Smile04 - silová příprava na strongy, mám svůj cíl

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 59, 60, 61  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Smile04 - silová příprava na strongy, mám svůj cíl  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Smile04 - silová příprava na strongy, mám svůj cíl
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

co je lepší pro někoho kdo začíná cvičit a má v normálu tuk i pomer vyska vaha?objemovka nebo rys??dumejte nad tim.
objemovka
80%
 80%  [ 112 ]
rysovacka
19%
 19%  [ 27 ]
Celkem hlasů : 139

Autor Zpráva
secret78

PříspěvekZaslal: ne srpen 26, 2012 10:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

grogy napsal:
moocha napsal:
Grogy: To řekni Secretovi a zasedne tě

Nevím o co ti jde, to co jsem napsal je pravdivý a logický, strongmanů 120kg+ jsou mraky, kolik takových je crossfiťáků? , ale mě jen tak někdo nezasedne (což nemůžeš vědět, když mě ani neznáš )

asi myslel to jak sa tu stále niekto oháňa hmotnosťou tak ja robím crossfit a mám 105kg a asi mám aj veľký zadok :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Moocha

PříspěvekZaslal: ne srpen 26, 2012 10:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ano Grogy, byl to fór. Tvůj log sleduju a vím, že nejsi žádný drobek.

Naposledy upravil Moocha dne ne srpen 26, 2012 10:40 pm, celkově upraveno 1 krát
secret78

madball napsal:
secret78 napsal:
Smile04 napsal:
hele taky vam došla tahle kokotina? :D

od swingers
ahoj borec vypadas dost dobre mel bych pro tebe toceni foceni erotika a to konkretne 4 kratke sceny/30min/ cca 25tis-poslu podrobnosti

Došla :D A aby sme len tak nekecali, tak tréningom sa dostávaš do acidózy a tým "kvalitným" jedlom tú acidózu len prehlbuješ. Takže to nie je dobré ani z hľadiska zvyšovania výkonnosti.

To by mě celkem zajímalo. Máš to na sobě vyzkoušený? Pokud ano, jak moc se to projevilo?

To sú vedecké fakty :D Ale môžeš si to aj sám na sebe vyskúšať. Jedz mesiac hranolky a vyprážané syry a potom miesto toho mesiac kopec zeleniny, minimálne spracované mäso atď. Popritom trénuj a uvidíš kedy budeš mať lepšie prírastky výkonnosti a aj sa budeš lepšie cítiť.
madball

secret78 napsal:
Madball a povedzme si aj B. Pokiaľ potrebuje telo resyntetizovať glykogén tak fruktóza nie je problém. Takže športovci, ktorí ťažko trénujú to vôbec nepotrebujú riešiť.

Ale to tam je napsaný.

Řešit to nepotřebuje ten, komu nevadí přibírat i tuk nebo do sebe nedostane větší dávky fruktózy.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
secret78

PříspěvekZaslal: ne srpen 26, 2012 10:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

madball napsal:
secret78 napsal:
Madball a povedzme si aj B. Pokiaľ potrebuje telo resyntetizovať glykogén tak fruktóza nie je problém. Takže športovci, ktorí ťažko trénujú to vôbec nepotrebujú riešiť.

Ale to tam je napsaný.

Řešit to nepotřebuje ten, komu nevadí přibírat i tuk nebo do sebe nedostane větší dávky fruktózy.

Tak to som si asi nevšimol, a aj keby som pil fruktózový sirup tak tak čo sa týka ukladania tukov je to stále lepšie ako kombinácia rýchlych cukrov a nasýtených tukov v jednom jedle.
madball

PříspěvekZaslal: ne srpen 26, 2012 10:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

secret78 napsal:
madball napsal:
secret78 napsal:
Smile04 napsal:

od swingers
ahoj borec vypadas dost dobre mel bych pro tebe toceni foceni erotika a to konkretne 4 kratke sceny/30min/ cca 25tis-poslu podrobnosti

Došla :D A aby sme len tak nekecali, tak tréningom sa dostávaš do acidózy a tým "kvalitným" jedlom tú acidózu len prehlbuješ. Takže to nie je dobré ani z hľadiska zvyšovania výkonnosti.

To by mě celkem zajímalo. Máš to na sobě vyzkoušený? Pokud ano, jak moc se to projevilo?

To sú vedecké fakty :D Ale môžeš si to aj sám na sebe vyskúšať. Jedz mesiac hranolky a vyprážané syry a potom miesto toho mesiac kopec zeleniny, minimálne spracované mäso atď. Popritom trénuj a uvidíš kedy budeš mať lepšie prírastky výkonnosti a aj sa budeš lepšie cítiť.

Na to jsem se neptal. Ptal jsem se, jak moc na sobě pozoruješ ty.
Vím o tom, jen mě zajímá, jestli to stojí zato, vzdát se mých oblíbených jídel.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
secret78

PříspěvekZaslal: ne srpen 26, 2012 10:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

madball napsal:
secret78 napsal:
madball napsal:
secret78 napsal:
Smile04 napsal:

od swingers

Hej stojí to za to :) Nehovorím ale, že sa tak stravujem, lebo občas mi ujde. Ale to je potom cítiť. Keď mám za deň len kuracie prsia poprípade hovädzie alebo bravčové a k tomu zeleninu nejaké ovocie, prinajhoršom ryžu alebo zemiaky tak sa cítim dobre, dobre sa mi trénuje a mám viacej energie. Naopak keď si dám za deň 7 anglických rožkov, 3 čokoládové croissanty, 3 čokolády tak môžem zabudnúť na kvalitný tréning. A keď si po ťažkom tréningu zájdem do McDonaldu a schuti sa najem tak ďalší deň sa z toho musím dostávať.
madball

PříspěvekZaslal: ne srpen 26, 2012 11:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

secret78 napsal:
madball napsal:
secret78 napsal:
madball napsal:
secret78 napsal:
Smile04 napsal:

od swingers

Hej stojí to za to :) Nehovorím ale, že sa tak stravujem, lebo občas mi ujde. Ale to je potom cítiť. Keď mám za deň len kuracie prsia poprípade hovädzie alebo bravčové a k tomu zeleninu nejaké ovocie, prinajhoršom ryžu alebo zemiaky tak sa cítim dobre, dobre sa mi trénuje a mám viacej energie. Naopak keď si dám za deň 7 anglických rožkov, 3 čokoládové croissanty, 3 čokolády tak môžem zabudnúť na kvalitný tréning. A keď si po ťažkom tréningu zájdem do McDonaldu a schuti sa najem tak ďalší deň sa z toho musím dostávať.

Ok. A zkoušel jsi si třeba dělat i nějaký měření pomocí pH papírků?
V práci je určitě máme, tak jen ze zvědavosti bych to mohl zkusit.
secret78

PříspěvekZaslal: ne srpen 26, 2012 11:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Len subjektívne pocity a odborné rady. Vyskúšaj.
Smile04

PříspěvekZaslal: po srpen 27, 2012 1:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ta acidoza se da zmeřit ph pairkem v moči nebo jak?

ja si meril ph moči jen když sem startoval CKD... to bylo zajimave sledovat co mě vykopne z ketozy

jinak...

spatne jidlo samozrejme má vliv na výkonnost to je naprosto logický...já ho taky nijak neobhajuju...jak jsem psal tak vetčina mé stravy je těstoviny a kuřecí prsa a vařim bez oleja apod...jen posledni dobou si sem tam prostě dám do sosáku

a mimochodem objemovka je objemovka...pizza gainer pizza gaier a jedeeem :D

paleo a takovyhle srandy jsou fajne dost se mi to libilo...ale to je podle mě do objemmovky naprosto NAPROSTO nepoužitelný to bych tam musel zapojit ještě tak třikrat denně gainer se smetanou...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
madball

PříspěvekZaslal: po srpen 27, 2012 7:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ano, pH papírkama z moči.

U sportovců je problém, že k překyselní organismu už dochází jen díky sportování (kyselina mlečná). Stres tomu taky nepřidá.

Pak jsou potraviny, které se dělí na kyselinotvorné a zásadotvorné. Na každýho budou potraviny fungovat trochu jinak a určitě neplatí, že kyselé potraviny jsou kyselinotvorné.

Např. tu zdravější stravu, kterou jsi napsal, patří taky mezi kyselintovrné potraviny. Ano, myslím maso + těstoviny nebo třeba rýže.

Na netu se o tom něco dá najít.

Tady hodím nějakou tabulku:

citace:
Potraviny, které silně tvoří zásady

zeleninové šťávy
pšeničné klíčky
bylinkový čaj
zelenina a listový salát jako např. okurky, zelí, čerstvé pampelišky, endivie, rajčata, cukety, tykev, mrkev, ředkvičky, kedlubny, pórek, polní salát, lilek, celer, brambory, bílé fazole, rukola atd.
omnimolekulární rostlinné potraviny, např. WurzelKraft
slunečnicová semena

Potraviny slabě tvořící zásady

plody jako např. fíky, rozinky, banány, citróny, melouny, třešně, hroznové víno, meruňky, broskve, jahody, angrešt, maliny, borůvky atd.
podmáslí
výběrové nebo čerstvé syrové mléko
quinoa, amarant, špalda, jáhly, kroupy, pohanka
klíčky špaldy
obilná káva
avokádo
med
čočka, hrách, zelené a žluté fazole

Potraviny slabě tvořící kyseliny

ovocné šťávy
lískové oříšky, vlašské ořechy, sladké mandle
pšeničná celozrnná mouka
žitná celozrnná mouka
celozrnný „knäckebrot"
celozrnný chléb
výrobky z celozrnného šrotu
máslo
tvaroh
jogurt
rýže, loupaná, vařená
burské a paraořechy

Potraviny a poživatiny silně tvořící kyseliny

zrnková káva
černý čaj
alkohol
všechny nápoje typu cola a limonáda ¨
živočišné bílkoviny jako např. maso, uzeniny, ryby
„fast food" a hotová jídla
většina mléčných výrobků, jako např. tvrdý sýr atd.
průmyslový cukr, sladidla a sladkosti
bílá mouka a výrobky z ní

Tady je taky celkem zajímavý čtení:

http://uzkost-deprese.webnode.cz/news/zasadotvorne-a-kyselinotvorne-potraviny-v-nasi-strave-i/
http://uzkost-deprese.webnode.cz/news/zasadotvorne-a-kyselinotvorne-potraviny-v-nasi-strave-ii/

Takže si z toho vyber. :))

Nejlepší asi vyzkoušet.

Paleo se mi taky líbí, protože jednoduše řečeno maso + zelenina jsou moje oblíbený potraviny, stejně tak různý druhy ořechů, ale taky bych na tom dlouho nepřežil. Nějaký rozumný množství sacharidů prostě k výkonu potřebuju.
secret78

PříspěvekZaslal: po srpen 27, 2012 8:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak do objemu nemusíš ísť striktne paleo, môžeš pridať mliečne výrobky a priberieš v pohode. Alebo jednoducho pridáš ovocie.
Smile04

PříspěvekZaslal: po srpen 27, 2012 8:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

secret78 napsal:
Tak do objemu nemusíš ísť striktne paleo, môžeš pridať mliečne výrobky a priberieš v pohode. Alebo jednoducho pridáš ovocie.

jj je potřeba naturbit tuky...pak to spis vypada jako dieta podle sapkovskyho ale ten uznval vice mastneho a použivat vyloženě tuky bez nebo s minimem sacharidu...

takže spiše tučné mléčné výrobky, vejce, smetanu, máslo...

vychazi z podobnych uvah jako paleo plus k tomu ze např eskymaci co se živili tulenim masem a tukem nikdy neměli problemy s energií a dokonce ani žádné cévní onemocnění, chemicky odůvodnil že složené tuky jsou pro tělo ten nejlěpší "benzín" ale pouze bez kombinace se sacharidy, to pak je příliš zničující...zajimava dieta...např pít onen protein/gainer
se smetanou sem si dost oblíbil...vidíte...hnedka si to přidám do mého prasáckého objemového jídleníčku...jestli to nepude nahoru... (tuk netuk) tak už pak nevím :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
Smile04

PříspěvekZaslal: út srpen 28, 2012 3:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

včera sem si byl dat po měcisi bench press do bluegymu...

docela to šlo na to že sem neměl vubec žadny vybaveni ani pasek ani magnezko sem jel desítkovy serie se 100,110,120,130,pak 140x6 a 150x3 vic sem se bez jištění bál...nejak sem to nehrotil je to rozcvička jenom :)

dneska na lačno trenink hrozne slaby hlavne spodek a prdel nechapačka trochu...tak hodně serii MT se 150,pak 3x180 a 3x200 hodně těžkych...

pak přitahy to už šlo 110x10 pět sérií

lehce biceps protažení a musel sem běžet...

takže docela nahovno jen mám radost že váha jde nahoru

a vzal sem si vás trochu k srdci tak jsem se trochu polepšil...né sice že bych zrovna žral zeleninu (fuj sprosty slovo) ale nakupil sem tu smetanu (jedna mi vytekla do tašky ) hodne ovoce i nejaky v plechovkach s pridanym cukrikem, bananky nejaky masenko a ještě cosi...

jestli nepude vaha nahoru tak začnu žrát hřebíky
madball

PříspěvekZaslal: út srpen 28, 2012 3:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Smile04 napsal:
...né sice že bych zrovna žral zeleninu (fuj sprosty slovo)...

Letošní první pokus s pěstováním a dnešní sklizeň z 5 rostlinek okurků.
Něco pro tebe.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Smile04 - silová příprava na strongy, mám svůj cíl Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 59, 60, 61  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: