Smile04 - silová příprava na strongy, mám svůj cíl

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 40, 41, 42 ... 59, 60, 61  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Smile04 - silová příprava na strongy, mám svůj cíl  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Smile04 - silová příprava na strongy, mám svůj cíl
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

co je lepší pro někoho kdo začíná cvičit a má v normálu tuk i pomer vyska vaha?objemovka nebo rys??dumejte nad tim.
objemovka
80%
 80%  [ 112 ]
rysovacka
19%
 19%  [ 27 ]
Celkem hlasů : 139

Autor Zpráva
Johncreasy

PříspěvekZaslal: ne prosinec 01, 2013 1:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Skvělej výkon na Military...gratulace.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
velkovezír

PříspěvekZaslal: ne prosinec 01, 2013 3:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Smile04 napsal:
Judson napsal:
120 to je mazec, extra na tvoji vahovku, ale video je private (

díky upravím to a repostnu

tak tady to je :D davam jenom druhy pokus, kousek si to posunte youtube dneska nejak protestuje a nechce mi to useknout :)

když vidím tu činku v porovnání s tebou, tak teda big respect
Draper

PříspěvekZaslal: ne prosinec 01, 2013 4:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pekny hovado z tebe zase roste Michale :-)
Turakam

PříspěvekZaslal: ne prosinec 01, 2013 6:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To teda áno, brutálny výkon!
Smile04

PříspěvekZaslal: po prosinec 02, 2013 4:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ahoj díky za pochvaly to potěší moc :)

musím ještě zamakat abych stím mohl jezdit na opakování příště zkusím kolik dám opáček se stovkou :)

posledni trenál...

nic extra harcore spíš na počet hodně dřepů zakončený 3x5 se 140 ale tyto dřepy byly hlubší než ty co sem dělal dříve to byl paralel s touchem o lavičku vyměřenej

pak sem dal good mornings na protažení zad a docela to šlo

v pauzách mezi dřepama který si dopřávám dlouhý sem odjel několik sérií na tricepsový francouzský tlak s jednoručkama.

sice se to jenom těžko dá považovat za trenink ale protažení to bylo slušný

dnešní trénink jsem zaspal poněvadž jsem nemohl usnout a vstal sem akorát tak na odpolední do práce :-/

takže budu dohánět zítra dopoledne...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
madball

PříspěvekZaslal: po prosinec 02, 2013 10:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Smile04 napsal:

Nekecej nesmysly. Zrovna ty patříš k lidem, kterým tyhle lehčí tréninky jenom prospějou, protože vím, jakej jseš šílenec. :)
Jenom jsem nějak nepochopil Judsona. Mně teda 108kg na tvou vejšku rozhodně nepřipadá málo.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Smile04

PříspěvekZaslal: út prosinec 03, 2013 6:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

madball napsal:
Smile04 napsal:

Nekecej nesmysly. Zrovna ty patříš k lidem, kterým tyhle lehčí tréninky jenom prospějou, protože vím, jakej jseš šílenec. :)
Jenom jsem nějak nepochopil Judsona. Mně teda 108kg na tvou vejšku rozhodně nepřipadá málo.

tos asi jenom pochopil špatně :) , on napsal že je to brutal na moji váhu, tím myslel jakože s mojí bodyweight vytlačit nad hlavu 120kg je super...já sem nad tím přemítal a na internetu není moc lidí co by to takhle jeli a vypadali by že maj okolo stovky většinou jezděj takovýhle military o dost pořádnější chlapi...víš co myslím :D...

třeba takovej lukáš svoboda teda netuším kolik má maximálku ale 135 tlakem dá určitě...což je excelentní výkon... je jenom o 13cm vyšší a má o minimálně 30kg vyšší váhu...

né že bych se sním chtěl srovnávat ale jenom tak pro představu no :D...hlavní je že se prostě nejde zatím vyrovnat masivním chlapům 130kg+ :D

celkově je tu pořád prostor pro zlepšení a já na tom ještě zamakám...hlavně na mých dětských ručičkách (45) tam je ještě velkej prostor pro zlepšování se a tím ty tlaky pudou navrch :)

-----

dnešní trénink...no nebylo moc toho času poněvadž jsem řešil aktuality ohledně prostoru posilovny s realiťačkou a to mě stálo mnoho drahocenyho času mezi obdobím po snídani a odpolední směnou.

no stihl jsem alespon nějaký deadlift, ovšem dneska to bylo zlý

dal sem si více opáček až jsem se dostal na 200kg

šlo 200x5 pátej už na krev nějak to nešlo záda protestovaly
pak 200x3 už total na krev no a nevim prostě záda úplně odpálený zažil jsem hotovy muka až se mě udělalo ztoho zle...zkoušel sem protahovat ty záda atd to někdy pomože ale ne prostě total dead...

ještě jsem se protáhl na benču a na military jenom základní váha na opakování a musel jsem odejít tlačil mě čas...

asi to bude přetížený protože dostávaj hodně naprdel aji když dřepuju...zkusím pár tréninků dát jim oraz a nebo myslíte že bych jim měl dávat naprdel dál až si zvyknou? mám blbej pocit že bych se mohl zranit mám ty spodní záda dost na sračky...

v práci jsem sotva lezl dokud sem se nenapral ibalginama no jo prostě pacient :D

jinak teda s lehkou snídaní a v treninkovym naváženo rekordních 111,8 asi si koupím gainer at to trochu popoženu :D

příště teda nějakej gay beach boy training :D jenom biceps, břicho a šikmý břišní :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
madball

PříspěvekZaslal: út prosinec 03, 2013 9:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V tom případě ano. Přehled v military výkonech nemám vůbec žádnej. Na druhou stranu výkony ve cvikách na ramena respektuju, protože je mám jako čajíček. U tebe jsou navíc ještě dominanta.

K těm zádům.
Za sebe bych to určitě nehrotil po svých zkušenost. Radši nechat 14 dní odpočinout, než se pak dostávat měsíce ze zranění.
Trochu teď s mrtvolou bojuju, teda s technikou. Spíš hlavně kvůli tomu, že se snažím maximálně používat břicho, abych ulevil vzpřimovačům, spodním zádům. Vždycky se u toho ksichtím jak blbeček, protože se snažím pořádně nadechnout dolů břicha a zpevnit střed, nahoře to zamykat přes prdel a lopatky a skoro vůbec přes spodní záda. Musím říct, že druhej den po mrtvolách o spodních zádech vůbec nevím. Sice používám srandovní váhy kolem 130kg a myslím, že bych 200 furt vytáhl, ale věřím, že v budoucnu si za tenhle přístup poděkuju.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Smile04

PříspěvekZaslal: st prosinec 04, 2013 4:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no jo ale to je pak ta mrtvola uplně o něčem jiným když jezdím menší váhy tak taky nemám problem si to vychutnávat ale já potřebuju jezdit těžký váhy :D to je ten problém mno : (

dneska sem přenesl pár pytlů s betonem z chodby na dvůr a málem mě to stálo život...při ohnutí pár cm sem pak fakt zažíval slušný muka....ne necítil sem až takovou bolest jakože je tam něco ruplýho ale rozhodně to bolelo dost...

mladá poskytla masáž a nátěr hřejivkou což trochu ulevilo a jsem schopnej vpráci pracovat ale na pořádnej trenál se fakt necítím : (

nechám je odpočinout chvilku a pak zkusím nějaky cviky na posílení středu a zad to plánuju už delší dobu...
madball

PříspěvekZaslal: st prosinec 04, 2013 9:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak já používám ty lehčí váhy hlavně kvůli tomu, abych si teď maximálně zažil zpevnění středu těla a zároveň ho i zas pomalu adaptoval a nerval to jen přes vzpřimovače, ne kvůli tomu, aby mě nebolely záda. Prostě nechci aby všechnu práci přebíraly záda na úkor břicha, protože jsou silnější.
Navíc u tebe si záda ani neodpočinou u military, protože jdeš do záklonu, protože se tak dá zvednout větší váha a díky pákám dostávaj spodní záda taky solidně na prdel. Ten záklon je důvod, proč říkám, že je military ve stoje lehčí než v sedě s oporou zad, pokud ovšem nejdeš striktně i ve stoje.
Pokud do sebe musíš cpát i ibalginy, tak to nepovažuju moc za dobrej směr. Ale tak třeba nad tím vyhraješ.
V žádným případě do tebe neryju, spíš jen dávám důvod k zamyšlení.
Bazzy

PříspěvekZaslal: st prosinec 04, 2013 10:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nedavno si rikam ze zase zacnu s mrtvolou tak jsem zacal s malejma vahama postupne prihazoval asi na 120 kilo s durazem na dobrou techniku odjel jsem to v pohode s dobrym pocitem a druhej den sem nemohl na koleno tak sem se dal dokupy dalsi trenink to samy max 120 vaha lehka ale druhej den tak strasne odrovnany zada ze sem si ani na hajzl nesednul

takze ja mam asi dotahano kamaradi uz na to seru tyden se z toho vzdycky davam do kupy a hovno z toho..
madball

PříspěvekZaslal: st prosinec 04, 2013 10:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na to se nedá nic napsat Bazzy.

Však já netahal pořádně tak 3/4 roku a ještě počítám, že dalšího 1/2 roku se budu dostávat tam, kde jsem byl, ale konečně z toho teď mám celkem dobrej pocit a říkám si, že už by to mohlo jít. Snad jsem to nezakřiknul.
Bazzy

PříspěvekZaslal: st prosinec 04, 2013 10:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

u mě mrtvola proste vic skody jak uzitku, lepší kombinovat pritahy se shybama, kde neni zadnej problem a to pritahuju vic jak taham :))
madball

PříspěvekZaslal: st prosinec 04, 2013 10:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Však jasný. Proč se s něčím rvát, když to jde líp jinak. :)
Johncreasy

PříspěvekZaslal: st prosinec 04, 2013 11:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vím, jak to myslíš Madballe, přesto musím konstatovat, že Military ve stoje je mnohem těžší, než v sedě. Dokonce i v sedě za hlavou je to lehčí, než ve stoje před ní.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Smile04 - silová příprava na strongy, mám svůj cíl Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 40, 41, 42 ... 59, 60, 61  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: