relax odpočinek...v sobotu se jede na strongmana takže jenom ležím cpu se spím cpu se láduju se vším možným a sem nafuklej jak žabák :D tak se mý drobný ručky nafukujou ke 43cm to je krasny pohled...achjo už aby byly stabilně 45 :D
držte palce at se moc nezesměšnim na strongmanech :)
cukrovačka pohodička :D kašička gainer po stovkach gramu :D
# Disciplíny a pravidla:Truck Pull- tažení teréniho auta (3t)na 20m na čas
#
# Zvedání klády (125kg)na benč.lavici max.počet opakování za 60s
#
# Zvedání sudu (65kg s tekutým obsahem) na max.počet opakování za 60s
#
# Atlasovy kameny 100kg a 135kg přemístění ze země na sudy
#
# Tire Flip- 6 otoček s 350kg pneumatikou na čas
#
# Dumbell Lift- zdvih 50kg jednoručky na max.počet opakování za 60s
Tak hodně štěstí.
Kua, ale ty fotky jídel sem už radši nedávej, to bych nesnědl ani po 3 dnech hladovění.
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Tak hodně štěstí.
Kua, ale ty fotky jídel sem už radši nedávej, to bych nesnědl ani po 3 dnech hladovění.
:D:D co takova troska kasicky na dojedeni hned predtim nez sem ju snedl sem mel 350gramu graineru na ex (pro představu to je plnej shaker pul voda pul gainer :D)
mas stesti ze sem linej psat sem co secko sem sezral za den, tak vyjimečně napišu dnešek... (vstaval sem ve 12hodin) xD ale dneska nic moc-
polivka, kolače,kava,kaše ovesna300g, gainer350g ,energytak,pytlik medvidku,6párků s cca 300gramu brambor dalši energy drink...další sada 350gainer a tedka piju slazenej čaj z dvoulitrovyho hrnku a jdu si do automatu pro čokoladovou tyčinku a je 0:43 jdu spat az za 6 hodin :D
jeste tu mam dalsi hromadu brambor a parky chleba tvaroh a cinsky polivky 2 :)...ale dneska sem fakt moc nejedl to je dost slaby kombo a urcite sem taky na nejaky jidlo zapomel...:) sem moc nestihal vařit byl sem na bazene a čumel na hokej
škoda že se nemožu zvažit...musim zitra kupit baterky do vahy :D sem zvedav koliksem nabral :D
no...tak jak bych vam to asi tak přibližil :D...pred tydnem nebo kdy jak sem tu daval fotky svoje tak sem měl tak 93-5kg :) no a tedka je to poránu 102-3kg mel bych pribrzdit a mozek me už začíná varovat před sebedestrukcí ale snažím se ho plně ignorovat, chci jít do té soutěže co možná nejlépe připravený, na přerovskym strongmanovi jsem loni totiž to podcenil a misto při 103kg co sem tehdy mel (ale byl sem vice zatučnělej) sem spadl na nejakych 92 i min a soutez sem absolvoval silově spadlej tak to se nesmí opakovat :)....takže arzenál je ready...jdeme do boje :)...tedka jdu do baumaxu koupit si pásku na ruce a vosk...to je na atlasovy kameny at mam sanci je alespon nejak chytit, ten 130kg stejne asi nezvednu už sem měl tu čest s podobnym šutrem a od ty doby se jich bojím xD...
Zaslal: út květen 22, 2012 1:27 pm Předmět: strongman
tak dneska uz sem chtel jit cvičit po strongmanovi sem si dal pár dní voraz protože to ani jinak nešlo...no každopádně už sem zpátky, svaly si odpočaly po tom nášupu co dostaly,tři dny sem jenom ležel a jedl :D..nic jineho sem nemohl :D...no jinak odřeniny se hojí modřiny se vybarvily do roztodivných barev...kotník pochroumaný, palec pochroumaný :D, závod se zvrhl z puvodni nevinne vypadajiciho zavodu na souboj monster a velice těžký závod :)
výsledek i když neduležitý...11 místo z 13ti...moc se mi to sem nechce psat proste sem byl vicemene do počtu až na malý úspěch při log lift bench press, to mi šlo...ale zážitek byl například tahání 9tunového tahače :)...
pořád tajně doufám že se na ronnie objeví reportáž slíbená, ale zatím marně...svých fotek nemám ponevadž sem nemel sebou fotografa...a nemožu se dovolat žadnych fotek videí od nikoho : ( tak postnu jenom fotografii kde jsme všichni... podotykam že jsem byl nejmenší a zdaleka najlehčí zavodnik :D bylo tam par podobnych ale malo :D spiš 115kg a více :D
velká jména chuchel a zadražil :o) byla to čest s nimi závodit...
já sem ten nejmenší prdola pod vitězem :D (šedy triko) uplne se tam mojich 103kg ztrácí
P.S. našel sem staré video z přerovkyho strongmana :) - je to hruza nulova technika tehdy :D dneska uz je to mnohem lepší :D
Zaslal: út květen 22, 2012 2:08 pm Předmět: Re: strongman
guruhonza napsal:
Aspoň nejsi jako většina kecálků (včetně mě) a aspoň ses zúčastnil a dokonce si neskončil poslední. Plánuješ letos víc závodů?
jojo taky to tak nějak hodnotim :D a taky se snažim sbirat zkušenosti...např už vím že není 350kg pneumatika jako 350kg pneumatika :)
no popravdě úroven závodů je na mě většinou prostě jednoduše MOC...junior kategorie zde jaksi není :D takže pokud se budu chtít nějaké soutěže ještě letos zůčastnit, tak si ji i budu muset nejspíš sám udělat :)...v plánu je se domluvit s pár lidma a znovu zorganizovat STRONGMAN PŘEROV soutěž pro mladý strongmany...loni to bylo super, bohužel jirka T. to letos na sebe nechce brat tak bud to udelam já, nebo nikdo , tak to vidim...
pokud se nejakej lehči zavod zase vyloupne rád pojedu, ale vidim že mi chybí pár kilo navíc :) takže to chce jeste minimálně dva roky trénovat a nabírat...a tak se nyní aktivně s kamošem věnujeme shánění a výrobě strongman nářadí a taky si pronajmem prostor v brně kde si dáme brutální klec a budeme trénovat se strongman nářadím...v plánu máme udělat něco jako klub strongmana kde udelame nejakou komunitu malou pro lidi co to mysli vazne a budou chtit u nas trenovat s tim ze se slozime alespon na najem at to secko neleží na nás a našich peněženkách...
tak to je plán...co bude, se ukáže... ale to nářadí si uděláme a trenovat budem i kdybych s tim musel běhat kolem svobodáku :D (bydlim u něj)
No co 11. ze 13, i tak ses dobrej a libi se mne tve zapaleni pro vec
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Dobrý, zkušenosti jsou k nezaplacení a příště to bude jen lepší .
Jinak pro ostatní.. na tý fotce poznávám dole Slotyho (klečící uprostřed) a necro (ten obrovskej, druhej zprava). Sloty skončil 9. a Necro na 7. místě. To jen tak pro zajímavost.
_________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
Dobrý, zkušenosti jsou k nezaplacení a příště to bude jen lepší .
Jinak pro ostatní.. na tý fotce poznávám dole Slotyho (klečící uprostřed) a necro (ten obrovskej, druhej zprava). Sloty skončil 9. a Necro na 7. místě. To jen tak pro zajímavost.
díkes :) jojo ja tam jel s Necrem zname se z přerovskyho strongmana a pres facebook :) je to hrozna vobluda 124 kilo je vobrovskej paradni na nošení tahání a na pneumatiku...:) jojo byl 7je to paradni uspech taky bych chtel byt takovy obr
Jseš mladej a s tvým zapálením se to určitě bude lepšit. Navíc souteže s lepšíma tě budou určitě víc motivovat. Pěkný, jen tak dál.
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Jseš mladej a s tvým zapálením se to určitě bude lepšit. Navíc souteže s lepšíma tě budou určitě víc motivovat. Pěkný, jen tak dál.
joo tahle soutež me kupodivu motivovala a zaroven trochu deprimovala...ale holt vim že jako malej to budu mít těžký...ale jsem docela dobrej na tlaky, tak se v tom hodlám ještě více zdokonalit a pokud možno v tom excelovat...myslim že dispozice na to mám...
jako jedina disciplina se mi povedl log lift benchpress se 130kg a to 21 opakovani...a to sem mohl dat vic kdyby me neprekvapilo jak lehke to je :D...mohl sem zezacatku jet rychleji :) pro zajimavost maximum bylo 32 opak...zadražil tuším
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru