|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Spam

|
Zaslal: pá listopad 01, 2013 4:34 pm Předmět: |
|
|
Tak Peter, za 20min jdu zkusit ten DT  , tak pak postnu čas... _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Dm683

|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: pá listopad 01, 2013 7:30 pm Předmět: |
|
|
Jo jinak jsem zpět z posilky a řeknu to asi takhle k tomu "DT"
Prostě jsem tohle totálně nezvládl, DL s těmi 70kg OK, ale ty ostatní dva cviky jsem silově a tudíž ani technicky nedal, takže jsem se na to regulérně vysral.
Ale dal jsem aspoň Fran, opět nějakých 50kg osa, naučil se aspoň částečně ButterFly pull-ups, doma na to nemám místo, ale dnes ve fitku jsem si mohl švihat nohama jak jsem chtěl.
A k tomu nějaký šmrdlání s osou (DL, přítahy VČ, PC, PP, SQ...) _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá listopad 01, 2013 7:50 pm Předmět: |
|
|
| Spam napsal: | Jo jinak jsem zpět z posilky a řeknu to asi takhle k tomu "DT"
Prostě jsem tohle totálně nezvládl, DL s těmi 70kg OK, ale ty ostatní dva cviky jsem silově a tudíž ani technicky nedal, takže jsem se na to regulérně vysral.
|
v pohode, neber si to osobne, sparing to zkousel tyden po me, udelal vsechny mrtvoly a pak dve premisteni z visu, rekl KURVA a sel dom
to DT je podle me zatim nejvetsi masakr, ale jen tak dal
jen houst a vetsi kapky _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá listopad 01, 2013 7:50 pm Předmět: |
|
|
| Spam napsal: | Jo jinak jsem zpět z posilky a řeknu to asi takhle k tomu "DT"
|
v pohode, neber si to osobne, sparing to zkousel tyden po me, udelal vsechny mrtvoly a pak dve premisteni z visu, rekl KURVA a sel dom
to DT je podle me zatim nejvetsi masakr, ale jen tak dal
jen houst a vetsi kapky _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: ne listopad 17, 2013 9:58 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Humanic145

|
Zaslal: pá listopad 22, 2013 3:47 pm Předmět: |
|
|
| Spam napsal: | | Peter Ustinov napsal: | | Spam napsal: | Tak Peter, za 20min jdu zkusit ten DT , tak pak postnu čas... |
20,29 |
Hm... Tak to u mě nehrozí |
13,40 ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá listopad 22, 2013 3:55 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Humanic145

|
Zaslal: pá listopad 22, 2013 4:00 pm Předmět: |
|
|
Muzu ti rict,ze podruhy to nepojedu. Malem sem chcipl. Silove v poho,ale dech v hajzlu
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá listopad 22, 2013 4:02 pm Předmět: |
|
|
| Humanic145 napsal: | | Muzu ti rict,ze podruhy to nepojedu. Malem sem chcipl. Silove v poho,ale dech v hajzlu |
to dycky, kdyz tam nejsou treba trojky a tak
jeste mi rekni za kolik das GRACE nebo CINDY _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Humanic145

|
Zaslal: pá listopad 22, 2013 4:07 pm Předmět: |
|
|
To nevim,tohle byl muj prvni wod. Nebo jak tomu rikate,jsem videl ze se o tom tady bavite,tak sem to zkusil. Pristi tyden muzu zkusit dalsi a napisu cas ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Humanic145

|
Zaslal: pá listopad 22, 2013 4:24 pm Předmět: |
|
|
Tak to se poseru :D,ale vyzkousim.
No asi bych i jel :))
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|