|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Draper

|
Zaslal: so srpen 01, 2009 4:19 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem to zkusil, sice byl dnes trenink na houby, ale co jsem zhruba 30-45minut po poziti jedne tbl citil bylo takove zvlastni vnitrni horko, ovsem zadny zazrak se nekonal :) Priste zkusim 2 tbl _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
tucet

|
Zaslal: so srpen 01, 2009 4:26 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Tak jsem to zkusil, sice byl dnes trenink na houby, ale co jsem zhruba 30-45minut po poziti jedne tbl citil bylo takove zvlastni vnitrni horko, ovsem zadny zazrak se nekonal :) Priste zkusim 2 tbl | 2? kopni tam rovnou 4 :P
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: so srpen 01, 2009 4:41 pm Předmět: |
|
|
si radši sežeň lajnu perníku, pak budeš lítat jak nukleární veverka :D
|
|
| nahoru |
|
 |
mobsman
|
Zaslal: so srpen 01, 2009 4:43 pm Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | | si radši sežeň lajnu perníku, pak budeš lítat jak nukleární veverka :D |
a čím myslíš že suplementuje když po tréninku s činkama 2 hodiny lítá na veslovacím trenažéru....
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so srpen 01, 2009 5:32 pm Předmět: |
|
|
| mobsman napsal: | | Octopuss napsal: | | si radši sežeň lajnu perníku, pak budeš lítat jak nukleární veverka :D |
a čím myslíš že suplementuje když po tréninku s činkama 2 hodiny lítá na veslovacím trenažéru.... |
na veslo zatim max s ranni kavou _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
Zaslal: so srpen 01, 2009 7:12 pm Předmět: |
|
|
Drapere ty horkosti tam máš díky Aspirinu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so srpen 01, 2009 7:19 pm Předmět: |
|
|
| herza napsal: | | Drapere ty horkosti tam máš díky Aspirinu. |
pokud tam je....
a zase jsem o jednu informaci chytrejsi. Jo a trochu se krot Herzo s tema informacema, co nas tu zasobujes, muj mozek ma sve tydenni limity _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
Zaslal: so srpen 01, 2009 7:24 pm Předmět: |
|
|
Pokud si dobře pamatuji tak ve stackeru je wide willow bark (obsahuje salicin), on je přírodní zdroj aspirinu.
Jo v pohodě budu se krotit, už nic nenapíšu.
edit: jinak stacker je opravdu funkční spalovač, má velmi dobré složení, kterým je u nás nelegální.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út srpen 04, 2009 3:09 pm Předmět: |
|
|
Uplnou strasnou nahodou  se mne do ruky dostalo asi 60tbl EXTREMU 2....jeste jsem to nezkousel, ale je normalni, ze to tak strasne smrdi? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
ripperr

|
Zaslal: út srpen 04, 2009 3:12 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | Uplnou strasnou nahodou se mne do ruky dostalo asi 60tbl EXTREMU 2....jeste jsem to nezkousel, ale je normalni, ze to tak strasne smrdi? |
poslednej dobe niejak máš velké štastie na také veci teda doplnky ..to je ten extrem 2 čo obsahuje aj efedrin-cofein??
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: út srpen 04, 2009 3:32 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | Uplnou strasnou nahodou se mne do ruky dostalo asi 60tbl EXTREMU 2....jeste jsem to nezkousel, ale je normalni, ze to tak strasne smrdi? |
Škodolibě doufám, žes udělal úplně stejnou blbost jako já a po otevření strčil frňák přímo k otvoru
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út srpen 04, 2009 3:40 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
Zaslal: út srpen 04, 2009 3:51 pm Předmět: |
|
|
| draper napsal: | | White Willow Bark (to je jako nejaka kura z vrby nebo co?? ) 250mg |
White Willow Bark je strom, který roste hlavně v asii, ale i někde v evropě se najde a z jeho stromu je získává salicin. Salicin je kyselina acetylsalicylová, ziskává se z listí zmíněného stromu. Takže do sebe posíláš normální Aspirin, jako by jsis ho koupil v lékárně.
To samé to máš s ephedra extact. Efedrin se normálně získává z chvojníku (ephedra sinica) > Ma Huangu, takže pokud konzumuješ Stacker 2 a nebo Extreme 2, tak jsi normální feták.
Jinak bacha na tyhle suplementy, jsou určité důvody, proč u nás nejsou legální. Rozhodně tato kombinace je vražedná pro Tvoje srdce a celkem návyková, takže to neber déle jak 4 týdny.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út srpen 04, 2009 4:03 pm Předmět: |
|
|
| herza napsal: | | draper napsal: | | White Willow Bark (to je jako nejaka kura z vrby nebo co?? ) 250mg |
White Willow Bark je strom, který roste hlavně v asii, ale i někde v evropě se najde a z jeho stromu je získává salicin. Salicin je kyselina acetylsalicylová, ziskává se z listí zmíněného stromu. Takže do sebe posíláš normální Aspirin, jako by jsis ho koupil v lékárně.
To samé to máš s ephedra extact. Efedrin se normálně získává z chvojníku (ephedra sinica) > Ma Huangu, takže pokud konzumuješ Stacker 2 a nebo Extreme 2, tak jsi normální feták.
Jinak bacha na tyhle suplementy, jsou určité důvody, proč u nás nejsou legální. Rozhodně tato kombinace je vražedná pro Tvoje srdce a celkem návyková, takže to neber déle jak 4 týdny. |
diky za info...
extrem jsem zatim nezkousel, stacker jsem si parkrat vzal 1-3 tbl, po 3 mne nebylo uplne nejlip (viz vcera na veslu, hure dychalo, mozna nahoda), dnes a predevcirem jsem mel 2 a ideal, celou dobu jsem uvnitr pekne varil.
Jinak beru na vedomi tve upozorneni, rozhodne si na tyhle spalovace nehodlam zvykat, mam to gratis, tak to jen testuji a kdo se mnou bude cvicit a bude chit testnout, tak se rad podelim :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: út srpen 04, 2009 4:08 pm Předmět: |
|
|
bacha efedrin je otec pervitinu :-) _________________ Proud member of the Axis of evil.
zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Agrezz ® | ExtrifitMaximálně napumpované svaly, dokonalá koncentrace na trénink, skutečná intenzita! 699 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|