Sluchátka k posilování

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Sluchátka k posilování  Úvodní stránka -> Ostatní -> Sluchátka k posilování
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Grimley

PříspěvekZaslal: čt říjen 11, 2012 12:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja mám třeba špunty Sennheiser IE 80 a ty si zatím se všema kossama vytíraj zádel :) ....trochu mě ty lidi s porta pro přijdou jako ti zapřísáhlí iPhonaři - já mám iPhone a ostatní na to nemaj :D (to, že je to víceméně výsledek skvělýho marketingu jak Applu, tak Koss, a že existujou daleko lepší věci než ty jejich už jaksi neviděj)
Seva98

PříspěvekZaslal: čt říjen 11, 2012 12:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdyz uz jsme u tech PortaPro, muze mi nekdo rict, co na nich je tak unikatniho ? Videl jsem je u strasne moc lid, da se rict, ze to jsou jedny z mala sluchatek, ktere se opakuji stale a stale dokola.

Ale co jsem je mel moznost zkusit, tak alespon pro me: otresny zvuk, otresny design, vypadaji extremne krehke, mel bych je strach kdekoli nosit v batohu apod. plus na to jak hrajou tak maji i hodne velkou cenu. Ja opravdu nevim co na nich lidi vidi

https://www.zonetraininglog.com
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
dogeatdog

PříspěvekZaslal: so říjen 20, 2012 5:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak já mám Porta Pro třetí rok, tahám je všude, běhám s nimi, cvičím s nimi a no problemo. Nevím, jak křehce působí, ale vím, že cosi vydrží.
Druhá věc je, že je mám ze Států za nějakých 30 dolarů (ani nevím, kolik zde stojí), a špunty jsem zkoušel mnohé, Sennheisery, Kossy, Sony, BOSE - prostě IMHO nedají to, co tyhle zatracené Porta. Basy, vykresení detailů, vyváženost i při vyšponované hlasitosti (tady samozřejmě narážíme na kvalitu přehrávače).
Netvrdím, že strčí do kapsy všechny pecky, ale v cenové kategorii běžných sluchátek řekněme do 1000kč jsou to velmi kvalitní sluchadla a nedám na ně dopustit.
(Btw, ty BOSE co mi leží v šupleti jsou mnohonásobně dražší a nechytají se.)
Luster

PříspěvekZaslal: so říjen 20, 2012 5:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja kupoval porty pro v dobe, kdy staly jeste pres dva litry a tenkrat patrily mezi naprostej top ve svy kategorii, vydrzely fakt docela dlouho, ale potom mi prestavalo hrat jedno sluchatko, takze oprava a za asi dva mesice dalsi, kdyz uz se to opakovalo po treti, tak u me definitivne skoncily..
honza94

PříspěvekZaslal: so říjen 20, 2012 6:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Měl jsem stejný problém s Porta PRO přestalo hrát jedno sluchátko a následně i druhý....
Podle mého je nejčastější problém u KOSS slaboučký drátky.
MAST3R

PříspěvekZaslal: čt březen 27, 2014 3:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Potřeboval bych poradit od zdejších, protože tomu vůbec nerozumím, potřeboval bych sluchátka, které co nejvíc zabrání hluku z venčí, zatím jsem měl vždycky obyčejném které celkem vyhovovaly, jenže u jednich mi přestalo hrát jedno sluchátko (dost votravný) a druhých to samé a ještě se vykvrdlal kabel. Navíc mi blbne i MP4, když zastrčím sluchátka na doraz, tak hraje jenom jednom, aby hráli obě tak to musím mít povytažené a hraje to tak na poloviční hlasitost.

Moje parametry:
- ceny (nechci nic za x stovek či tisící), viděl bych to tak do 500,-, ale čím levnější, tím lepší
- ať se hned neutopí (celkem dost se potím)
- co nejvyšší izolace okolních zvuku (vadí mi v uších, když se mi přeřvává moje hudba s tou co hraje v posilce)
- ideálně klapky, mám debilní uši, a takové ty zastrkáváky za uši mi padaj a ze špuntů mě občas uši bolej.

líbí se mi celkem tyto: Buxton BHP 2100 - http://sluchatka.heureka.cz/buxton-bhp-2100/recenze/#section
Díky

btw: kvalitu zvuku ovlivňují jenom sluchátka nebo i MP3/4? Tu budu kupovat taky novou, protože jak jsem psal, u té staré sluchátka nehrají pokud jsou nadoraz.

