|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
vlk#

|
Zaslal: čt červen 04, 2026 11:15 am Předmět: |
|
|
visc. tuk 2? dost dobrý na fotříka v letech
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
caukymnauky
|
Zaslal: čt červen 04, 2026 11:29 am Předmět: |
|
|
tem cislum (mysleno inbody celkove, ne primo jenom u seeya) bych moc neveril  bral bych to asi tak realisticky jako zbytek veci ve fitness (mysleno komentare u doplnku stravy apod.)
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: čt červen 04, 2026 2:09 pm Předmět: |
|
|
visceral sa mi zhorsil od minuleho roka z 1 na 2 tiez :D
davam to sem ako zajimavost, a aj porovnanie od posledneho merania pred rokom. Druhy najnizsi udaj co som u nas vo firme videl bol asi 12% co je chalan co robi zavodne triatlon (asi top 3 slovensko) a vsetci ostatni este vysoko nad. Sam sa vidim na 12-14% eg lepsi normal, urcite nie "stage ready" _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: čt červen 04, 2026 2:23 pm Předmět: |
|
|
Seeya pokojne bude pod 10 percentách realisticky, zas až také veľké ustrely inbody nerrobí, kto ho videl naživo, vie. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: čt červen 04, 2026 5:55 pm Předmět: |
|
|
ked sa naskytne prilezitost skusim sa nechat pomerat kaliprom ze jak to vyjde, tomu verim asi najviac
box squat - nizsii box vyrazne pod kolenom
3x5x110 tazke
jc sikma
3x12x30
vyskoky na box
zabaky
hack squat
holdy na hrazde
zacinam s doplnkami, kreatin pride neskor.
animal flex - poobede
zinok - vecer
magnezium - vecer
ocuvite lutein forte - pokracujem, rano
tribulus - poobede
whey, po treningu, rano
eaa - pocas treningu _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
caukymnauky
|
Zaslal: čt červen 04, 2026 8:34 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Seeya pokojne bude pod 10 percentách realisticky, zas až také veľké ustrely inbody nerrobí, kto ho videl naživo, vie. |
nemam problem verit tomu, ze ma seeya pod 10 %, ale inbody spoustu veci "odhaduje" v podstate "nahodne" (jako bys mel treba soustavu 3 rovnic o 10 neznamych) - nedela to primo mereni tech "cisel, co ti to vyplivne jako vysledek (z fyzikalni podstaty toho pristroje)
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: ne červen 07, 2026 4:41 pm Předmět: |
|
|
kajak 1h, take mid...
inak jak som znova zacal zrat zinok.. toto by mal kazdy chlap po 30 uzivat :D Uprimne si zacinam myslet ze je to uplne najdolezitejsi doplnok pte chlapa dokonca este aj pred kreatinom _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po červen 08, 2026 5:10 pm Předmět: |
|
|
Veru, dostatok D + zinok a libido lepšie jak dvadsaťročný. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: po červen 08, 2026 5:45 pm Předmět: |
|
|
pingpong:
trening - dnes vcelku slabota, dost som kazil, snazim sa vylepsit techniku backspin to topspin, mam tam taky maly zlozvyk ktoreho sa snazim zbavit.
posilka:
"vykruty do stran - guma"
3 serie
mrtvola
do 3x150 nadhmat - uf bez magnezka je toto asi hranicna vaha pre uchop.
ramena jc v sede
2x8x26
zhyby
3x8
pritahy v sede kladka
3 serie
Y-T-A ramena jc sikma
predlaktia
Dnes som trochu prilozil choremu ramenu, vsetko max kontrola, zhyby trochu ojebane, brada len na uroven hrazdy, tiez jc v sede sidim par cm hore aj dole do bolesti na urovni 2 z 10. Postupne sa budem hrat s rozsahom. _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: čt červen 11, 2026 6:15 pm Předmět: |
|
|
trening pre radost
tlaky jc na sikmej
2x10x30kg
pistols
do 2x6 +10kg
zhyby
10x2op
premiestnenia od pasa
do 2x80 - uplne v poho
cable cross cicky
pritahy v sede kladkostroj
Lsit
3x8op
rozpazky v stoji ramena
Dve noci bez spanku + dva dni sluzobka s vysokym stress faktorom + jedna firemna chlastacka kde ani ja som neostal uplne neposkvrneny, eg celkovo nie uplny ideal. Aspon ze tuto poslednu noc som sa konecne vyspal normalne. Trening som si uzil, rameno ma sem tam pobolieva, inokedy ho uz skoro necitim, dnes bolest na urovni 1/10 a vyber cvikov tomu tiez zodpovedal. Pistols som zacal skoro bez zahrievania takze prvych par opakovani som citil jak sa slachy natahuju veselo, ale od druhej serie pohodka. _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: so červen 13, 2026 3:11 pm Předmět: |
|
|
kajak 1.5h fajn _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: ne červen 14, 2026 6:02 pm Předmět: |
|
|
kajak - skusil som si jednu velmi schopnu creekovku, sadla mi jak rit na serebel, este mam jedneho dalsieho contendera ale neviem ci si budeme vediet aj vyskusat. Dnes fucalo takze v bunde ale inak som si super zajazdil. _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: po červen 15, 2026 6:48 pm Předmět: |
|
|
pingpong trening - celkom fajn, dopoteny maximalne
posilka
drepy
5x130 nobelt
10x100
zakopy stroj
plyo
viac sa mi nechcelo, ale bolo to krasne bezbolestne jak som dlho necvicil nohy a vsetko sa zahojilo. Potrebujem dako prezit v robote do stredy aspon, od minuleho tyzdna to je uplny blazninec _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: út červen 16, 2026 6:42 pm Předmět: |
|
|
jc sikma
3x10x32
zhyby kontrola
pritahy kladky v sede
rozpazky jc v stoji ramena
tric push (pull?) down kladka
gut, dobra pumpicka..az tak ze ma nachvilu ovladla marnivost a venoval som sebe par sekund v satni v zrkadle. Po akte som to utrel a siel domov :D _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: čt červen 18, 2026 7:34 pm Předmět: |
|
|
kajak asi 3 hodiny, uplne som zdemolovany na prach _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|