co je lepší pro někoho kdo začíná cvičit a má v normálu tuk i pomer vyska vaha?objemovka nebo rys??dumejte nad tim.
objemovka
80%
[ 112 ]
rysovacka
19%
[ 27 ]
Celkem hlasů : 139
Autor
Zpráva
Smile04
Zaslal: út říjen 16, 2012 3:35 pm Předmět:
kurva novy topení elektrický neserte mě buzíci :D
jak bude přituhovat budem přitápět a pokud nás účty za elektriku nesežerou tak možete dál vesele chodit vykecávat okolo bradel "někteří" nejmenovaní :D ehm... :D
Co tady brečíte děvčata. Já se dneska zapotil slušně. Akorát, když jsem si lehl na lavku od benchu, tak mi šla nějak pára od huby.
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Je to v pohodě, akorát nesmíš být rozmazlenej jako nějaký slečinky.
Pokud jsi byl na vojně, tak tě nic takovýho nerozhodí.
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Mate se vratit zpatky do BG, tam to hreje porad a nejen topeni
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Mate se vratit zpatky do BG, tam to hreje porad a nejen topeni
přesně tak tam je to totiž samá BUKVICE
dneska sme opravili dopadiště pro atlas stones...tak jsme se ho rozhodli hnedka vyzkoušet a tak vám televize kryton přináší další řekl bych celkem zajímavé video :)
jistě nehynoucí sláva a závist těch co to zatím nedokázali...jen je to samozřejmně nyní zastíněno tímto vysazením na eifelovku ;)
příště vysadím 125 tku někam do výšin uvidime jak to pude :D je to slabě řečeno nebezpečný jako prase...
jo a jinak ti co chodí do SPCgym
fakt chlapi ničím nekřápat odedneška zákaz bouchání mlácení jako stane se ale chovat se slušně...většina ste dobří ale nekteří jedinci evidetne musí bouchat aby si udělali dobře...
je to protože sme měli problém s lidmi pod námi...tak děkuji za dodržování...
Když jsem včera přicházel a slyšel ty rány od pneu, tak jsem si říkal, jestli se nepropadne strop. Ta asi skončila, že?
A ja si dnes v BG spokojene triskal s cinkou u MT a nikdo me za to neprudil Jojo chlapci, abyste nelitovali, ze jste se trhli
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
ano ano přátelé tire flip je od nynějška venkovní záležitost...
holt sme dokřápali ale to není až taková hrůza ;) jsou horší věci na světě :)
alespon nás to motivovalo k tomu že seženem více a větší gumy...správkyně areálu nám už hledá nějáký místečko kde to budem provozovat prozatím to bude vzadu u komína :)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru