|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá listopad 22, 2013 4:26 pm Předmět: |
|
|
| Humanic145 napsal: | Tak to se poseru :D,ale vyzkousim.
No asi bych i jel :)) |
jasne, neni to o sile, ale o tom, ze po dvacatem kole mas uz stehna tam napumpovane krvi, predlokti se shybu atd
super, mas hodne dobre vysledky, vyhrajeme _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Dm683

|
Zaslal: pá listopad 22, 2013 4:30 pm Předmět: |
|
|
Hm... ten "DT" vypadá moc pěkně. Asi si ho někdy v příštim tejdnu dám. Grace mám za 3:58, tak kolem těch 20/25 minut bych mít mohl. Snad _________________ Co nejde silou, půjde ještě větší silou. No retreat, no surrender.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá listopad 22, 2013 4:33 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Dm683

|
Zaslal: pá listopad 22, 2013 4:39 pm Předmět: |
|
|
Moje kondička zas stojí za prd, silově jsem celkem spokojenej, tak uvidíme. Když se hecnu, tak to půjde. _________________ Co nejde silou, půjde ještě větší silou. No retreat, no surrender.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Dm683

|
Zaslal: pá listopad 22, 2013 4:46 pm Předmět: |
|
|
Snad budu vůbec schopnej něco napsat. :D
Cindy jsem zatim nezkoušel, ale taky naní jednou dojde. U Lindy mám problém s BP, se svejma teď 99kg, mám maxku 105. A jelikož se těď snažim zlepšovat kondici, kde mám největší slabiny, tak se v nejbližší době ani nezvedne. _________________ Co nejde silou, půjde ještě větší silou. No retreat, no surrender.
|
|
| nahoru |
|
 |
Humanic145

|
Zaslal: pá listopad 22, 2013 4:48 pm Předmět: |
|
|
Ustinove, grace mas za kolik? Tam bych si hodne veril a v utery to zkusim a v patek tu cindy :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Humanic145

|
Zaslal: pá listopad 22, 2013 6:16 pm Předmět: |
|
|
ok, tak něco vyzkoušim... Každopádně první bude na řadě Grace ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Humanic145

|
Zaslal: pá listopad 22, 2013 6:29 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | Humanic145 napsal: | | ok, tak něco vyzkoušim... Každopádně první bude na řadě Grace ;) |
jestli me porazis i tady tak te nebudu mit rad,ale do tymu te berem, aspon budu mit tahouna |
Na to vem jed... 3minuty strop :D. Jo tahouna, ja aspon poznam toho vyhlasenyho uchylaka z fora... :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá listopad 22, 2013 6:35 pm Předmět: |
|
|
| Humanic145 napsal: | | Peter Ustinov napsal: | | Humanic145 napsal: | | ok, tak něco vyzkoušim... Každopádně první bude na řadě Grace ;) |
jestli me porazis i tady tak te nebudu mit rad,ale do tymu te berem, aspon budu mit tahouna |
Na to vem jed... 3minuty strop :D. Jo tahouna, ja aspon poznam toho vyhlasenyho uchylaka z fora... :D |
ale ja nejsem uchylny, jenom mam rad spoustu zajimavy veci a libustek
3 minuty? no to bych se jeste mozna hecnul, mozna, ber 2,45, protoze 2,59 bych dat mohl _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: so listopad 23, 2013 10:38 am Předmět: |
|
|
Dneska jdu opět na Cindy, takže se připravte že vám natrhnu... víte co _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so listopad 23, 2013 11:50 am Předmět: |
|
|
| Spam napsal: | Dneska jdu opět na Cindy, takže se připravte že vám natrhnu... víte co |
CINDY uz jsi jel, udelej DT
a nebo navrhuju tohle z leta:
50 anglicaku, 10 shybu, 50 drepu, 10 shybu, 50 kliku, 10 shybu,
40 anglicaku, 10 shybu, 40 drepu, 10 shybu, 40 kliku, 10 shybu,
30 anglicaku, 10 shybu, 30 drepu, 10 shybu, 30 kliku, 10 shybu,
20 anglicaku, 10 shybu, 20 drepu, 10 shybu, 20 kliku, 10 shybu,
10 anglicaku, 10 shybu, 10 drepu, 10 shybu, 10 kliku, 10 shybu,
30min 8sec _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: so listopad 23, 2013 1:14 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | Spam napsal: | Dneska jdu opět na Cindy, takže se připravte že vám natrhnu... víte co |
CINDY uz jsi jel, udelej DT
a nebo navrhuju tohle z leta:
50 anglicaku, 10 shybu, 50 drepu, 10 shybu, 50 kliku, 10 shybu,
40 anglicaku, 10 shybu, 40 drepu, 10 shybu, 40 kliku, 10 shybu,
30 anglicaku, 10 shybu, 30 drepu, 10 shybu, 30 kliku, 10 shybu,
20 anglicaku, 10 shybu, 20 drepu, 10 shybu, 20 kliku, 10 shybu,
10 anglicaku, 10 shybu, 10 drepu, 10 shybu, 10 kliku, 10 shybu,
30min 8sec |
Tyjo, to je dobrej masakr. Akorát si mě nasadil brouka do hlavy, jsem se teď chystal odejít na tu Cindy, ale asi prubnu tohle _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|