|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
seeya

|
Zaslal: so červen 18, 2016 8:43 pm Předmět: |
|
|
Drepy:
5x50
5x70
3x80
5x90
5x102.5
5x117.5
12x90
Vmo step up:
3 serie na kazdu nohu
Mehehee..prave som drepoval ked do posilky vletel typek koho je to a to auto...tak som zistil ze to do mna napucil na parkovisku. To sme tam boli snad len 2 auta..uhm, vravim si ze neni kazdy den nedela (to je moje oblubene), ale aspon dost blizko. Pri vypisovani papierov v fizlami som dost vychladol aj ked ...prisli take dve celkom mile tety, jedna uplne mlada a jedna milfka...v tom velkom policajnom pussy vagoone by sa dalo porozpravat o policajnych organoch hehe.
Drepung prvy krat s novymi teniskami, max seria sieste opacko islo cez hlavu, nebola stava, ale na tenisky to vazne zhodit nemozem, su skvele. Zobral som nakoniec adipower posledny model, mal som ich za rovnaku cenu ako by som mal powerperfecty takze nebolo co riesit. Navyse je nieco zvrhlo pritazlive mat s najblbsim drepom najlepsie tenisky
Doobeda sme sli s familiou na samozber jahod, tak mame 4 kila, decka sa realizovali, fajn den. Uz ma caka vecer iba film a plznicka ktoru som si musel tyden odopierat
_________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
seeya

|
Zaslal: ne červen 19, 2016 5:31 pm Předmět: |
|
|
vyklus 3km .. aj tu trochu odisla kondicka ale nic hrozne. _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: po červen 20, 2016 12:17 pm Předmět: |
|
|
staci to s prehladom..takze uz som PRO :DD _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: po červen 20, 2016 8:54 pm Předmět: |
|
|
bench:
5x45
5x55
3x65
5x72.5
5x82.5
6x92.5
10x72.5
Jc na sikmej:
6x32
8x32
8x32
Bradla:
3x10
Brucho dvihanie kolien:
8
8+10kg
8+10kg
8+10kg
Tiez prepad ale v novych topankach sa benchovalo vyborne :D _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
Naposledy upravil seeya dne st červen 22, 2016 3:47 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: út červen 21, 2016 7:13 pm Předmět: |
|
|
Vyklus + intervaly 2.5km tentoraz som zvolil namiesto drepovacich iba standardne topanky _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: st červen 22, 2016 1:44 pm Předmět: |
|
|
mrtvola klasika:
5x80
5x100
3x130
5x130
5x150
5x170
8x130
hang power clean:
5x60
5x60
5x60
glute ham raises:
12x
12x
12x
bar muscle ups:
5x
5x
expander rehab ramena asi 5 serii
vaha ~80
bolo to tazke, citim pichanie v prdeli (ano skusal som sa otocit ci za mnou nikto nestoji) a v hamstringu trochu...a celkovo uplne unavene hamsy a prdel. Kolko krat si to tu musim napisat aby som pochopil ze intervaly den pred mrtvolou NIE JE dobry napad. Inak v poho. _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
Naposledy upravil seeya dne st červen 22, 2016 3:48 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: st červen 22, 2016 3:46 pm Předmět: |
|
|
napisal som to ako hotentot a potom som este aj v popise spravil chybu ktoru som neskor opravoval. Ano v pondelok boli benche a topanky posluzili fajn na pocudovanie...ta stabilita a legdrive uz nie su uplne imaginarne pojmy!
Som teraz mierne oslabeny na nejake celnaky som nemal moc naladu ale je to v plane...i ked neviem neviem ci bude ten heel rise stacit aj na celnaky.
Skusal som ich aj dnes na mrtvole ale je to hrozne..tu to vobec technicky nesedelo. Som sa inspiroval carabasom, viem ze on aj mrtvoloval takto ale u mna je to blbost. _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: st červen 22, 2016 4:00 pm Předmět: |
|
|
| seeya napsal: | | i ked neviem neviem ci bude ten heel rise stacit aj na celnaky. |
tak to kaž-do-pád-ně... to ať Tě ani nenapadne tam ještě nějaké podložky cpát :D u čelňáků mám ještě lepší pocit, že se těma patama můžu konečně do něčeho opřít ;)
| seeya napsal: | | Skusal som ich aj dnes na mrtvole ale je to hrozne..tu to vobec technicky nesedelo. Som sa inspiroval carabasom, viem ze on aj mrtvoloval takto ale u mna je to blbost. |
jo, taky jsem zkoušel, ale mám pocit, že Carabas má nižší podrážku - pokud jsou to tedy ty PowerLifty, co jsem zkoušel, ale ty AdiPower, co máš - a ty PP2 co mám taky - ji už mají tak vysoko, že vyrobit s tím nějakou těžší mrtvolu je umění... asi to ještě pro zajímavost budu zkoušet, jestli se na to dá zvyknout, ale jinak teď tahám naboso.
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: čt červen 23, 2016 12:58 pm Předmět: |
|
|
po dlhociznej dobe lezenie na bouldery 1h s ovela lepsim kolegom. Prsty uplne rozbite :/ _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: čt červen 23, 2016 7:46 pm Předmět: |
|
|
Faza II
Beh 5.6km regeneracne na tep. Vonku krasnych 31 stupnov mi prazilo na hlavicku takze ked tu vyplodim nieco zvlastne, ziadne obavy! Len sa mi pripiekol mozocek.
Cohen, to je fakt ze keby som daval namiesto zhybov listu urobil by som si lepsiu sluzbu. Inak je to strasna frustracia ked vies ze sila by bola ale nemas ju ako preniest pretoze prsty su slabe jak cajicek :D _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: pá červen 24, 2016 9:12 am Předmět: |
|
|
| seeya napsal: | Faza II
Beh 5.6km regeneracne na tep. Vonku krasnych 31 stupnov mi prazilo na hlavicku takze ked tu vyplodim nieco zvlastne, ziadne obavy! Len sa mi pripiekol mozocek.
Cohen, to je fakt ze keby som daval namiesto zhybov listu urobil by som si lepsiu sluzbu. Inak je to strasna frustracia ked vies ze sila by bola ale nemas ju ako preniest pretoze prsty su slabe jak cajicek :D |
Nehovoriac o tom, ze silne prsty ti daju aj dalsie benefity v podobe lepsieho stisku. Ale aspon vies, kde mas najslabsi clanok retaze. Len si treba dat pozor na pretrenovanie, lebo prstom sa velmi nechce regenerovat, teda aspon mojim.
Vcera som sa rozhodoval ci pojdem do tej smazenice behat alebo bikovat, vyhral bicykel, dnes tiez vyhra bicykel, zajtra pojdem bicyklovat a beh odkladam na nedelu - teda ak sa nerozhodnem pre bicykel. _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|