|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
seeya

|
Zaslal: st září 23, 2015 8:58 pm Předmět: |
|
|
Heh dik, ked citam tvoje zapisky tak sa hanbim aj nahlasit a zapisat si log :))) _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
seeya

|
Zaslal: čt září 24, 2015 5:45 pm Předmět: |
|
|
Toto sem musim proste napisat. Neviem co sa presne stalo ale vsimol som to uz vcera ked som isiel z fitka, ze ten pravy hamstring som prestal citit. Dneska cely den nic. Neviem ci tie strecingy pomohli, alebo to visenie na hrazde, vcera som si dal dost zalezat, ale je to brutal haluz. Jak keby sa mi odskripol nejaky nerv. Skor pocitam s tym ze sa mi to zasa vrati, ale aj tak je to pokrok. Neviem ci historia lekarstva pozna takyto pripad heh. _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: čt září 24, 2015 7:54 pm Předmět: |
|
|
Uplne bezna vec. :) _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: čt září 24, 2015 9:37 pm Předmět: |
|
|
pozrel som log a viem ze sa mi to stalo zo dna na den po fotbale 10.decembra cize 9 mesiacov mi to otravuje zivot. Sice nijak zasadne ale stale to tam bolo. Takze ked zo dna na den citim ze je to jaksi prec, ..proste nechapem..ziadna bezna vec :) a dik za tip inak _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: pá září 25, 2015 10:21 am Předmět: |
|
|
Ono je to tak. Ked ta nieco zacne boliet, alebo zacnes citit nejaky diskomfort (bolest je uz zla), musis sa zacat danemu miestu venovat lokalne - strecing, podpora regeneracie zlepsenim krvneho obehu (prikladanie ladu), masaz... idealne vsak je posobit na telo P!rehabilitacne. Cize cvicit tak, aby cvicenie neposobilo na telo znicujuco a urobilo ho zaroven odolnejsim proti zraneniam. Nemozem si pomoct, uz 5 rokov cvicim s bulinou uplny zaklad - TGU, swing a snatch, press + zhyby, drepy (pistole), popri tom beham, bicyklujem, obcas pridam nejaku zakladnu gymnastiku a problem mam len ked neustrazim sam seba, nalozim si viac ako musim a vykaslem sa na regeneraciu, co sa uz nastastie nestava.
Ze TGU je prehabilitacny cvik je uplne jasne, tam neni o com. Zvysovanim zataze posilujes, pohybom prehabilitujes. Idealna kombinacia. Neviem ci si cital Trening vazna 2, tam P. Wade pise, ze staci cvicit twist, L-sit, most, pistol a prehabilitujes vsetky tri retazce, pretoze ich natahujes v tenzii (nieco ako ked sa natahuju selmy). Ked sa po tychto styroch cvikoch este vyvesis na hrazdu a zaradis nejaky pohyb v drepe, je vymalovane. A ak potrebujes, pridas si nejaky strecing na problematicke partie, ja si obcas extra ponatahujem ramena. _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: ne září 27, 2015 10:09 pm Předmět: |
|
|
Bicykel:
22km
Hspu:
Asi 8 serii po 10...nejak som stratil prehlad..prakticky je to aj ak jedno, par serii hore dolu.
Na pozadi mi frcala ceskoslovenska superstar a pri jednej serii tam nejaka expertka tvrdila ze pochadza z planety fazula a do toho sa pustila hudbicka z x-files. Zacal som sa rehotat a pokazil som seriu..njn
Vinko, pifko v poslednej dobe zivotosprava trochu slabsia, aj strava menej vydatna, zato spanok ok takze sa to vyrovnava heh
Cohen, snazim sa cvicit tak aby som sa moc nedodrbal . Tiez sa snazim o aku taku pohybovu roznorodost. Ten tgu ako som spominal mam v merku.
Trening vazna poznam aj ked knihu nemam. 90% ludi co chodia do posilky by to dotiahlo pravdepodobne dalej keby isli podla tej knihy _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: po září 28, 2015 8:22 pm Předmět: |
|
|
Structural balance, manazovany trening s trenerom v strength institute. Nebudem to tu vsetko rozpisovat ale ide o trening zamerany na bezne slabiny a vsetko sa cvici v maximalnom rozsahu 100% technicky, casto unilateralne cviky. V mojom pripade je oblast zaujmu prava noha. Ego dojebane krpatymi jednoruckami ale citim ze je to tak spravne. Su tam cviky na rotatory, split squaty, ovladanie lopatiek, jednonozne podrepy a tak podobne. Na zaver som si dal prowler a uplne mi stacilo... _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: út září 29, 2015 11:53 pm Předmět: |
|
|
noha vydrzala zhruba 3-4? dni, vcera vecer som uz citil ze to zasa zacina
dnes vecer mobilizacie po ktorych to bolelo plus minus rovnako. Na zaver vyvesenie na schodoch...po troch minutach bolo tahanie/bolest zasa prec jak mavnutim prutika..absolutne nechapacky..neuverim kebyze nezazijem. Proste vzkriesenie lazara..kurva ale ja to chcem nastalo!!!! _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: st září 30, 2015 6:56 am Předmět: |
|
|
Ano, ked sa budes o nozicku starat 2-3x tyzdenne, bude vsetko v pohode. Ked ju zanedbas, bude boliet.
Do isteho veku si to clovek neuvedomi, ale moze makat a nemusi sa o telo starat, lebo telo dokaze zregenerovat naozaj vela. Ale raz pride den a vsetko je inak. Vitaj v realite. _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: st září 30, 2015 7:51 pm Předmět: |
|
|
Manazovany trening v SI
Strece
Unilateral pritahy, zakopavacky, lytkove vypony, rotatory
Do toho hyperky, cickonatahovacky..vsetko co sa da robim s fat gripmi
Finisher koncept2 500m cca 1:37 ..asi nic moc ale nechodim tam kvoli veslovaniu takze jebat _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: čt říjen 01, 2015 5:24 pm Předmět: |
|
|
Beh 4km
Vecer dam este mobilizacie a take tie vecicky. Svalovka na lytka zo vcera _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: so říjen 03, 2015 1:42 pm Předmět: |
|
|
Mrtvola sumo:
..
..
..
..
..
4x200
10x170
Jc na sikmej:
..
..
..
4x45
Bar muscle ups:
3
3
5
Jednonozny leg press:
5x15x20 na kazdu
Brucho dvihanie kolien:
3x20
Valcovacka
Vyvesenie
Nah, zle, svalovica na Lytka ze ledva chodim. Ciastocne aj hamsy a spodny chrbat. V pondelok mam dalsi manazovany trening takze inde som to pichnut nemohol :/
Navyse som vychytil nejaku biovlnu totalnej otupenosti takze vsetko bez drajvu. Anyway, dnes som mal v plane trochu sa odpichnut od tych maratonov so 180. Po chvili rozcvicovania vsak bolo jasne ze to neni uplne ono tak som pridal kompromisnych 20. Na viac tam nebolo.
Najhorsie boli jednorucky, bolo mi do placu ale myslim ze v zhladom na to ake mam teraz sustavne pretazene rotatory sa to tiez da snad logicky vysvetlit. Snad.
Jediny hajlajt bol jednonozny legpress. Vsetko pomaly dolu rychlo hore. Tento cvik budem zaadovat ako casto sa len bude dat. Paci sa mi to. _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: po říjen 05, 2015 8:29 pm Předmět: |
|
|
Manazovany trenal v SI
Unilateral pritahy fatgripz
Unioateral podrepy - tazke
Split squaty
Vytahy jednorucky v klaku
Sikme vytahy jednorucky na stabilizaciu lopatky - najtazsie
Bicik na sikmej fatgripz
Trapezy s jc
Finisher svihanie s lanami 1/2 tabaty
Lialo zo mna jak z drapera
Ramena uplne mrtve...uplne.
Stred tela zniceny (z mrtvoly) _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po říjen 05, 2015 9:19 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | Lialo zo mna jak z drapera |
ver tomu, ze ne _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: st říjen 07, 2015 8:29 pm Předmět: |
|
|
Opat manazovany trening zo serie structural balance v silovom institute
Zlozenie cvikov +-
Unilateral pritahy fatgripz
Unilateral zakopy
Vypony lytko achilovka
Hyperextenzie
Tlaky jednoruciek na rovnej fatgripz
Y tlakove extenzie fatgripz
Rotatory unilateral fatgripz
Finisher brucho tabata 2cviky striedavo - svalova smrt nastala v piatej serii
Z posledneho trenalu svalovka na prdeli a bajseps. Ten bajseps chapem lebo moc ho zrovna necvicievam ale preco mam v jednom kuse svalovku na prdeli to mi nejak nejse do makovice.
Zajtra snad navstivim seminar o stravovani s Plichtom. Mozno tam bude nejaky zavan sviezej myslienky ktoru by som mohol implementovat do svojho stravovania, nechavam hlavu otvorenu novym napadom. _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|