Trn zadny drep mi subjektivne a ani podla videa nepripada ze je to uplne nadoraz ale je to velmi blizko..mozno 97-98%
Nakoniec som dal 5z110 highbar a teda dost rozdiel musim povedat...hlbka pri highbare bola myslim lepsia. Mal by som skusat aj low aj high bar je to dost rozdiel. Aj tak som stastny ako blcha ze som tam mal 3 kotuce tak mi nerozbijajte hracky :DDD
Bench opat total patetik...100 je blizko maxka ale zasa s tou frekvenciu je to inak asi nebude.. Snazim sa este nejak doladit ten drep hlavne. V zalohe ostava opasok a kreatin ale najprv by som sa rad dopracoval na 150 lowbar a 110 predny
_________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
Cely den som lietal na moto a bol som dost dehydrovany tak som dal len taky relativne izi trenal. Prvy krat sa tak nejak prihodilo wheelie hehe. Medzitym som stihol este kupalisko s familiou. Boli tam aj ciganski diabli, neni skareda ta ich silvia =)
Prekvapilo ma ake boli tazke zakopy, tam som uz mal aj 55 ak nie 60 a dnes 40 tazke tri besne svine
Drep lowbar:
5x60
5x80
3x95
3x105
3x117
8x130 pr no belt
10x105
Lytka:
4serie
Nahouno cickostrj:
4serie
Kaput, ta seria so 130 ma totalne vycucala, ale fest ze vycucala..
Blbe je ze ma pobolieva rameno a mam silny dojem ze je to z toho lowbar drepovania. Budem musiet nieco spravit s uchopom, aktualne pouzival uzky uchop a silovo mi to vyhovuje hmm
uh ah, zly trenal, moju muznu silu vycerpalo cosi/ktosi ine takze som bol jak vyfucany balonik. Rameno ma boli jak svina, dnes som vzdal ten uzky uchop na drepe okopirovany od rippera a prvy krat som isiel stredny a siroky...dost ma to znestabilnilo, kazde opacko ine ale neplanujem si rozmrdat rameno uplne a este ktomu na drepoch takze musim sa to proste preucit. Idielne by bolo naucit sa to bez ruk hehe
Dnes jak bolo take nadherne pocasie a vsade lietalo milion motorkarov, chytila ma hrozna depka, ze uz nemam moju krasnu divozienku, na ktoru som sa namotal a zalaskoval ako maly chlapec :/ Tie 3 dni co som ju mal so mnou riadne zamavalo.
vlk dik, je to to des ako vzdy ale o nieco mensi des.
Som rozbity z fotbalu jak jedina ciganska hracka v osade, nohy ledva dviham ale drepovat som siel. Aplikoval som novy strecovaci dril na ramena a hrudnu chrbticu plus som nechal rozsireny uchop a je to ovela setrnejsie na ramena. Dokonca som dorovnal svoje max na 8 opakovani takze good. Asi zauradovali tie 3 big macky s hranolkami na obed.
Zatial co na zadnych drepoch sa ta strasna rozbitost noh prilis neprejavila, predne drepy boli uplne dost katastrofa. Co uz.
Inak uzivam si pozornost neznalych navstevnikov hehe. nechcel by som chodit do fitka napriklad k ripperovi. Dava tam vagon zeleza a kazdy ma uplne v pici hehe. Tam by ma asi zavreli do detskeho kutika hrat sa so 100 kilovymi formickami alebo co. U nas som za borca hehe
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru