|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
herza
Anonymní
|
Zaslal: út srpen 04, 2009 4:16 pm Předmět: |
|
|
Drapere podívej se, efedrin má výrazný vliv na tonus sympatiku, takže Ti zvyšuje hormon noradrenalín. Noradrenalinem sis krátkodobě zvýšil celkou aktivitu organismu, ímto způsobem jsis uměle vyvolal tachykardii a proto Ti nebylo dobře. Ty jsi to těma 3 tbl už opravdu přehnal.
To samo o sobě si pohrálo s Tvojí termoregulací + Aspirin a máš zvýšenou produkci tepla. Aspirin z dlouhodobého hlediska vůbec není dobrý, reguluje tvorbu prostaglandinů, což přispívá k srdečním problémům.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: út srpen 04, 2009 4:20 pm Předmět: |
|
|
jasny jsem to zkusil no a prezil jsem :-) Ted vim, ze 2 jsou ideal, ale jak rikam, zvykat si na to nehodlam, na spalovace urcit ne. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: út srpen 04, 2009 7:44 pm Předmět: |
|
|
Já to teda neberu každej den, ale začínám mít i tak pocit, že jedna bobule už není co bejvala  Ale třeba to bylo jen celkovou náladou. Na kolo mi teda tuhle stačila i půlka a lítal jsem jako namydlenej blesk.
Po jaký době si tak asi tělo začně odvykat? Totiž zřejmě to nefunguje na zrychlení metabolismu a tedy udávaný následný lepší hubnutí tak jak jsem myslel, takže s tím hodlám pokračovat jen jako s nakopávačem před výkonama. Udělají řekněme dva dny nějakej byť malej rozdíl? Je mi líto žrát dvě tablety :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: ne srpen 09, 2009 12:03 am Předmět: |
|
|
Warning on Hydroxycut Products
Date Posted: May 1, 2009
http://www.fda.gov/ForConsumers/ConsumerUpdates/ucm152152.htm
The U.S. Food and Drug Administration (FDA) is warning consumers to immediately stop using Hydroxycut products by Iovate Health Sciences Inc., of Oakville, Ontario and distributed by Iovate Health Sciences USA Inc. of Blasdell, N.Y. Some Hydroxycut products are associated with a number of serious liver injuries. Iovate has agreed to recall Hydroxycut products from the market.
Hydroxycut products are dietary supplements that are marketed for weight loss, as fat burners, as energy-enhancers, as low carb diet aids, and for water loss under the Iovate and MuscleTech brand names.
 FDA has received 23 reports of serious health problems ranging from jaundice and elevated liver enzymes, an indicator of potential liver injury, to liver damage requiring liver transplant. One death due to liver failure has been reported to the FDA.
Pokud mate radi sva jatra,neberte Hydroxycut
|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: ne srpen 09, 2009 10:04 am Předmět: |
|
|
Toto myslim plati pro americkou verzi, ty evropsky by meli byt v poradku
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: ne srpen 09, 2009 11:31 am Předmět: |
|
|
| ShawnRay napsal: | | Toto myslim plati pro americkou verzi, ty evropsky by meli byt v poradku |
verze je snad jenom jedna ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: ne srpen 09, 2009 11:33 am Předmět: |
|
|
| ShawnRay napsal: | | Toto myslim plati pro americkou verzi, ty evropsky by meli byt v poradku |
Kdepak, to bylo pro US i pro evropské verze Hydroxycut Hardcore.
Podle mě ho už nikdo v prodeji v ČR nenabízí, hodně po tom SZPI šla.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peca
|
Zaslal: ne srpen 09, 2009 11:50 am Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: | | ShawnRay napsal: | | Toto myslim plati pro americkou verzi, ty evropsky by meli byt v poradku |
Podle mě ho už nikdo v prodeji v ČR nenabízí, hodně po tom SZPI šla. |
jeste je celkem bezne k dostani i na netu,tak bud ma nove slozeni nebo na szpi nekdo hazi bobek
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: ne srpen 09, 2009 11:55 am Předmět: |
|
|
Asi hází bobek, ale ty pokuty byly docela ostré, tak to asi stáhnou, až na ně dojde:).
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: ne srpen 09, 2009 12:10 pm Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: | | Asi hází bobek, ale ty pokuty byly docela ostré, tak to asi stáhnou, až na ně dojde:). |
Jak je to vůbec, když chce někdo dovážet nějaký suplement např. třeba z USA? Musí projít v ČR nějakou zdravotnickou schvalovací procedurou nebo je odpovědnost čistě na dovozci, zda výrobek ne/obsahuje nějaké látky v ČR zakázané?
|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: ne srpen 09, 2009 12:14 pm Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: | | ShawnRay napsal: | | Toto myslim plati pro americkou verzi, ty evropsky by meli byt v poradku |
Podle mě ho už nikdo v prodeji v ČR nenabízí, hodně po tom SZPI šla. |
Aha, ja sem teda slysel neco jinyho.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: ne srpen 09, 2009 12:17 pm Předmět: |
|
|
| Spazik napsal: | | Jak je to vůbec, když chce někdo dovážet nějaký suplement např. třeba z USA? Musí projít v ČR nějakou zdravotnickou schvalovací procedurou nebo je odpovědnost čistě na dovozci, zda výrobek ne/obsahuje nějaké látky v ČR zakázané? |
Na to neumím odpovědět, protože se o dovoz ze zahraničí u nás většinou nestarám.
Ale že by musel být každý výrobek extra schválen si tedy nemyslím, panuje v tom tady v ČR (dle mého) dost anarchie.
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
Zaslal: ne srpen 09, 2009 12:22 pm Předmět: |
|
|
V USA jsou problémy s doplňky hodně podceňované, asi to bude tím, že FDA (US Food & Drug Administration) dává výrobcům víc prostoru. V USA je kladen větší důraz na účinnost doplňku, než na jejich zdravotní nezávadnost. Těch firem co mají škraloupy je víc (BSN, Dymatize, MAP, Nutrex, VPX) > zdravotní rizika byly obvykle uvedeny na NO pumpách, spalovačích, anabolických transporterech).
V USA se řešilo několik precedenců s transplantací ledvin.
Viz. MuscleTech kvůli dopingovým aférám musel stáhnout 14 variant výrobků Hydroxycut (jak zde někdo uvedl).
Na závěrem? Souhlasím s tím, že doplňky ČR pod dohledem SPZI jsou zlaté. Když pominu steroidovou kauzu Aminostar, tak se v ČR řešil problém jen s kvalitou doplňků a neadekvátním poměrem živin.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: ne srpen 09, 2009 12:24 pm Předmět: |
|
|
| herza napsal: | | Na závěrem? Souhlasím s tím, že doplnky ČR pod dohledem SPZI jsou zlaté. Když pominu steroidovou kauzu Aminostar, tak se v ČR řešil problém jen s kvalitou doplnků a neadekvátním poměrem živin. |
Ono s příchodem nové legislativy se ten stav v ČR ještě dle mého výrazně zlepší.
I když samozřejmě to bude záležet na orgánech, kteří nad ní budou bdít... tak uvidíme.
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: ne srpen 09, 2009 12:32 pm Předmět: |
|
|
Ja se mel za to,ze se to vztahuje na vsechny vyrobky Hydroxycut..ne jenom Hardcore..tady je seznam co tam pisou:
Hydroxycut Regular Rapid Release Caplets
Hydroxycut Caffeine-Free Rapid Release Caplets
Hydroxycut Hardcore Liquid Caplets
Hydroxycut Max Liquid Caplets
Hydroxycut Regular Drink Packets
Hydroxycut Caffeine-Free Drink Packets
Hydroxycut Hardcore Drink Packets (Ignition Stix)
Hydroxycut Max Drink Packets
Hydroxycut Liquid Shots
Hydroxycut Hardcore RTDs (Ready-to-Drink)
Hydroxycut Max Aqua Shed
Hydroxycut 24
Hydroxycut Carb Control
Hydroxycut Natural
Mozna je to ale tim,ze tady se prodaval jenom ten hardcore..nejspis:)
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Agrezz ® | ExtrifitMaximálně napumpované svaly, dokonalá koncentrace na trénink, skutečná intenzita! 699 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|