|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
seeya

|
Zaslal: út březen 07, 2023 8:31 pm Předmět: |
|
|
gymnastika, frontflipy na box zo zeme, slo to fajn dnes.. _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
seeya

|
Zaslal: čt březen 09, 2023 7:20 pm Předmět: |
|
|
nadhody
meh zasa ma to boli, nemal som cas to ani rozmasirovat ani nic ine, proste dost blbe obdobie
premiestnenia do 90 do polo
vyrazy do 80
okrem inych neduhov som zistil ze mam aj mrtve trapezy co sa prejavuje pri "vytahoch" tusim mam vsetko naposilovane len v opacnom smere hehe _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: ne březen 12, 2023 11:21 am Předmět: |
|
|
trhy rozne varianty do 55. Najviac mi sedi od pasa.
premiestnenia
predne drepy
2x2x90
3x1x100 _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: út březen 14, 2023 8:28 pm Předmět: |
|
|
gymnastikos _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st březen 15, 2023 12:55 pm Předmět: |
|
|
| seeya napsal: | trhy rozne varianty do 55. Najviac mi sedi od pasa.
premiestnenia
predne drepy
2x2x90
3x1x100 |
Ty trhy: to mas ktb nebo jednorucka? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: st březen 15, 2023 3:37 pm Předmět: |
|
|
to mam normalnu "velku" cinku :))
od dnes pritlacim na suplementacii a pribrzdim alko. Dnes prisiel protak isolate, eaa (amino) a kreatin _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: st březen 15, 2023 3:42 pm Předmět: |
|
|
RED3 pomohol? :D _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: st březen 15, 2023 3:59 pm Předmět: |
|
|
red je fajn myslim ze toho na jednu davku o trochu viac vycuram subjektivne. To iste referoval aj kamosko (29). Sexualne sa mi nezda ze by sa nieco zmenilo, co je mozno aj dobre _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: čt březen 16, 2023 7:34 pm Předmět: |
|
|
nadhody
rozne varianty
tech do 80 + vyraz
vyrazy z poza hlavy do 90
predne drepy do 105
hmm vyrazy z poza hlavy fajn a bezbolestne.. toto mi celkom sedi.. uplne neporovnatelny pocit oproti vyrazom z predu a netusim kde robim chybu.. navyse z predu to nerobi dobre ramenam :/ budem to skusat z lava z prava _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: ne březen 19, 2023 8:52 pm Předmět: |
|
|
trhy (nie viabocne) _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: út březen 21, 2023 8:21 pm Předmět: |
|
|
gymnastikos, fajn, na konci uzneostala vobec stava na beka :) _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: čt březen 23, 2023 9:59 pm Předmět: |
|
|
premiestnenia, varianty pas, vis, berce, zem, technicke... bez vyrazov, setrim rameno
do 92 powerclean (na jednej strane ostalo navyse cdcko) - zehlim moj zlozvyk ze ciastocne "pustam" chrbat a snazim sa byt teraz v absolutnej hyper (tenzii) cely cas
mrtvola
do 3x150
celne drepy
do 105 _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: ne březen 26, 2023 9:54 am Předmět: |
|
|
trhy
varianty do 65 ( ta bola smatlava ale 2x1)
premiestnenia technika
so 60
narazil som si palec na ruke :/ _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: st březen 29, 2023 5:21 pm Předmět: |
|
|
drepy
3x100
3x120
2x3x130 hb
celne drepy
3x60
2x80
2x90
1x100
1x110
2x100
3x90
cinka mi v nedelu odskocila do palca, nasledne to opuchlo, dalsi den xray ale neni to zlomene len dake potrhane vazy. Dnes aspon drepy samostatne. Snaha o vzpieracsky styl cize ziadny low bar. Celnaky 110 hnusna ale 100 prekvapivo dobra a cista...po-ma-ly! _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: ne duben 02, 2023 2:48 pm Předmět: |
|
|
mrtvola
do 3x160
1x170
vyrazy z poza hlavy
do 70
predne drepy
do 3x100 pr
5x90 pr
zhyby
3x8
dnes vacsinou jobovky, boli ma slacha na lavom zapasti, mam stale opuchnuty palec na pravej ruke, vyrazy z poza hlavy som musel odlozit na inokedy, lava ruka neznesitelne bolelo zo zapastie
Mrtvola vsetko vo vzpierackach cize skoro deficit a potesili celnaky. Neviem co sa tam posilnilo ale hrudnik mi uz tak velmi nekolabuje. Skoro to vyzera ze nohy su realne silnejsie, nie ako obvykle ze iba viac naposilujem spodny chrbat a tvarim sa ze som zosilnel na drepoch :D _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|