|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Shixin
|
Zaslal: po říjen 24, 2005 10:08 am Předmět: |
|
|
abych to zas uvedl na uplne pravou miru. Na tech 130 jsem se nedostal poprve. Ten rozpis jsem si udelal po prazdninach, kdy jsem mel velmi dlouhou cvicebni pauzu. Kdysi jsem dal maximalku 145. Ale myslim,ze ted uz jsem na tom lip, casem bych si chtel zkusit dat osobacek. Nekdy kolem prosince.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Slayter

|
Zaslal: po říjen 24, 2005 10:10 am Předmět: |
|
|
| Shixin napsal: | | abych to zas uvedl na uplne pravou miru. Na tech 130 jsem se nedostal poprve. Ten rozpis jsem si udelal po prazdninach, kdy jsem mel velmi dlouhou cvicebni pauzu. Kdysi jsem dal maximalku 145. Ale myslim,ze ted uz jsem na tom lip, casem bych si chtel zkusit dat osobacek. Nekdy kolem prosince. |
jo taaak,ja uz sem se chtel na to vykaslat a precejen chodit radsi na kuzelky..
ale stejne dobry
|
|
| nahoru |
|
 |
Miguelito

|
Zaslal: po říjen 24, 2005 10:13 am Předmět: |
|
|
SNAD NEBUDES POKLADAT ZA POKROK TO, ZE SES DOSTAL ZPATKY NA VAHY, KTERE UZ JSI DRIVE NORMALNE ZVEDAL... _________________ ...ano,začal jsem fotit,začal jsem studovat,mluvit tady slušně...
|
|
| nahoru |
|
 |
Shixin
|
Zaslal: po říjen 24, 2005 10:15 am Předmět: |
|
|
pokrok shledavam v tom,ze jsem se tam timto treninkem zvladnul vratit za mesic a pul, a ze jsem se nepretrenoval za tyden - to byla pouze reakce na johnyho, ktery mi nedaval vic nez tyden:)
btw. tech 145 jsem udelal nekdy v 20letech, od te doby jsem moc bench nejel...a od te doby jsem tudiz pro me tak velkou vahu nezvedl. Ted uz bych to mozna zopakoval.
|
|
| nahoru |
|
 |
Prinz Eugen

|
Zaslal: po říjen 24, 2005 11:07 am Předmět: |
|
|
| Shixin napsal: | pokrok shledavam v tom,ze jsem se tam timto treninkem zvladnul vratit za mesic a pul, a ze jsem se nepretrenoval za tyden - to byla pouze reakce na johnyho, ktery mi nedaval vic nez tyden:)
btw. tech 145 jsem udelal nekdy v 20letech, od te doby jsem moc bench nejel...a od te doby jsem tudiz pro me tak velkou vahu nezvedl. Ted uz bych to mozna zopakoval. |
v tom benchi te chapu ja to mam podobne.. na kozy dycky slabej.. jendou sem si rek ze se na to soustredim a za 1,5 msice sem se dostal z 75 ti na 120 a pak sem se na to vysral a ted dam s bidou 90 ktery mi uz zustaly.. btw kozy zase uz asi 4 mesice necvicim vubec :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Shixin
|
Zaslal: po říjen 24, 2005 11:23 am Předmět: |
|
|
presne, kdyz se hecnes a zacnes poradne busit, tak to pujde. Kor na tech nasich vahach. Chapu ze nekde vejs je to uz mnohem tezsi....
|
|
| nahoru |
|
 |
Prinz Eugen

|
Zaslal: po říjen 24, 2005 1:30 pm Předmět: |
|
|
v tom avatarku ses to ty šixine ? . jestli jo tak smekam muj bavorsky klobouk :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Shixin
|
Zaslal: út říjen 25, 2005 8:43 am Předmět: |
|
|
jojo, to je bezhlavej shixin:) a v tom tvem jsi ty?:)
letim cvicit...bohuzel miry asi nenapisu,nemuzu najit sevcovsky metr
|
|
| nahoru |
|
 |
PetkaB

|
|
| nahoru |
|
 |
Shixin
|
|
| nahoru |
|
 |
Shixin
|
Zaslal: út říjen 25, 2005 11:35 am Předmět: |
|
|
pondělí
tak, dneska jdu do druhého týdenního mikrocyklu. Stejné cviky, pokud možno větší zátěže.
1.jednoruční shyby bez zátěže (druhá pomocná ruka na gume) - dal jsem tri serie na kazdou ruku po 5ti opakovanich - nechci se vyridit tolik jako minuly trenink
2.superserie siroke shyby s doplnkem pritahy ve stroji v sede
26kgx6+16kgx6+15xstroj ....skvele, oproti minule jsem pridal celych +1kg
26kgx6+10kgx6+15xstroj ....ta prvni serka byla fakt trapna, v teto jsem pridal alespon 10kg
20kgx6+10kgx6+15xstroj ....oproti minule +5 a +10kg
Spokojenost, uz se alespon necitim jako uplna lama minule.
3.superserie jednoručky biceps +scottova lavice
20kgx6+16kgx6+15xscott ...alespon 2kilecka proti min. tydnu
20kgx6+14kgx6+15xscott .....no to uz je lepsi, pomalu se vracim do starych vah (+4 +4)
16kgx6+14kgx6+15xscott ....oproti minule +2 +4
Chci se videt zitra
4.maximalni sila pri uzkych shybech podhmatem:
4x65kg ....k te vaze me vyhecoval sparing, sam bych si to nenalozil
4x65kg ....kupodivu opakuji
5x65kg ....malem jsem vypustil duši
velmi mile prekvapeni
5. drepy ....ted asi vsechny zklamu (nebo potesim?:)),ale nohy jsem vzdycky strasne zanedbaval, nohy mam jak paratka, takze tohle je jen vylozene na protazeni (pro vas-ja se u toho slusne zapotim)
12x45kg
12x45kg
12x45kg
....ty vahy jsou smesne, ale ja nesmim na nohach pribrat, pochopte to ;)
5.kolo
Vaha 77kg, 8,6% tuku (bioimpendance)
Regenerace: 30min virivka, 2h sauna
Suplementace: 5gr kreatin, 2x500mg vit. C, 3tbl gelactiv
Naposledy upravil Shixin dne út říjen 25, 2005 3:51 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Shixin
|
Zaslal: út říjen 25, 2005 12:06 pm Předmět: |
|
|
úterý
Přes regenerační metody se citim docela unavene, po probuzeni citim lehce natekle dlane (asi z uchopu hrazdy-nepouzivam rukavice). Jeste ze dneska bude lehci trenink (mene serii)
1. superserie benchpress + rozpazky
110kgx6+90kgx6+15x12kgrozpazky ...prvni serku jsem dal radsi stejnou jako minuly tyden
120x6+100x6+15x12rozpazky ...proste jsem si musel pridat, chtel jsem jen o 5, ale pak mi ty 2,5kg kotoucky prisly hrozne malinky:)))
110x6+100x6+15x12rozp ...trochu jsem srazil vrsek, abych to byl schopen odjet
2. benchpress do vycerpani
50kg x 35 opakovani ...oproti minulemu tydnu (23x) docela zlepseni, konecne se do toho dostavam
3. superserie kliky na bradlech, stahovani kladky-stroj
45kgx6+30kgx6+15xstroj ...zvysil jsem jen lehce
35x6+25x6+15xstroj ....o 5kg oproti minule
25x6+25x6+15xstroj ....dotlaceni ze vsech sil
4.bricho (zkracovacky, uklony, hyperextenze)
5. kolo
Pres unavu se citim skvele...zitra to bude nejtezsi...
[/b]
|
|
| nahoru |
|
 |
Shixin
|
Zaslal: út říjen 25, 2005 4:02 pm Předmět: |
|
|
Pro pobaveni
tady je jedna fotka ze sobotniho zavodu (15.10.) tzn, tesne pred zacatkem tohoto treninku:
Je to zaber v okamziku, kdy se chystam na zaverecny dohmat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Lear

|
|
| nahoru |
|
 |
Shixin
|
Zaslal: st říjen 26, 2005 7:56 pm Předmět: |
|
|
středa
1.shyby na lane, s retezem okolo pasu (6-9kg), 3serie na kazdou ruku
2. shyby na hrazde, jedna ruka je o 1,1m nize. 4serie na kazdou ruku po 4 opakovanich
3. shyby na hrazde, jedna ruka je o 60cm nize. Pyramida, zatez, na kazdou ruku:
5x18kg
4x20kg
3x24kg
4x16kg
5x10kg
Tak, uz mam tech shybu dneska dost :)
4. ctyrkombinace na ramena, mirne jsem zvysil vahy. u kazdeho cviku 3 serie, 8opacek
upazovani
predpazovani
arnoldky
upazovani v leze na brise
Na zaver jsem si dal extra husty gainer, mnammy
Ctvrtek a patek budu mit pauzu, takze doufam, ze ty 4 dny treninku odregeneruju.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|