par dni relax na morave, pozreli sme macochu - toto je nazivo celkom ze wow. Dali sme prechadzku z racic kde sme boli ubytovani, do jedovnic k olsovskemu rybniku, prijemne.
dnes kajak, cunovsky kanal pol dna. Asi milion eskimakov takze ramena uplne grogy. Vecer este s family popri preliezkach tak som to zlahka zaklincoval.
Vyzera ze zaludok sa mozno umudril.. trvalo to dva tyzdne, uz som chcel ist k doktorke :// Snad dobre bude
Macocha je super, chodievame tam s deckami na výlety zo školy, ešte tá hudbička k tomu a potom i lodičky.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
vzpieranie, trhy aj nadhody take lahsie... potom ze celne drepy a woow 1x90 a smitec :D Slusny upadok. Uprimne mal som chut na clnkovanie ale uz som musel.. aspon bare minimum
vzpieranie, trhy aj nadhody take lahsie... potom ze celne drepy a woow 1x90 a smitec :D Slusny upadok. Uprimne mal som chut na clnkovanie ale uz som musel.. aspon bare minimum
Ještě že máme svalovou paměť a vrací se to rychle .o)
_________________ Zaplatil si už svý dluhy Jacku?
Ano pane, šek jde poštou
www.monstrazmlhy.cz
kajak, kanal pravy aj lavy, fajn to bolo, boli sme len dvaja plus trenerko takze brutal tempo, nikto neplaval. 2 krat som ale musel eskimovat. Trenerko si rozdrbal hlavu, skusal blbosti..
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru