Drep lowbar:
5x60
5x80
3x97.5
5x112.5
3x127.4
6x140 no belt he? Really? Pr
12x112.5
Bench wg:
8x40
5x60
5x80
5x92.5
Poliquin step up vmo:
3 serie na kazdu
Jc na sikmej:
5x22
5x32
5x37
5x37
5x37
Lytka:
3 serie vypony v sede
Zhyby nadhmat:
5xbw
5xbw+20
5xbw+20
5xbw+20
Fok neveril som ze sa taky patetik drepar jak ja prepracuje k trom kotucikom. All time pr, prekonal som aj maxko z cias ked som mal o 10 kil viac. Este schvalne som si tam namontoval 3 dvacky na kazdu stranu len pre ten pocit Pripadam si ako king kong bum bumum do hrude haha. Hlbka otazna ale nie horsia ako inokedy. Na tom budem pracovat separatne.
Zhyby hrozne tazke, vahu nemalo cenu riesit.
_________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Zacal som novy mikrocyklus a rozhodol som sa ze zacnem pouzivat opasok. Fakt je to trochu lahsie. Napriek tomu ze moj mental fokus bol len asi 85.438% dokazal som zadelit pr. Sice ma to totalne vycucalo ale spokojnost. Este jeden boost mam v zalohe - stary osvedceny kreatin ale zatial len tisko caka na policke na svoju prilezitost ked budem chciet zaradit vyssiu rychlost.
Zacalo ma pobolievat prave rameno, prakticky par tyzdnov po tom co som fixol lave rameno ehm..
Mam podozrenie ze ten siroky bench (malicky na ringoch) mi nerobi dobre a ze som prestal cvicit ramena tomu tiez nepridalo :/
Nebola energia, chaby fokus, malo spanku, citim ze ma cosi obchadza proste vsetko sa spyklo proti mne :D
Na benchoch som skusal rady toho protivneho, premudreleho toma K. :D tie zapestia je naozaj tazke drzat kolmo, navyse sa mi zda ze to svedci skor uzsiemu uchopu a ja zrovna teraz chodim dost nasiroko ale budem to skusat dalej
Sere ma tam jedna fitneska, mat tolko svalov tak som uplne spokojny kua. Tusim jej navrhnem swap. Ja budem konecne vyzerat ako chlap a ona ako zena :DDD
Pytal som sa jej na stravu, odporucala vela kraviciek papat. Nic nove.
Uz nemam ziadne suple, nechcem to teraz pobabrat, nieco bude treba dokupit. Vobec neviem do coho sa zainvestovat.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru