Moocha: Kdo vi :-), nekde se to sekne urcite, jidla tam je dost, sachru mam mene nez ty, bilkoviny a tuky asi priblizne stejne. A nebo pridat sachry, ale do toho by se mi moc nechtelo.
Dneska jen aktivni odpocinek, beh tedkom o neco delsi opaloval jsem se pritom
Dneska exhibice v Ostrave Porube, najali si nas at tam vystupujem pred nejakym cyklo zavodem, bylo to super, mnohem vice povedene, jak tehdy pred Karolinou, i to bylo zajimavejsi pro divaky.
WOD1 jsem docela precenil :-/, museli jsme ho predbezne ukoncit, prvni kolo AMRAPu jsem mel hotove za minutu, druhe kolo za minutu a pul a ve tretim kole jsem tak tak zvladl 1 rope climb a druhy jsem zkousel, na poprve nevysel, na podruhe po minute pauzy taky ne a na potreti po dalsich dvou minutach pauzy taky ne, ale chybelo kousek, sakra :-/ , nezda se to, ale uz vim, jak trpeli zavodnici na CF Games, kdyz najednou nemohli dat ani jedno opakovani. Tady je to proklete lano https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1102753_3321384411013_574292032_o.jpg
A WOD2 uz byl takovy lehci, kvuli tech pauz pri cekani, tak vse byl v maximalnim tempu.
Konecne po dlouhe dobe nove PR, zkousel jsem i 80kg, protoze mi 77.5kg prislo strasne lehke, ale bohuzel, mozna nekdy priste :-). Jinak ze vcerejska naprosto znicene lokty a bicepsy z toho lana + dlane jsou hodne sedrene, takze dneska to byla takova improvizace s tim WODem.
Crossfit #405
Nacvik OHSquatu
Nacvik Push Pressu
OHSQ az do 77.5 kg - new PR!
Push Press az do 80 kg x 3
For Time
1 OHSQ 62.5 kg
30 TTB
1 OHSQ 62.5 kg
20 KB Swings
1 OHSQ 62.5 kg
30 Sit Ups
1 OHSQ 62.5 kg
10 Push Presses 62.5 kg
1 OHSQ 62.5 kg
Jak jsem si trening planoval, tak jsem doufal, ze se vejdu do 30ti minut, neboli 800m za 3:30 a DU za 2:30, bohuzel jsem postupne kazde kolo na DU ztracel cca 30 sec. Vzdycky prvnich 50 v pohode, rozdeleno na 3-4 serie a dalsich 50 bylo v asi 10ti seriich. Nejvic jsem dal v kuse 29. Ale i tak to je pro me uspech, odskakat 500 DU, kdyz pamatuji casy, kdy jsem nebyl dat schopny ani 2 po sobe :-)
Ta 800vka byla spise 200m+400m+200m, takze dve otocky.
Tak, tedkom 3 dny na horach, cilem bylo zdolat vsechny hlavni pohori/hory na severu republiky. Rovinky jsme vetsinou behali, do kopcu to hnali a z kopce vzdycky beh, napsany cas je co jsme stravili na horach, ne cas aktivni, ten pridam az mi dojdou udaje od kamarada, delali jsme kopu fotek, uzivali si okolni prirody atd. :-)
Pokud se chce nekdo podivat na fotky, mely by byt verejne pristupne na mem profilu tady:
Jo ten Bear Complex jsem poprvý viděl dva dny zpátky na videu s Khalipou na fb, taky to zejtra zkusim, ale spíš jen s 30kg :D Jinak slušnej mazec:) A jestli se můžu zeptat, kde sis udělal lano na šplh?
Diky :-), on ten Bear by sel asi jeste vyse, ale mam nechci tu hazet cinku na zem
A lano mi udelali na lana-provazy.cz
Docela se mi libi, kde jsem na tom ted silove, rad bych tohle tempo udrzel az do zavodu :-). WOD byl dneska venku v tom destivem pocasi, dest mi nevadil, ale ty DU moc nesly, uz u 20tek me chytaly ramena ze vcerejska.
Crossfit #412
Deadlift
...
120 kg x 5,5
140 kg x 3,3
150 kg x 2,2
160 kg x 1,1 170 kg x 4
15 Minute AMRAP
10-20-30-... DU
3-6-9-... SDHP KB 28 kg
10-20-30-... DU
3-6-9-... KB Swings
Kolo 15tek hotovo + 34 DU
Beh (mirne tempo)
Distance: 5.5 km
Pace: 4:27 min/km
Speed: 13.48 km/h
A jeste jen tak pro zajimavost, co jsem byl na kurzu jsem si vytvoril takovou malou tabulku, at mam trosku rovnovahu v jednotlivych WODech a zatim to vypada nejak takhle :-)
Prvne jsem dal kolecko kolem prehrady na bruslich, stal jsem na nich poprve po 10ti letech, ale docela pohoda :-), bohuzel to byly 40tky, nohu mam 42ku, tak tam byla pokrivena a musel jsem je pak vyzout. Tak jsem si sel zabehat, chtel jsem dat vysoke tempo, ale zaludek se ozval po asi prvnich 5ti minutach, jedl jsem asi hodinu predtim, tak je z toho jen horsi cas, ale i tak jsem s nim spokojeny, ke konci jsem dal aspon poslednich 400m naplno. A posledni kolo bylo myslim cca za 23min, uz jsem to nemeril, holky jely na bruslich a ja bezel vedle nich.
Crossfit #413b
Beh (mirne/stredni tempo)
Distance: 4.5 km
Time: 18:59
Pace: 4:13 min/km
Speed: 14.23 km/h
Sakra ty CB pull upy byly tezke, kruhy byly furt rozhoupane, musel jsem to delat po 1 a snatche taky poradne nastartuji, cekal jsem lepsi vysledek, ale jsem spokojeny, teklo ze me jako z vola :D
Crossfit #414
Nacvik hang snatche
12 Minute AMRAP
10 Snatches 42.5 kg
10 Czech beast ring pull ups (chest to bar (ring) pull up + TTB)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru