|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Seva98

|
Zaslal: ne říjen 07, 2012 2:25 pm Předmět: |
|
|
Tak konecne slibovana 200, puvodne jsem mel v planu zabehnout pul maraton a pak si dat jeste nejaky WOD, ale kamarad mel pres vikend nejake zavody a sam jsem do toho jit nechtel a uz tak jsem tu 200 dlouho odkladal. Tak jsem si vymyslel WOD Crossfit "200", chtel jsem at je dohromady 200 opakovani a strasne moc cviku, co se hodne v CF cvici, nedal jsem tam treba snatch a OHSQ, protoze na ty bych musel shodit vahu a 40kg na ostatni cviky jsem nechtel moc davat at to pak neni lehke.
No a nakonec jeste 200 burpees, ale to bylo spis uz jen tak ze srandy a hlavne ne vubec na nejaky rekord po tom WODu. Ale s casem jsem spokojeny :)
Jinak ten pul maraton bude brzy, mam ho v planu dat pod 2 hodiny, teoreticky by to melo jit, dokonce i rychleji, ale tam mi jde spis o to, ze preziju takovou trasu.
Crossfit #200
Cviky na kruzich
5/3/1 Wendler
Hang Clean
55 kg x 5
65 kg x 5
70 kg x 7
WOD
Crossfit "200"
10 Burpees
10 Sit ups
10 Thrusters 60 kg
10 Hand release push ups
10 Toes-to-bar
10 Medicin ball wall shots
10 Muscle ups
10 Hang power clean 60 kg
10 Hand-stand push ups
10 Ring pull up
10 High pull deadlifts 60 kg
10 Air squat
10 PC+PP 60 kg
10 Ring dips
10 Leg raises
10 KB Swing 28 kg
10 Knees-to-elbows
10 Deadlift 60 kg
10 Pistols (10+10)
10 Shoulder-to-overhead 60 kg
Time: 15:49
200 Burpees
Time: 15:24
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Seva98

|
Zaslal: po říjen 08, 2012 9:02 pm Předmět: |
|
|
Paradni vybeh s kamosem, jen s celovkama temnym lesem.
Crossfit #208
Hory - v 20:00 vecer
Ondrejnik
Cesta nahoru: 5.5 km | 38 minut
Cesta dolu: 5.5 km | 30 minut
Prevyseni: ~350m
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: út říjen 09, 2012 5:58 pm Předmět: |
|
|
Dnes byl Wendler extremne tezky, mam z te 200 furt rozbite cele telo a ze vcerejska znicena stehna.
Crossfit #209
5/3/1 Wendler
Deadlift
125 kg x 3
145 kg x 3
160 kg x 4
Bricho
3 serie zvedani nohou v leze
3 serie zkracovacek
3 serie sikmych zkracovace
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: pá říjen 12, 2012 5:07 pm Předmět: |
|
|
Sakra, nejaky bacil me v pondeli na tech horach napadl, v utery uz jsem vedel, ze je asi blbe, ale prece jsem si toho wendlera dal, at tam nemam pauzu na mrtvolach, no a ve stredu a ve ctvrtek jsem trpel. Dneska uz je lepe, tak jsem si dal jen takove protazeni, at se spotim a protahu (zada uz z PC bolely). Tak nemuzu po treningu ani mluvit, ale tak to vysportuju tu nemoc, doufam :-). Takze dnes jen strasne lehce a bez casu.
Crossfit #210
3 Rounds of
30 Wall ball shots
15 Push ups
15 Ring pull ups
15 Air squats
5 Toes-to-bar
5 HSPU
1 MU + 5x Ring dip
Time: bez casu - nemocny
|
|
| nahoru |
|
 |
Morwinyon
|
Zaslal: pá říjen 12, 2012 6:20 pm Předmět: |
|
|
hodně pěknej čas na těch 200 burpees !!
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: pá říjen 12, 2012 6:57 pm Předmět: |
|
|
Diky, ale ty burpess byly uz spis jen tak, jako oslava 200teho treningu :-), takze jsem to nikam nehnal, ten WOD predtim byl hlavni ten den.
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: so říjen 13, 2012 4:34 pm Předmět: |
|
|
Crossfit #211
Cviky na kruhach
5/3/1 Wendler
Shoulder press
45 kg x 3
50 kg x 3
55 kg x 8
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: po říjen 15, 2012 7:03 am Předmět: |
|
|
Chtel jsem dat puvodne 10-9-8-...-1, ale jeste jsem nejaky nemocny, takze jen lehce na protazeni. Odpoledne bych rad dal jeste Wendlera. Navic ted rano uz ani nebyl cas.
Crossfit #212a
10-8-6-4-2
Hang power clean 42.5 kg
Toes-to-bar
Ring dip
Time: 4:28
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: po říjen 15, 2012 5:42 pm Předmět: |
|
|
Sakra, ten clean sam o sobe neni problem, ale drepnout to ATG mi dela strasny problem, nohy jsou po te nemoci uplne odepsane :-/
Crossfit #212b
WOD
9 rounds of
3 Full snatches 42.5 kg
3 Muscle ups
Time: bez casu, bez pauz, v kuse, jel jsem to hlavne kvuli techniky trhu, uz jsem je dlouho nemel v treningu a ty MU tak nazopakovani po nemoci
5/3/1 Wendler
Hang Clean
60 kg x 3
70 kg x 3
77.5 kg x 4
|
|
| nahoru |
|
 |
Morwinyon
|
Zaslal: po říjen 15, 2012 6:33 pm Předmět: |
|
|
můžu se zeptat na tvůj jídelák? pro inspiraci :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: po říjen 15, 2012 6:56 pm Předmět: |
|
|
Jo klidne :-), kazdy den ho nemam idealni, ale snazim se vesmes o tohle, zelenou bude zaklad a cervenou to co k tomu jidlu stridam. To zelenou je kazdy den stejne.
Neni to vse co jim, casto to menim, mam chut na jine veci atd. Ale toho co je zelenou se drzim.
Jeste muj oblibeny recept http://www.marksdailyapple.com/rich-and-hearty-hungarian-goulash/#axzz29OKGOMCz , tenhle gulas se da doslova narvat tukem a da se pak jist cely den :)
Snidane:
2-3 vejce na masle
+ burakove maslo a kokos (diky Lustere, aspon doufam ze jsem to u nej cetl :) )
/ recky jogurt s kakaem a ovocem
/ orisky + ovoce
/ atd.
Obed:
200-250g hovezi/veprove
+ salat ruzna zelenina s dresingem (olej, ocet, koreni, sojovka)
/ primicham do masa zeleninu - paprika, cuketa, cibule, atd. a udelam si takovou smes, hodne naolejovane to je
/ nebo si maso upravim na platek a udelam si okurkovy salat s reckym jogurtem a oriskama
/ kvetak na jemno, zamichany s masem a pridane bud orisky nebo extra porce oleje
/ atd.
Vecere:
Pstruh 250g
+ fazolky na masle, nekdy i se slaninou
/ mandle oprazene s rozmarynem nebo chilli
/ atd. nekdy je vecere stejna jako obed
Svacina (jen, kdyz je hlad):
Vetsinou to resim bud samostatnym hermelinem nebo mozzarelou, oba dva tyhle syry maji 0g laktozy, nebo nejaka kvalitnejsi klobaska (30-40kc/100g) - ale to je fakt nouzovka jak jsem mimo domov, nebo burakove maslo, no a nebo ovoce, ale spis se snazim o komb. bilkovina+tuk
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
Morwinyon
|
Zaslal: po říjen 15, 2012 7:10 pm Předmět: |
|
|
vypadá to pěkně, ale bez těch svačin bych být nechtěl :-) i když bych to kaloricky doladil tukama, švalo by mě že si jídlo můžu vychutnávat jen 3 x denně ;_)
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po říjen 15, 2012 7:13 pm Předmět: |
|
|
Kdyby mi to můj metabolismus dovolil, tak bych takhle chtěl taky jednou jíst. Až nebudu chtít mít tak o 8kg-10kg svalů víc, tak to bude jídelák, kterej budu držet celoživotně. Buď teda paleo, nebo RD.
Se máš, že se na tom dokážeš takhle silově i vytrvalostně zlepšovat a formu máš perfektní a nescvrkáváš se.
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|