EDIT: tak klidně i nějaké špunty, které se vám osvědčily. :)

Naposledy upravil MAST3R dne čt březen 27, 2014 3:39 pm, celkově upraveno 1 krát
tomkulitom

PříspěvekZaslal: čt březen 27, 2014 3:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A toto znáš
Sony WALKMAN NWZ-W273B
je to sice trochu z jiné cenové kategorie, ale nic se ti nemotá a jsou trochu odolné proti vodě. Ale jen 4GB.
Mick994

PříspěvekZaslal: čt březen 27, 2014 3:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V izolaci zvuku jsou nej špunty, v tom zase bych řek velké sluchátka nebudou moc vynikat, a když tak budou drahé jak prase.
Já už jsem vystřídal plno sluchátek ale nejlíp se mi vždy osvědčily špunty, protože velké mi bud neseděly a padaly, nebo kvalita zvuku stálá za dvě věci.
Kvalita zvuku záleží jak na přehrávači, tak na kvalitě souboru, a impedanci ( odporu ) sluchátek.
MAST3R

PříspěvekZaslal: čt březen 27, 2014 3:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tomkulitom napsal:
A toto znáš
Sony WALKMAN NWZ-W273B
je to sice trochu z jiné cenové kategorie, ale nic se ti nemotá a jsou trochu odolné proti vodě. Ale jen 4GB.

Tohle já nejspíš neocením, mě je líto těch peněz, já vím, že to zní divně, když pak stejně člověk dá stejný prachy třeba za protein, ale pro mě je tohle luxus, který mi nic neříká, navíc to pak někde zapomenout nebo omylem rozbít by byla moje smrt. :)

Mick994 napsal:
V izolaci zvuku jsou nej špunty, v tom zase bych řek velké sluchátka nebudou moc vynikat, a když tak budou drahé jak prase.
Já už jsem vystřídal plno sluchátek ale nejlíp se mi vždy osvědčily špunty, protože velké mi bud neseděly a padaly, nebo kvalita zvuku stálá za dvě věci.
Kvalita zvuku záleží jak na přehrávači, tak na kvalitě souboru, a impedanci ( odporu ) sluchátek.

No mě pak došlo, že i v těch klapkách se ty uši strašně potí, navíc když člověk cvičí v mikině, tak je to znát. Takže jsem i pro špunty, přeci jen ve fitku člověk není 24 denně v kuse.
Moocha

PříspěvekZaslal: čt březen 27, 2014 3:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://www.alza.cz/koss-the-plug-d109678.htm

Co se izolace týče, nic netrumfne kossáky. Zmáčkneš to černé pěnové, strčíš do ucha a ono se to bude snažit vrátit do původního stavu, čímž ti to ucpe uši. Neuslyšíš se ani přemýšlet
MAST3R

PříspěvekZaslal: čt březen 27, 2014 3:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zrovna na ně koukám. :)
Ale co se mi nelíbí, že si někteří stěžuji na kabel, že je nic moc, s tím jsem měl problém u starých sluchátek (sice cena asi 100 ,- ).

Na druhou stranu tam někdo píše o doživotní záruce, což zní fajn. A taky mám trochu strach, že mi nebudou držet v uších. To s tím, přemýšlením by mě bodlo, dost se mi stává, že se právě nedokážu při cvičení soustředit a i během série myslím na <> a navíc mě rozptyluje okolí. :)

EDIT: ta alzovská cena se mi nelíbí.
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: čt březen 27, 2014 3:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tyhle sluchátka jsem měl taky.. vydržely dlouho.
Moocha

PříspěvekZaslal: čt březen 27, 2014 3:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tohle ti do uší půjde určitě. Už ten princip sluchátek je takový, že se ony přizpůsobí tobě. Kamarád je má přes dva roky a káblík je prý v pohodě.

BTW: Alzovská cena je sice nic moc, ale mají všude kamenné obchody a reklamace je tak dost pohodlná :)
MAST3R

PříspěvekZaslal: čt březen 27, 2014 4:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No tak zatím to vypadá na tyto, ale jenže jsem zjistil, že zrovna na tyhle se doživotní záruka nevztahuje.
Moocha

PříspěvekZaslal: čt březen 27, 2014 4:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já tě na ně lákám a sám jsem si je teď objednal

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Sluchátka k posilování Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: