A ako to dopadlo, bol si aj u lekára, či domáce vyležanie hehe? Držím päste, nech je to rýchlo v poriadku.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Hneď ako sa mi to stalo a prestala ta strašná bolesť tak som vedel stáť chodíť aj normálne hýbať s tou nohou. Počkám až to odpuchne a potom uvidíme čo s tým, ale lekár ma asi neminie a keď budem chcieť ešte seriózne športovať tak plastika tiež nie : ( Takže do konca roka to nechám uležať a uvidím čo sa bude dať a nedať a potom môžem písať zápisky od lekára :D
BW 110kg : (
cvičím zatiaľ vrch tela (benchpress 5x130, 3x140) a veslo ľahko (dnes 3km slušným tempom), chodím už lepšie, ešte je tam stále opuch. Teraz dva dni voľno a relax tak uvidíme ako to bude potom :) Dúfam, že na MR nebude nič nové vidieť a už sa len prichystám na plastiku.
5 rounds:
10 KB swings 32kg
10 one hand KB swings Rarm 32kg
10 one hand KB swings Larm 32kg
5 rounds:
10 KB swings 24kg
10 one hand KB swings Rarm 24kg
10 one hand KB swings Larm 24kg
Time: cca 25min
je ten mrtvej tah jednoruč k něčemu dobrej? myslim tim oproti klasickymu...protože já si nemůžu pomoct ale já tam ten bonus nevidím...spíš naopak se u teho tělo mnohem více křiví...
je ten mrtvej tah jednoruč k něčemu dobrej? myslim tim oproti klasickymu...protože já si nemůžu pomoct ale já tam ten bonus nevidím...spíš naopak se u teho tělo mnohem více křiví...
a krom uchopu nevidim silovou výhodu
je to super unilaterálny cvik, ale ja to idem viac menej z hecu :)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru