|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
honza94
|
Zaslal: pá září 28, 2012 10:11 am Předmět: Sluchátka k posilování |
|
|
Dobrý den. Před pár dny jsem si koupil iPod Shuffle a jsem s ním nadmíru spokojen. Má bývalá MP3 mě neuvěřitelně překážela a vadila při posilování.
Nyní, ale přišla řada na sluchátka. Protože například když dělám zkracovačky tak mi vypadávají z uší.
Nemáte nějaký typ na vhodný sluchátka, aby mi při posilování nepřekáželi a nevypadávali z uší?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Frozz.

|
Zaslal: pá září 28, 2012 11:04 am Předmět: Re: Sluchátka k posilování |
|
|
Jestli to chceš na sportování, šel bych zřejmě do takových, které si můžeš zastrčit za ucho, ty by měly držet.
Já mám tyto a bohužel mi padají i při chůzi. Zkoušel jsem i měnit ty špunty podle velikosti, ale stejně (a to jsou úplně nové  asi za 350Kč).
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: pá září 28, 2012 11:08 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Humanic145

|
Zaslal: pá září 28, 2012 11:24 am Předmět: |
|
|
Ja mam buxton bright a pohodička :)
|
|
| nahoru |
|
 |
mr.stepka
|
Zaslal: pá září 28, 2012 11:31 am Předmět: |
|
|
Mám taky iPod Shuffle. Osobně mi přijde, že vypadávání sluchátek není problém sluchátek jako takových, ale dodávaného kratšího kabelu. Díky délce kabelu proto závisí, kde je přehrávač umístěn a kabel veden. Zkus vyzkoušet více umístění přehrávače (spodní okraj trika, rukáv, krk) a vedení kabelu (přední část - přes prsa, zadní část - přes záda). Já si přehrávač umisťuji podle tréninku, např. prsa/triceps na rukávu u třička, nohy na spodním okraji trička a kabel veden vpředu.
Chápu ovšem, že ne každému se tento postup může zamlouvat nebo je vypadávání skutečně zapříčiněno samotnými sluchátky. Pak nezbývá, než pořídit nějaká jiná.
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
|
| nahoru |
|
 |
honza94
|
Zaslal: so září 29, 2012 2:09 pm Předmět: |
|
|
A maj kvalitní zvuk?
taky jsem četl že má hodně lidí problém s kabelem, že je moc slabej a snadno se přetrhávají kontakty u konektoru.
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: so září 29, 2012 3:41 pm Předmět: |
|
|
prihreju si polivecku a zminim Senny :)) ja pouzivam na behani Sennheiser CX 680 Sport ...maj kridylka a me nevypadly ani jednou a to obcas i skubnu za kabel ... hrajou paradne....jsou trochu basovejsi, ale na sport idealka... jeste mam Sennheisery CX300 a ty taky nejsou marny, ale ty pouzivam jako nouzovku .... _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Filip Vaško

|
Zaslal: so září 29, 2012 4:21 pm Předmět: . |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
clubic

|
Zaslal: po říjen 08, 2012 9:12 pm Předmět: |
|
|
path finder, ale jak psal výše, tak jako u většiny špuntových Kossu se časem cca. 6 měs. začne lámat jemný kablík _________________ Výška - 180cm, Váha - 95kg, BP - 180kg, Dřep - 190kg, MT- 230kg
|
|
| nahoru |
|
 |
Josef

|
|
| nahoru |
|
 |
lukin99
|
Zaslal: st říjen 10, 2012 3:52 pm Předmět: |
|
|
JOSEF: včera jsem je objednával... sem rád že s něma má někdo doboru zkušenost
|
|
| nahoru |
|
 |
dogeatdog
|
Zaslal: čt říjen 11, 2012 6:05 am Předmět: |
|
|
Koss Porta Pro.. ta kvalita zvuku je prostě jinde, než u špuntů. (A to jsem byl roky zapřísáhlý špuntař.) _________________ "Expose your weaknesses and work on them." Arnold Schwarzenegger
|
|
| nahoru |
|
 |
Prasopes.

|
Zaslal: čt říjen 11, 2012 8:13 am Předmět: |
|
|
ja na cviceni pouzival genius

co do zvuku si nemuzu stezovat, co do vydrze za cca 150/2roky, co do drzeni na usich naprosto super ... spunty sem nikdy mit moc nemohl boli mne z toho kurevsky usi ... mikrak jde vyndat a jak rikam naprosto super pro mne ... ale je fakt, ze jsem s tim necvicil cviky, kde lezim hlavou na zemi, ale kdyz sem s tim kdekoliv lezel nebyl problem. _________________ Bolest je jen psychická záležitost.
|
|
| nahoru |
|
 |
kyselinovzdorny kytovec

|
Zaslal: čt říjen 11, 2012 10:00 am Předmět: |
|
|
| dogeatdog napsal: | | Koss Porta Pro.. ta kvalita zvuku je prostě jinde, než u špuntů. (A to jsem byl roky zapřísáhlý špuntař.) |
Porty pro jsou na cvičení celkem dobrá volba, ale říct že kvalita zvuku port je někde jinde než u špuntů je hodně odvážný tvrzení. Skoro každej model špuntů za cca 1000 kč bude hrát lépe než porty, nemluvě o těch ještě dražších. Dneska se špunty bez problému vyrovnají ve stejné cenové třídě sluchátkám jiných konstrukcí.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|