Sluchátka k posilování

Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Sluchátka k posilování  Úvodní stránka -> Ostatní -> Sluchátka k posilování
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
honza94

PříspěvekZaslal: pá září 28, 2012 10:11 am    Předmět: Sluchátka k posilování Odpovědět s citátem

Dobrý den. Před pár dny jsem si koupil iPod Shuffle a jsem s ním nadmíru spokojen. Má bývalá MP3 mě neuvěřitelně překážela a vadila při posilování.
Nyní, ale přišla řada na sluchátka. Protože například když dělám zkracovačky tak mi vypadávají z uší.
Nemáte nějaký typ na vhodný sluchátka, aby mi při posilování nepřekáželi a nevypadávali z uší?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Frozz.

PříspěvekZaslal: pá září 28, 2012 11:04 am    Předmět: Re: Sluchátka k posilování Odpovědět s citátem

Jestli to chceš na sportování, šel bych zřejmě do takových, které si můžeš zastrčit za ucho, ty by měly držet.

Já mám tyto a bohužel mi padají i při chůzi. Zkoušel jsem i měnit ty špunty podle velikosti, ale stejně (a to jsou úplně nové asi za 350Kč).

Rostislaw

PříspěvekZaslal: pá září 28, 2012 11:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Koss plug
Humanic145

PříspěvekZaslal: pá září 28, 2012 11:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja mam buxton bright a pohodička :)
mr.stepka

PříspěvekZaslal: pá září 28, 2012 11:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mám taky iPod Shuffle. Osobně mi přijde, že vypadávání sluchátek není problém sluchátek jako takových, ale dodávaného kratšího kabelu. Díky délce kabelu proto závisí, kde je přehrávač umístěn a kabel veden. Zkus vyzkoušet více umístění přehrávače (spodní okraj trika, rukáv, krk) a vedení kabelu (přední část - přes prsa, zadní část - přes záda). Já si přehrávač umisťuji podle tréninku, např. prsa/triceps na rukávu u třička, nohy na spodním okraji trička a kabel veden vpředu.

Chápu ovšem, že ne každému se tento postup může zamlouvat nebo je vypadávání skutečně zapříčiněno samotnými sluchátky. Pak nezbývá, než pořídit nějaká jiná.
Rostislaw

PříspěvekZaslal: so září 29, 2012 9:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Klasický špunty jsou k ničemu, jak jsem psal, naprostá spokojenost s plugama, tam určitě nehrozí vypadávání z uší, absolutní zvuková izolace, používal jsem je v práci, jako špunty do uší, abych se vyspal
honza94

PříspěvekZaslal: so září 29, 2012 2:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A maj kvalitní zvuk?
taky jsem četl že má hodně lidí problém s kabelem, že je moc slabej a snadno se přetrhávají kontakty u konektoru.
Grimley

PříspěvekZaslal: so září 29, 2012 3:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

prihreju si polivecku a zminim Senny :)) ja pouzivam na behani Sennheiser CX 680 Sport ...maj kridylka a me nevypadly ani jednou a to obcas i skubnu za kabel ... hrajou paradne....jsou trochu basovejsi, ale na sport idealka... jeste mam Sennheisery CX300 a ty taky nejsou marny, ale ty pouzivam jako nouzovku ....
Filip Vaško

PříspěvekZaslal: so září 29, 2012 4:21 pm    Předmět: . Odpovědět s citátem

Já mám tyhle, a jsem nadmíru spokojen .. Bassy luxusní, nikdy nevypadnou a občas mi i samy vyčistěj uši

http://www.zbozi.cz/vyrobek/philips-she9620/
clubic

PříspěvekZaslal: po říjen 08, 2012 9:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

path finder, ale jak psal výše, tak jako u většiny špuntových Kossu se časem cca. 6 měs. začne lámat jemný kablík
Josef

PříspěvekZaslal: út říjen 09, 2012 6:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Sennheiser, ůžu vřele doporučit
lukin99

PříspěvekZaslal: st říjen 10, 2012 3:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

JOSEF: včera jsem je objednával... sem rád že s něma má někdo doboru zkušenost
dogeatdog

PříspěvekZaslal: čt říjen 11, 2012 6:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Koss Porta Pro.. ta kvalita zvuku je prostě jinde, než u špuntů. (A to jsem byl roky zapřísáhlý špuntař.)
Prasopes.

PříspěvekZaslal: čt říjen 11, 2012 8:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ja na cviceni pouzival genius

co do zvuku si nemuzu stezovat, co do vydrze za cca 150/2roky, co do drzeni na usich naprosto super ... spunty sem nikdy mit moc nemohl boli mne z toho kurevsky usi ... mikrak jde vyndat a jak rikam naprosto super pro mne ... ale je fakt, ze jsem s tim necvicil cviky, kde lezim hlavou na zemi, ale kdyz sem s tim kdekoliv lezel nebyl problem.
kyselinovzdorny kytovec

PříspěvekZaslal: čt říjen 11, 2012 10:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

dogeatdog napsal:
Koss Porta Pro.. ta kvalita zvuku je prostě jinde, než u špuntů. (A to jsem byl roky zapřísáhlý špuntař.)

Porty pro jsou na cvičení celkem dobrá volba, ale říct že kvalita zvuku port je někde jinde než u špuntů je hodně odvážný tvrzení. Skoro každej model špuntů za cca 1000 kč bude hrát lépe než porty, nemluvě o těch ještě dražších. Dneska se špunty bez problému vyrovnají ve stejné cenové třídě sluchátkám jiných konstrukcí.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Sluchátka k posilování Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: