|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Michal96
|
Zaslal: st srpen 12, 2015 8:20 am Předmět: |
|
|
| Ondrey napsal: | Jelikož včera jsem potřeboval odcvičit, abych měl dneska a zítra volno kvůli rodině, měl jsem trochu obavy z tréningu, protože je to třetí den po sobě a obrovské volume.
Nicméně obavy obratem přešly hned jak jsem vkročil do fitka a cvičilo se mi parádně.
Na přítahy v předklonu jsem chtěl nasadit pásek kvůli bolavějším spodním zádům, ale nakonec v posilce nebyl, tudíž jsem to odjel tak.
Bear routine Week 2 1st
Bench VČ
2x5x58kg
11x5x48kg
+3kg
Perfektní, ještě nedávno jsem nebyl schopný odcvičit 5x5x50kg. Dneska s přehledem a prstem v nose :)
Přítahy VČ v předklonu
2x5x48kg
11x5x44kg
+4kg
Biceps EZ
4x12x27,5kg
+1 série
Triceps JČ za hlavou
4x12x15kg
+1 série
Upažování JČ
4x12x6kg + 6kg
+1 série -1 kg. Dal jsem až naposled. Jelikož jsem nikdy upažování necvičil, podsekl jsem ještě váhy kvůli technice. Ono pokud se to jede pomalu, efekt páky udělá svoje i se 6kg.
Snídaně: Sladké pečivo - makové hřebeny
Svačina 250g rizoto s kuřecím masem
Oběd 250g rizoto s kuřecím masem
Večeře 200g domácí taštičky plněné kuřecím masem + k tomu salát a 1,5 vejce
Tréning -> protein 45g
Večeře2 200g domácí taštičky plněné kuřecím masem + k tomu salát a 1,5 vejce
Večeře3 tvaroh
No zatím to vypadá, že forma se zlepšuje.
Ono je to stejně celkově zajímavé, zvedám polovinu toho co mladí 70kg vychrtlí kluci (oni i bench 90-100kg) ale vzhledově co týden, to posun.
Nějak to nechápu... |
Tady platí, že kulturistika není o váze, ale o provedení, procítění ... ty egolifty co zvedají to se nedá považovat za provedené opakování :D držím palce, bear rutina byla jedna z nejlepších na nárust síly, ani u korte jsem to nezaznamenal jako u bear :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Ondrey

|
Zaslal: st srpen 12, 2015 1:03 pm Předmět: |
|
|
| Michal96 napsal: |
Tady platí, že kulturistika není o váze, ale o provedení, procítění ... ty egolifty co zvedají to se nedá považovat za provedené opakování :D držím palce, bear rutina byla jedna z nejlepších na nárust síly, ani u korte jsem to nezaznamenal jako u bear :) |
No jak píšeš.. Ono na tom něco bude.
Zjistil jsem, že na moje svaly platí nejvíc konstantní zátěž, např. supersérie atd. fungují perfektně. Pokud nechám sval po sérii odpočinou do maxima, je to sice pak všechno váhově lehké, ale citím, že je sval prostě jakoby neprocvičený a vrátí se brzo do normálního stavu. Pokud mu dám hned sérii za sérií, cítím jak se do něj pumpuje krev a to je teprve paráda :)
Uvidíme co bear přinese. Zatím je to pro mě nejzajímavější výzva. _________________ "He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man." - Dr. Johnson
|
|
| nahoru |
|
 |
Michal96
|
Zaslal: st srpen 12, 2015 2:19 pm Předmět: |
|
|
Přesně tak, uvidíš časem. Držím pěsti ;-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Ondrey

|
Zaslal: pá srpen 14, 2015 6:28 am Předmět: |
|
|
Tak, dal jsem v práci výpověď. Dva dny jsem skoro nic nejedl, jen samé bílkoviny a už sem byl bez sachrů docela podřážděný .... bohužel, z nervů jsem do pusy skoro nic nedal. Každopádně už mi je dobře.
Bear routine Week 2 2nd
Mrtvý tah
2x5x85kg
7x5x80kg
Včera to bylo na krev. Osa byla silnější než obvykle a měl jsem obrovský problém s úchopem.
Legpress
4x12x100kg
Lýtka stroj v sedě
4x12x35kg
Břicho šikmá
4x50x
A zasloužená večeře. Dneska dobrý tréning, zítra bude ale lepší :) _________________ "He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man." - Dr. Johnson
|
|
| nahoru |
|
 |
Ondrey

|
Zaslal: pá srpen 14, 2015 11:01 pm Předmět: |
|
|
Táák zdar a sílu. Po večeři, před 2. večeří, na sklonku pátku usedám a mám čas konečně sem něco zase po velmi dlouhé době napsat :D
Začínám pociťovat následující věci:
- Objem tréningů roste sakra nahoru (3 po sobě, den pauza, 2 po sobě)
- Žeru jako prase, všechno a když myslím všechno tak KU*VA VŠECHNO (včera jsem koupil dvě kačeny btw)
- Nepřibírám
- Nehubnu
- Mám neuvěřitelně moc energie a nejsem unavený
- Parádně si to užívám a co tréning, to větší zábava a hlavně vidím za dva týdny neskutečný progress...
Dneska jenom s lehkým zadýcháním:
Bear routine Week 2 3rd
Přítahy horní kladky podhmatem
5x50kg
5x50kg
5x45kg
5x45kg
5x45kg
5x45kg
5x45kg
5x45kg
5x45kg
5x45kg
5x45kg
5x45kg
5x45kg
Bench JČ
5x20kg
5x20kg
5x17,5kg
5x17,5kg
5x17,5kg
5x17,5kg
5x17,5kg
5x17,5kg
5x17,5kg
5x17,5kg
5x17,5kg
5x17,5kg
5x17,5kg
Pullover
4x17,5kg
4x17,5kg
4x17,5kg
4x17,5kg
Upažování JČ
12x6kg
12x6kg
12x6kg
12x6kg
Jako fakt jsem na sebe hrdý, ty vole ještě v dubnu sem se zadýchal do schodů do prvního patra...
Tak, dneska už jen večeře, tvaroh před spaním a víkend bude ve znamení odpočinku a regenerace. Voda, brusle atd.
Váha: 92kg. Yes. _________________ "He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man." - Dr. Johnson
|
|
| nahoru |
|
 |
Ondrey

|
Zaslal: ne srpen 16, 2015 12:14 pm Předmět: |
|
|
Bear routine Week 2 4rd
ATG Dřep
2x5x60kg
9x5x55kg
Easy.
Zakopávání
4x12x40kg
Lýtka stroj
4x12x35kg
Břicho na šikmé
4x50 velký úhel
Váha: 91,9kg
Dneska parádní tréning, ani jsem se moc nezadýchal. Na oběd mě už doma čekala kachna, červené zelí a knedlíky a proč ne jako ? :D
Po dvou týdnech beara začíná teprve teď ta sranda... Třetí týden a bude se lámat chleba. Zatím to bylo perfektní, uvidím jak to teď budu zvládat.
Ono žádná sranda to nebude, benchovat už budu zítra 2x5x62kg (bude to moje PR) a 12x5x58 což taky nebude sranda, ale uvidíme... už se těším. _________________ "He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man." - Dr. Johnson
|
|
| nahoru |
|
 |
Ondrey

|
Zaslal: po srpen 17, 2015 2:59 pm Předmět: |
|
|
Ták, dneska se lámal chleba:
Bear routine Week 3 1st
Bench VČ
2x5x62kg PR!
3x5x58kg
1x3x58kg ... fail wtf? Odešla mě úplně všechna síla jak lusknutím prstu.
5x5x54kg
Ono, ale dalo se to docela čekat. +3/4 kg v benchi za týden, už to je masakr.
Maxko jsem počítal 1x64kg co jsem před třemi týdny dal, dneska 2x5x62kg je sakra posun.
Přítahy VČ v předklonu
2x5x52kg
12x5x48kg
+4kg
Upažování JČ
5x12x6kg + 6kg
Triceps JČ za hlavou
5x12x17,5kg
Masakr.
Biceps VČ
5x12x30kg
I když jsem failnul bench, vůbec mě to nesere a cvičím dál, u toho kde pude přihazovat tak budu, u toho kde mi dojde dech navýším série se snesitelným.
Zatím jsem spokojený :D _________________ "He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man." - Dr. Johnson
|
|
| nahoru |
|
 |
Ondrey

|
Zaslal: čt srpen 20, 2015 7:20 am Předmět: |
|
|
Tak, včera jsem měl sakra respekt z tréningu... Jelikož jsem nechtěl skončit failem tak jak u benche, váhy jsem zatím zachoval, ale přidal 3 série...
Snažil jsem se dbát na techniku a co se mi ještě nikdy v životě nestalo, opravdu jsem cítil zádové svaly a po cvičení jsem měl ve vzpřimovačích takové lehké studené mravenčení, které odeznělo a dnes se cítím jak kdybych zdolal mount everest...
Ono kdysi dávno jsem čvičil a po pár měsících jsem se dostal na MT 160kg, což jsem považoval v té době za pěkné. Bylo to s páskem a zvláštní technikou - prostě to tam urvat za každou cenu.
Ono asi fakt máte pravdu, že kulturistika není o váhách, ale o procítění, pumpě atd. Samozřejmě těžké váhy jsou potřeba, ale u mě, jako u člověka který není vyloženě silový typ rostou váhy pomalu, zatímco objem svalů se neustále zvyšuje.
Bear routine Week 3 2nd
Mrtvý tah
2x5x85kg
10x5x80kg
Legpress
5x12x100kg
Lýtka stroj v sedě
5x12x40kg
Břicho šikmá
nebylo kde, milion lidí _________________ "He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man." - Dr. Johnson
|
|
| nahoru |
|
 |
Ondrey

|
Zaslal: pá srpen 21, 2015 9:49 pm Předmět: |
|
|
Dnes asi nejnáročnější a zároveň nejlepší tréning ever. Až teď večer si uvědomuju, jak to tělo za pouhých pár týdnů sílí... je to parádní pocit...
Bear routine Week 3 3rd
Přítahy horní kladky podhmatem
2x5x55kg
12x5x50kg
Bench JČ
2x5x22,5kg
12x5x20kg
Pullover JČ
5x12x20kg
Upažování JČ
5x12x6kg
_________________ "He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man." - Dr. Johnson
|
|
| nahoru |
|
 |
Ondrey

|
Zaslal: ne srpen 23, 2015 6:18 pm Předmět: |
|
|
Tak dneska nohy. Čekal jsem to náročnější...
Bear routine Week 3 4rd
ATG Dřep
2x5x70kg
10x5x60kg
Zakopávání
5x12x40kg
Lýtka stroj
5x12x40kg
Přítahy kolen na lavici
5x20já
Pěkně svižně. _________________ "He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man." - Dr. Johnson
|
|
| nahoru |
|
 |
Ondrey

|
Zaslal: po srpen 24, 2015 8:42 pm Předmět: |
|
|
A je tu další nával sérii...
Bear routine Week 4 1st
Bench VČ
5x60kg
5x60kg
5x55kg
5x55kg
5x55kg
5x55kg
5x55kg
5x55kg
5x55kg
5x55kg
5x55kg
5x55kg
5x55kg
5x55kg
5x55kg
5x55kg
Uff, tricepsy na rozpadnutí...
Přítahy VČ v předklonu
5x55kg PR!
5x55kg
5x50kg
5x50kg
5x50kg
5x50kg
5x50kg
5x50kg
5x50kg
5x50kg
5x50kg
5x50kg
5x50kg
5x50kg
5x50kg
Upažování JČ
5x12x6kg + 6kg
Triceps JČ za hlavou
5x12x17,5kg
Tak dneska už jsem fakt nemohl.
Biceps VČ
5x12x30kg
Parádní pumpa nakonec.
Začínám závěrečný týden prvního cyklu a dnešní tréning perfektně sedl. Sice jsem už unavený, ale je taky důvod... Ono se to nezdá, ale tenhle tréning je totální peklo. _________________ "He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man." - Dr. Johnson
|
|
| nahoru |
|
 |
Ondrey

|
Zaslal: út srpen 25, 2015 9:59 am Předmět: |
|
|
Váha: 93kg (+1,1kg od minima)
Jelikož všechno furt žeru, nedá se nic dělat, nabírám :D
Ale je*aaaaaaaaaaaat _________________ "He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man." - Dr. Johnson
Naposledy upravil Ondrey dne út srpen 25, 2015 11:00 am, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út srpen 25, 2015 10:24 am Předmět: |
|
|
| Ondrey napsal: |
Váha: 93kg (+1,1kg od minima)
Jelikož všechno furt žeru, nedá se nic dělat, nabírám :D
Ale je*aaaaaaaaaaaat |
Forma je hrozna a asi bych se s timhle nikdy nechlubil, ale pokud ses spokojenej a citis se dobre, tak to je hlavni. Osobne bych ale pri tehle forme dal timhle stylem dal nepokracoval a snazil se s tim neco delat a asi by me ani nebavilo cvicit, kdyz bych nabiral jen bucek. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Ondrey

|
Zaslal: út srpen 25, 2015 10:59 am Předmět: |
|
|
Drapere dík za upřímnost. Pravdu máš.
Ono cvičit mě baví, protože vidím pokroky. Poradil bys mi prosím jak teda dál? Sundat to na nějakou normální váhu, řekněme 80kg a pak začat pomalu nabírat nebo co bys doporučil?
Díky...
Edit: Jinak já vím, že forma je shit. Ale je to log a každý kdo si vede log tak trpí určitou formou exhibicionismu :) a pokud sem dám fotku na které vypadám jak shit, není to o tom, že bych se pochlubil, ale je to o tom, že dělam záznam, pro budoucí generace lidí :D co vypadají jako kupa hnoje, jako já na začátku, 112,4kg a chci, aby byl vidět nějaký progres a jak to postupuje...
Ono je logické, že vypadat stále takhle nechci, to je taky důvod proč s tím něco dělám... ale chci vidět, jak byla úspěšná cesta kterou si zvolím, tudíž pokud bys mě poradil co dál, budu to striktně dodržovat a následně postnu po určité době photo jak to na mě fungovalo.... EASY _________________ "He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man." - Dr. Johnson
|
|
| nahoru |
|
 |
Ondrey

|
Zaslal: út září 22, 2015 7:51 pm Předmět: |
|
|
Tak Drapere, díky za radu a pomoc... [/irony]
Jinak co stojí za zmínku, bench 4x70kg, váha 89kg. Pak sem postnu foto nebo něco. Aktuálně jedu split. Prsa biceps, záda ramena, nohy triceps. Funguje to slušně... žádná věda. _________________ "He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man." - Dr. Johnson
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|