Smrt má jméno dřepy :) ANKETA

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 18, 19, 20  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Smrt má jméno dřepy :) ANKETA  Úvodní stránka -> Trénink -> Smrt má jméno dřepy :) ANKETA
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

S jakou oblibou cvičíte dřepy?
Dřepy cvičím úplně nejraději.
19%
 19%  [ 31 ]
Dřepy cvičím rád.
33%
 33%  [ 52 ]
Dřepy mi nevadí.
17%
 17%  [ 28 ]
Dřepy mi vadí!
1%
 1%  [ 2 ]
Dřepy nenávidím!
1%
 1%  [ 3 ]
Dřepy necvičím rád, ale přesto je cvičím.
21%
 21%  [ 33 ]
Nohy vůbec necvičím:(:(:( (možná proto mi zaostává i vrch těla:-P)
4%
 4%  [ 7 ]
Celkem hlasů : 156

Autor Zpráva
herza
Anonymní

PříspěvekZaslal: so říjen 31, 2009 10:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

lalala napsal:
secret78 napsal:
BTW neviem prečo si myslí každý kto spravil víkendový kurz trenéra vo fitnescentre, že sa z neho automaticky stane guru cvičenia atď.

A každý, kdo si přečetl pár článků o výživě a metabolismu, je výživový terapeuD

Pořád by mě zajímalo, co jsem udělal Tobě? V každé diskuzi proti mě se objevíš s příspěvek, který má dokazovat mou neschopnost. Jinak Tě snad ani příspívat nevidím. Je tohle normální?
secret78

PříspěvekZaslal: so říjen 31, 2009 10:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

herza napsal:
bolek polívka napsal:
já si zas neumim predstaviť ako herza rozumie úplne všetkému.

Já tohle někde píšu? Pořád nevím v čem jsem udělal chybu a co jsem řekl špatně?

Takže stroje začátečníkům na? A cviky s volnou vahou ano? Já mám na to jiný nozor, dokáže to zde někdo respektovat?

Všetko sa nerieši vo fitku. Ale všeobecne je lepšie cvičit s volnou váhou ako na strojoch, na tých kurzoch vás mohli naučiť aj prečo.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
herza
Anonymní

PříspěvekZaslal: so říjen 31, 2009 10:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

secret78 napsal:
herza napsal:
bolek polívka napsal:

Takže stroje začátečníkům na? A cviky s volnou vahou ano? Já mám na to jiný nozor, dokáže to zde někdo respektovat?

Všetko sa nerieši vo fitku. Ale všeobecne je lepšie cvičit s volnou váhou ako na strojoch, na tých kurzoch vás mohli naučiť aj prečo.

máš pocit, že tohle jsem udělal na strojích?

herza
Anonymní

PříspěvekZaslal: so říjen 31, 2009 10:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

herza napsal:
lalala napsal:
secret78 napsal:
BTW neviem prečo si myslí každý kto spravil víkendový kurz trenéra vo fitnescentre, že sa z neho automaticky stane guru cvičenia atď.

A každý, kdo si přečetl pár článků o výživě a metabolismu, je výživový terapeuD

Pořád by mě zajímalo, co jsem udělal Tobě? V každé diskuzi proti mě se objevíš s příspěvkem, který má dokazovat mou neschopnost. Jinak Tě snad ani příspívat nevidím. Je tohle normální?
bolek polívka
(ban)

nie, ale na steroidoch ano.
secret78

herza napsal:
secret78 napsal:
herza napsal:
bolek polívka napsal:

tak potom prečo by si mal druhých ludí posielať na stroje, keď majú možno rovnaký cieľ ako ty?
Frozz.

PříspěvekZaslal: so říjen 31, 2009 10:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

bolek polívka napsal:

Závist je hrozná věc ...
m4l

PříspěvekZaslal: so říjen 31, 2009 11:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

herza: chlape ty mas ale trpelivost
bolek polívka
(ban)

PříspěvekZaslal: so říjen 31, 2009 11:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
bolek polívka napsal:

Závist je hrozná věc ...

hrozná ... ale tu nie je čo závidieť. Herza nikdy žiadnu súťaž nevyhral.
herza
Anonymní

PříspěvekZaslal: so říjen 31, 2009 11:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

secret78 napsal:
herza napsal:
secret78 napsal:
herza napsal:
bolek polívka napsal:

tak potom prečo by si mal druhých ludí posielať na stroje, keď majú možno rovnaký cieľ ako ty?

To určitě ne, ale představ si, že za Tebou přijde absolutní začátečník, který v životě nedržel činku v ruce. Nemá schopnosti, jako máš, není trénovaný jako Ty, nemá zažité pohybové vzorce, nemá posílené stabilizační svaly a synergisty. Takže ho nemůžeš hned poslat na Dřepy, tahy, přítahy v předklonu, benchpressy apod., ale nejdřív ho před tím, než ho na ně pošleš, musíš důkladně připravit. Musíš připravit jeho klouby, pojivové tkáně, stabilizační svaly a střed těla. Tato fáze přípravy začátečníka je obecně platná, nazývá se "General Physical Preparedness".
herza
Anonymní

PříspěvekZaslal: so říjen 31, 2009 11:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

bolek polívka napsal:
Frozz. napsal:
bolek polívka napsal:

Závist je hrozná věc ...

hrozná ... ale tu nie je čo závidieť. Herza nikdy žiadnu súťaž nevyhral.

Jo v té době jsem absolvoval pouze jednu kůru, ve které nebyly ani extra dávky. Celá objemová příprava byla naturálně.

Kolik soutěží jsi vyhrál Ty, jak jsi dobrý Ty, že se tu do mě obouváš?
herza
Anonymní

PříspěvekZaslal: so říjen 31, 2009 11:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

m4l napsal:
herza: chlape ty mas ale trpelivost

Musím mít, protože zde píšu články a tohle mě fakt mrzí, mrzí mě, že tu na mě lidi plivou, protože jsem si dával tu práci tomuhle serveru něco nabídnout.
secret78

PříspěvekZaslal: so říjen 31, 2009 11:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

herza napsal:
secret78 napsal:
herza napsal:
secret78 napsal:
herza napsal:
bolek polívka napsal:

To určitě ne, ale představ si, že za Tebou přijde absolutní začátečník, který v životě nedržel činku v ruce. Nemá schopnosti, jako máš, není trénovaný jako Ty, nemá zažité pohybové vzorce, nemá posílené stabilizační svaly a synergisty. Takže ho nemůžeš hned poslat na Dřepy, tahy, přítahy v předklonu, benchpressy apod., ale nejdřív ho před tím, než ho na ně pošleš, musíš důkladně připravit. Musíš připravit jeho klouby, pojivové tkáně, stabilizační svaly a střed těla. Tato fáze přípravy začátečníka je obecně platná, nazývá se "General Physical Preparedness".

ale prečo na strojoch kde práve tie stabilizačne svaly nehrajú takú dôležitú úlohu? a keď chcem posilniť stred tela poprípade pripraviť kĺby či čo to tak využijem izometricke cvičenia, ktorých je milion na výber. Nepochybujem o tom, že máš určitú úroveň odbornosti ale pchať stroje tam kde ich netreba je hlúposť. Samozrejme, že toho začiatočníka to na nich bude baviť viacej ale nerieši to náš problém so spevnením tela.
schnitzel

PříspěvekZaslal: so říjen 31, 2009 11:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Omg je to stale o tom istom.
Pokial je to uplne naprosty zaciatocnik napr. chlap nejaky PC-Maniak alebo chlap vo veku 30-35 rokov tak ma herza urcite pravdu, ano treba zacat pomaly, zamerat sa na detaily (berem to ako celkovy nazov pre vsetky tie veci co tu herza vymenoval)
Pokial je to nejaky 15-20rocny chalan co vo volnom case sportuje alebo hra v nejakom klube futbal/hokej alebo hocico ine ho kludne mozes poslat na drepy a zakladne cviky.
herza
Anonymní

PříspěvekZaslal: so říjen 31, 2009 11:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

secret78 napsal:
herza napsal:
secret78 napsal:
herza napsal:
secret78 napsal:
herza napsal:
bolek polívka napsal:

ale prečo na strojoch kde práve tie stabilizačne svaly nehrajú takú dôležitú úlohu? a keď chcem posilniť stred tela poprípade pripraviť kĺby či čo to tak využijem izometricke cvičenia, ktorých je milion na výber. Nepochybujem o tom, že máš určitú úroveň odbornosti ale pchať stroje tam kde ich netreba je hlúposť. Samozrejme, že toho začiatočníka to na nich bude baviť viacej ale nerieši to náš problém so spevnením tela.

Už jsem Ti to vysvětlovat, protože začátečník nemá definovaný vzorce pohybu, neumí efektivně zvládnout cviky, které jsou určeny pokročilým. Stroje začátečníkovi pomohou posílit svaly, synergisty a stabilizační svaly taky, sice ne tak efektivně jako volné osy, ale dají mu prostý základ definovaní si pohybového vzorce a tím si zažijí techniku. Až tohle začátečník zvládne, může pod vedením přejít k volným vahám a začít budovat svaly a sílu. Už mi rozumíš? Tohle je má praxe, a jestli jsi zkusil trénovat i netalentované lidi, kteří nemají od boha danou pohybovou zdatnost, tak tomu budeš rozumět. Tento proces adaptace na trénink je opravdu rychlý a funguje už desítky let.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Smrt má jméno dřepy :) ANKETA Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 18, 19, 20  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: