že držet se dál od lepku bylo asi to nejlepší, co sem mohl kdy udělat ve stravě..

EDIT: a samozřejmě cornflaky :-P hlavně teda před a po tréninku, mě to vždycky děsně nafoukne jak to tam pošlu ty sachry :) myslím svaly, ne zažívání :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Luster

PříspěvekZaslal: čt březen 13, 2014 1:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

souhlas, drzet se dal od lepku, nezrat tolik S, nebat se tuku a zeleniny.. a obecne tolik nezrat, easy

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Screwed and chopped training by Luster Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 121, 122, 123, 124  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: