seeya - koniec logu

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - seeya - koniec logu  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> seeya - koniec logu
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
seeya

PříspěvekZaslal: po duben 07, 2014 9:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mrtvola speed:
..
..
..
8x3x150 druha polovica trhacky

Bench:
..
..
..
4x3x117.5

Pritahy s vc podhmatom:
3x15x90

Jednorucky na sikmej:
2x8x42

Bicik jednorucky v sede:
3 serie

Bradla:
2x20xbw

Jedine co za nieco stalo bola druha polovica mrtvol. Trhacky mi dovolili nasadit dobru dynamiku, tu som bol spokojny. Bench strasne tazky oproti 115 kua

Vaha 91
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
seeya

PříspěvekZaslal: st duben 09, 2014 8:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Drep:
5x30
5x40
5x50
5x60
5x80
2x90
2x100
2x110
2x120
2x130
3x140 pr

Horizontalny legpress:
15x200
15x260
15x260

Bulhary 2x15 na kazdu

Bench:
2x10x60

Military:
5x40
2x6x60

Kubany:
2 serie

Zhyby:
2x5xbw

Kb swing 18:
50 opakovani striedanie ruk po 10 on the fly

Medzi seriami rozcvicovanie s papekom (dislokacie?). Drep, pre mna hodnotne pr, vsetko no belt ako vzdy. Zaujimave ze aj pri 140 som udrzal slusnu rychlost, myslim ze vdaka speed mrtvolam ktore zaradujem pravidelne. A ze aj bez drepovania isla sila trochu hore je najskor zasluha mrtvoly a bulharskych drepov ktore si myslim ze mi posilnili prdel ktoru som mal asi dost slabsiu proti chrbatu. Gut..
Magumi

PříspěvekZaslal: čt duben 10, 2014 8:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Super :)

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
seeya

PříspěvekZaslal: po duben 14, 2014 7:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mrtvola:..
..
..
2x180
1x200
1x220
0x240
3x200
3x200

bench:
..
..
..
7x3x117.5 pr objem
5x117.5 pr

zhyby:
5xbw+10
5xbw+20
5xbw+30
3xbw+40
15xbw

Viac menej som vedel uz podla 220 ze 240 nepojde, odlepil som to tak na 2 centimetre a total panel hehe ale vyzeralo to pekne take nalozene...no nic, myslim ze v tejto faze uz nema dalej zmysel tahat tieto vahy a treba sa vratit viac do objemu.
bench fajn..niektore serie lepsie ine horsie, poslednu som sa trochu hecol na 5 opacok.
Pomaly ale iste koncim s tymto treningom a prechadzam na letny trening 1x tyzdenne a zacinam s behanim a viac lezenia..max 2 tyzdne davam tomuto treningu
vlk#

PříspěvekZaslal: út duben 15, 2014 1:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

krásná PR v poslední době, ten dřep není vůbec marný, mrtvola je parádní na takové to "rekreační" tahání a ten skok, když sis naložil z 220 na 240 si dokážu představit :) to člověk "jenom zkusí, kdyby náhodou..." a pokud už činku odlepí, tak je mu hned jasné, že tentokrát to není ani na ten motokros :D no a bench taky luxus... nějak moc makáš, ale to je fajn ;)
seeya

PříspěvekZaslal: út duben 15, 2014 2:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

umela stena 2 hodiny, dnes trochu strnule. Vydrz visenia na rukach je velmo chaba, dufam ze sa to casom upravi a takych 5 kil dole na do leta tiez pomoze.

vlk, v podstate ma nejak vaznejsie nesere teraz ziadny cvik, co je u mna skvele zistenie :) Ta mrtvola ma sere uplne najmenej...ked uvazim ze na mojich sparadlach urobim drep ledva 3x140 tak je jasne ze na mrtvole som z toho vyzmykal uz aj tak co to dalo. Tesim sa na behanie..este dorazim svoj nekonecny pol kilovy kreatin ktory uz davam asi 4ty krat v priebehu poslednych par rokov a mozem tento cyklus uzavret hehe.
A som zvedavy ci este budes makat s takym nasadenim ako si zvykol, naslapnute si to mal paradne. Vravi sa ze muzom po deckach klesne testosteron haha
seeya

PříspěvekZaslal: st duben 16, 2014 9:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Drepy:
..
..
..
5x8x100

Bench:
2x12x60

Horizontalny legpress:
2x12x260

Bicepsik jc v sede:
3x8x20

Bulhary:
2x15 na kazdu

Cely den ma boli hlava, asi z roboty. Nohy slusne zdurene, do vyssich vah sa mi nechcelo ked som siel v pondelok mrtvolu. Na cicky svalovka jak keby som nieco tazke dvihal..no proste vsetko sa proti mne dnes spiklo. Esta aj z tych neochutenych bcaaciek som skoro hodil sablu jake boli hnusne, zlaty xtend. V posilke ma nasral nejaky trulo co mi zacal rozpravat jak cvici 2 krat za den, ja rozmyslam ci pojdem 2 alebo 3 krat za tyzden aj z toho musim jeden trening ojebat. Holt niekto regeneruje jak nezmar
vlk#

PříspěvekZaslal: čt duben 17, 2014 9:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

seeya napsal:
Cely den ma boli hlava, asi z roboty. Nohy slusne zdurene, do vyssich vah sa mi nechcelo ked som siel v pondelok mrtvolu. Na cicky svalovka jak keby som nieco tazke dvihal..no proste vsetko sa proti mne dnes spiklo. Esta aj z tych neochutenych bcaaciek som skoro hodil sablu jake boli hnusne, zlaty xtend. V posilke ma nasral nejaky trulo co mi zacal rozpravat jak cvici 2 krat za den, ja rozmyslam ci pojdem 2 alebo 3 krat za tyzden aj z toho musim jeden trening ojebat. Holt niekto regeneruje jak nezmar

ale aspoň jednomu člověkovi jsi tímhle commentem zlepšil náladu :) když mě posledně bolela hlava, tak jsem to svedl na absťák z kafe a přestal jsem ho pít ;) bcaa a další supple teď beru od extrifitu a mňamka, holt člověk se rozmlsá ;) no a pomalejší regenerace může být taky tím, že pořádně šlapeš a je co regenerovat :D
seeya

PříspěvekZaslal: pá duben 18, 2014 9:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

military:
5x40
5x50
3x60
3x70
2x80
1x90
1x92.5 pr
5x80
5x80

pritahy v predklone podhmatom:
8x60
8x80
10x110
10x110

kubany:
3 serie

rozpazky (ramena):
2 serie

zapazky stroj:
3 serie

dvihanie noh z visu:
3 serie

prisiel som s tym ze sa uplne neznicim, prijemny trening, aj relativne rychlo odcviceny. V druhej serii military posledne opakovanie ale neskutocne na krv, tu seriu som mozno mohol vzhladom na prioritu benchu v pondelok uplne vypustit. Brucho mam slabe strasne, pocas letneho cyklu budem davat kazdy trening.
Dnes som sa opet "rozmlsaval" na tych mojich bcaa-ckach..kua uz nech su prec, budem davkovat po 40g :)) to sa fakt neda, neda
seeya

PříspěvekZaslal: po duben 21, 2014 4:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mrtvola:
..
..
..
5x5x170

Bench:
..
..
..
4x3x120 objem pr

Zhyby:
5x5xbw+20

Jc sikma:
2x10x37

Bradla:
2x15xbw

Chrbat si vyslovene pytal oddych od tazkych vah takze dneska 5x5
Bench je u mna uz hodne na hrane samozrejme
Inak zhyby do uplneho vyvesenia kazde opakovanie a bradou nad tyc
seeya

PříspěvekZaslal: st duben 23, 2014 6:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vyskoky na bednu:
2 serie

Muscle upy tyc:
Cca 15 pokusov z toho dakych 10 uspesnych

Drepy:
Up to 6x130 vsetko bez opasku

Legpress:
2 serie

Bulharske drepy:
2x15 na kazdu

Dnes v sporthouse, takze som to vyuzil na veci co v mojej regularnej posilke nemozem robit. Nosna idea boli muscle upy, skusal som roznu sirku uchopu, lakte dovnutra, von a tak rozne. Nakoniec este 2x3 ultravysoke zhyby. Mno, stale mi to pripada tazke, chcelo by to nejaky pravidelnejsi trening, ale neni kde.
Pocas muscle upov sa mi rozvynula nehorazna svalovka na prsa a aj na chrbat z minuleho trenalu takze tu by som videl urcitu silovu rezervu.
Skusil som sa aj zavesit na kruhy ze si vyskusam dip ale je to prijebane nestabilne takze som to radsej vzdal nez aby som si dako odkuril rameno.
Este jeden postreh ohladom klasickeho legpressu.. Je to ovela prirodzenejsie ako ten horizontalny ktory normalne chodim, myslim ze toto je jeden z dovodov preco som zacal stagnovat na mrtvole.
Kua, uz som pisal ze tie muscle upy ma celkom bavia? :))
seeya

PříspěvekZaslal: pá duben 25, 2014 6:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bench:
Up to 2x3x120
2x120 tretie dotyk

Zhyby 5xbw

Military:
Par serii do 1x90

Beh 5 min

Uh, hanba pisat, regeneracia zla vsetko bolelo, prva seria bench ako tak ale dalsie dve isli do kopru..skusil som zhyby..neslo, military sa dalo, som prestriedal s miestnym borcom co robil drepy len tak narychlo..fakt som rad ze tu 90 dam aj v blbom rozpolozeni. Behanie zle, hned ma zacalo pichat v boku plus krce do lytok..dufam ze do pondelka to nejak vylezim a spravim reparat
madball

PříspěvekZaslal: pá duben 25, 2014 6:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Když jseš u té regenerace.
Zrovna koukám na takovou celkem pěknou věcičku. Možná by to nebylo na škodu. Takovej elektronickej trenér, kterej by ti řekl, dej si pauzu nebo naopak, že dnes musíš máknout.
Vypadá to celkem zajímavě.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.omegawave&hl=en
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
seeya

PříspěvekZaslal: pá duben 25, 2014 6:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Akurat ze nemam telefon kompatibl strap, mam len ten k sportesteru. Ono vacsinou uz do posilky idem s nejakym ocakavanim jak to asi moze dopadnut a ked zacinam trenal ako napriklad dnes s celotelovou svalovicou tak je jasne ze to bude len taky vystrel do tmy aby sa nepovedalo hehe. Sranda je ze este vcera som si vravel ze dnes urcite do posilky nepojdem...a dnes si tak vravim, sak skusim mozno sa prekvapim haha proste no brain
madball

PříspěvekZaslal: pá duben 25, 2014 6:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já na tom jsem právě tak nějak podobně, ale už pomalu dostávám rozum, takže v 50 budu vědět, jak trénovat.
Tady u toho se mi líbí, že bych to měl prostě jasně řečený, ale problém je v tom, že to asi nebude taky (a asi ani zdaleka) úplně ideální...
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - seeya - koniec logu Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: