Mám ten Sony walkman s lankem za hlavou a nikdy nic nebylo lepší.. nesere mě kablík, super těsní do uší, takže neslyším nic okolního, jediný, co mi trošku vadí, je podivnej shuffle mode, kdy některý songy otočí klidně 3x za hodinu a některý jsem už neslyšel asi pul roku
Sou pry super i na plavani (vodotesny do 2 m) ....zajimava vec
Mám ten Sony walkman s lankem za hlavou a nikdy nic nebylo lepší.. nesere mě kablík, super těsní do uší, takže neslyším nic okolního, jediný, co mi trošku vadí, je podivnej shuffle mode, kdy některý songy otočí klidně 3x za hodinu a některý jsem už neslyšel asi pul roku
Sou pry super i na plavani (vodotesny do 2 m) ....zajimava vec
Do sprchy v pohodě a plavat prý radši do metru,ale ten schuffle mod se dá vypnout a já si stejně písničky posouvám a mám jich tam tak akorát na trénink Ale baterka na několik tréninků a hudba nesrovnatelná s obyč sluchátky.
Tyhle sony mají vzadu lanko a nízko. .ty plastovky čínský jsou naprd.
hele zas tak marny nejsou a to hlavne vzhledem k cenu - za nakych 350 sem je kdysi bral,, zvukove lepsi jak naky levny spunty, vydrz tak 4hodky ..sonace jednou, az budou money navic
mmks napsal:
dívám se, jak tady hodně doporučujete s mostem za hlavou, vám to nevadí na lavičce?
vubec netusim ze mam cosik na hlave,, ani pri benchi, ani pri behu
Tyhle sony mají vzadu lanko a nízko. .ty plastovky čínský jsou naprd.
hele zas tak marny nejsou a to hlavne vzhledem k cenu - za nakych 350 sem je kdysi bral,, zvukove lepsi jak naky levny spunty, vydrz tak 4hodky ..sonace jednou, az budou money navic
mmks napsal:
dívám se, jak tady hodně doporučujete s mostem za hlavou, vám to nevadí na lavičce?
vubec netusim ze mam cosik na hlave,, ani pri benchi, ani pri behu
Já jsem je koupil na Sbazaru od kočky,co je koupila za dva litry a nepoužívala.Zabalený nový s papírem za 4 kila
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
"Vytvořte si seznam energických skladeb – Stačí přetáhnout vaši oblíbenou tréninkovou hudbu ze služby iTunes pomocí softwaru „Přenos obsahu“"
takže jsem to asi jen špatně pochopil? Nechápu též, co dělá iTunes u Sony výrobku :)
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
To je pro ty co používaji iTunes k nákupu a organizaci písniček videí a tak. iTunes je v prvé řadě obchod , potom se používá k synchronizaci s iPodem atp..
Tohle je normální MP3 a hlásí se jako externí disk.Jen to má svůj profil a knihovnu,ukazatel stavu nabíjení atd..hlavně rychlonabíjení a potom super výdrž a nabíjím jednou týdně.
Mastere, tak jsem dnes dostal ty kossáky. Těsnění je až životu nebezpečný. I bez hudby slyšíš vlastní mluvu hodně z dálky. Zapneš hudbu na střední hlasitost a z toho co se kolem tebe děje slyšíš kulový. Jestli posloucháš tvrdší hudbu, tak oceníš i super basy. No a skvěle drží v uších, takže co víc si přát :)
Koss Porta Pro.. ta kvalita zvuku je prostě jinde, než u špuntů. (A to jsem byl roky zapřísáhlý špuntař.)
Také bych nerozlišovala sluchátka na špunty a jiné konstrukce. Já už mám léta Koss the plug a myslím, že kvalita zvuku je stejná jakou mám doma u pc s bezdrátovými asi za 3 tis.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru