Tymy byly dobre, v hodne z nich bylo hodne kvalitnich crossfiteru z CR/SK. Vetsina z nich pravidelne konci ve finale na zavodech v CR, napr. Vlada Brzokoupil, Pavla Kladivova, Erik Toth, Mike Velkov, Hadrak, ktery to poradal osobne se svym tymem, a dalsi. Kategorie se nedelaji, je na tobe jestli si tezky nebo lehky, oboji ma svoje vyhody. A jsou urcite nepsane standardy, se kteryma se pocita, ze je kazdy zvlada, napr. v pohode zvladnout pohyby a vahy vypsane v http://www.crossfit.com/cf-info/faq.html#WOD0 . To ze nekdo nezvladne Overhead squat s 60kg, nebo neumi Double Unders, tak za to nemuze poradatel, ale sam soutezici.
Kvalifikacni WOD na NoExcuse jen na zkousku, nemeli jsme kameru, v sobotu na ostro, nebudu rikat kolik bylo kol, at nezakriknu svuj vysledek :-). Ale jsem spokojeny.
Crossfit #431
6 minut AMRAP
6x front squat 60kg / 35kg
6x burpee box jump 60cm / 50cm
No rest
6 minut AMRAP
6x C&J 60kg
30x Doublender
No rest
1 minut AMRAP
Box jump 60cm / 50cm
To skoro 10 denni nic nedelani me zabiji, minuly tyden akorat 2x ten kvalifikacni WOD, jinak to je vse, cele pondeli a utery 15 hodin nonstop v praci od rana do pulnoci. Vcera jsem zkousel cvicit, ale vubec se mi do toho nechtelo, zkousel jsem power clean 80kg a neslo to :D, tak jsem si dal 50 burpees v kuse a vybodl jsem se na to. Dneska uz to docela slo, musim se zas do toho dostat. Beh super, jak se divam jsem 2/3 behu drzel tempo pod 4:00 min/km, takze spokojenost, jen ten zacatecni kopec me trosku zbrzdil. U WODu ty DU nesly, ale ne z duvodu, ze bych to kazil, ale ja nemohl "silove", mel jsem uplne odvarene predlokti, to je to nic nedelani .
A v sobotu na Spartana, ale odpocivat kvuli toho nebudu, nejdu tam vyhrat, ale spis se pobavit, takze zadne pauzy od treningu zbytecne.
Skoda, bal jsem se pod to vice skocit u push jerku, jinak by to tam padlo, 100kg jsem uz nad hlavou kdysi mel. A chuze po rukou uz mi zacina konecne trochu jit :)
Prijeli jsme na registraci v 10:00 a meli jsme bezet v 10:30, nez jsme se dostali na radu, tak uz bylo 10:28, takze jsme se preregistrovali k druhe pulce naseho teamu na 13:45 a bezeli to teda nakonec jen pro zabavu s nima (nejsou zas takovi bezci), takze tempo bylo tak do pohody a vzdycky na ne pockat u prekazky, byla to sranda, cil byl hlavne se nezranit na No Excuse co bude pristi vikend.
Uzil jsem si to, parada, byl jsem cely od bahna, cekal jsem horsi prekazky, jsem rad, ze jsem to nakonec bezel tymove, byla to vetsi sranda :)
+ cely den nacvik chuze po rukou (uz mi to konecne docela slo )
E: A Peter U. mi rikal, ze i anglicaky delam blbe
E2: Vcera jsem mel jeste pulnocni trening, po par sklinkach vina o pulnoci 6km beh domu, sel jsem spat ve 2 a vstaval v 6, ale kofein dneska dobre zapracoval
"profesionala" , pokud se teda jeste nekde potkame nekdy, tak nejaky maly crossfit trening teda urcite dame :-)
ale neco lehciho, vis, ze zvedam jak holka (bez urazky, a rozhdone tam nepatri ewitch)
ale je to vyzva
Jj, nejaka klasika, naperu ti tam tezke MT, vim jak ti sly kdysi . Ale ne pokud neco bude, tak opravdu tak do pohody, at je tam od kazdeho trochu, at to neni jenom vzpirani, nebo jenom vlastni vaha :-)
"profesionala" , pokud se teda jeste nekde potkame nekdy, tak nejaky maly crossfit trening teda urcite dame :-)
ale neco lehciho, vis, ze zvedam jak holka (bez urazky, a rozhdone tam nepatri ewitch)
ale je to vyzva
Jj, nejaka klasika, naperu ti tam tezke MT, vim jak ti sly kdysi . Ale ne pokud neco bude, tak opravdu tak do pohody, at je tam od kazdeho trochu, at to neni jenom vzpirani, nebo jenom vlastni vaha :-)
no 20x 100kg DL jsme mel za 4 minuty
a co treba Chelsi?
_________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
ale je to vyzva
no 20x 100kg DL jsme mel za 4 minuty
a co treba Chelsi?
To je jen vlastni vaha :), videl bych to treba na
5 kolecek
15 Thrusters 40kg
15 Burpees
2x 100m sprint
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru