Špekoun

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Špekoun  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Špekoun
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Číča

PříspěvekZaslal: út září 22, 2015 11:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj,nahodou jsem narazil na tenhle tvůj log a rád bych se k tomu obecně vyjádřil,snad mě pochopíš dobře :) Nejprve kritika: Draper má pravdu,že to vypadá příšerně,rozhodně bych v nabírání nepokračoval. Co se týče síly..no,dobře,jsi začátečník :) Nicméně vzhledem k tomu,co píšeš jak to vypadalo předtím je to pěkné zlepšení a gratuluju,že jsi se jako jeden z mála rozhodl s tím něco dělat,myslím,že litovat toho nebudeš!
Samozřejmě máme každý jiné cíle,třeba jsi spokojený,máš to v píči a chceš sílit,nabírat svaly pod tím sádlem... No,dle mě by bylo ideální se na nějaké další přibírání vykašlat,stáhni sacharidy na 100,max. 200g denně a to ještě jen někdy. Navyš oproti tomu odpovídající množství bílkovin a pořádně makej ,hlavně na síle! :) Pokud to uděláš tak jak myslím,měl by jsi normálně shodit a síla se ti zvedne,což oceníš krome lepšího pocitu obecně i v další fázi,až bude rozumné pomalu přibírat. Napsal bych ti,že s dostatkem bílkovin ti nejspíš narostou i svaly,zatímco budeš hubnout,ale to bych tady dostal kritiku,že je to nemožné naturálně,bla,bla...tak si to nechám pro sebe :)
Rozhodně bych tam přidal nějaké cardio,dokud je venku pekne,v zime se nam tlustym hubne hur :)) Dalsi varianta by mohla byt (tim spis pokud nechces moc cardia) hodit tam na 3 týdny CKD dietu,jde to pěkně dolu,síla zůstává a ztráty svalů se stejně bát nemusíš.
Mej se pekne a at se darí progres v co nejlepsi mozne forme ;-)
http://forum.ronnie.cz/post1122639.html#1122639
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Draper

PříspěvekZaslal: st září 23, 2015 11:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ondrey napsal:
Tak Drapere, díky za radu a pomoc... [/irony]

Jinak co stojí za zmínku, bench 4x70kg, váha 89kg. Pak sem postnu foto nebo něco. Aktuálně jedu split. Prsa biceps, záda ramena, nohy triceps. Funguje to slušně... žádná věda.

Jo nemas zac :)
Psal si mi jednu PM, rekl jsem ti, ze se na to pak mozna podivam, bohuzel jsem zapomnel a ty ses mi nepripomnel, to je jedna vec. Druha vec je ta, ze par lidem uz takto trochu radim a ono to vazne neni jednoduche nekomu uplne prekopat trenink a jidelnicek od zakladu jen tak pres internet a zaroven se mu i prubezne venovat a byt "bombardovanej! 10kama otazek (zadarmo ). Ja moc na to internetove poradenstvi nejsem, ale tak kdyz uz jsem to takhle "rozjeli" , tak dobre, zkusim ti nejak pomoct, i kdyz jak ctu, ses se svym splitem spokojenej a o pomoc uz asi nestojis ???
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Ondrey

PříspěvekZaslal: st září 23, 2015 11:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dík za rady.

Hele Drapere čekal jsem, že se chytneš :D Záleží na tobě, zájem o to stále mám a potřeboval bych alespoň trochu pomoc ...

Se splitem jsem spokojený, asi tak jako s každým jiným tréningem... takže změním klidně.

Co jsem teď stáhl tak sachry a váha jde pořád dolů, aktuálně jsem na těch 89kg, ale plánuji jít tak na 80 a pak začít trochu normálně nabírat. Tak jak píšete... otázka je jak rozumně časově to zvládnout...
Ondrey

PříspěvekZaslal: po říjen 19, 2015 4:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak od 23. září jsem na to doslova s*al. Doma jen plichtil shyby, triceps kliky a už mě to po měsící fakt nebaví. Nemám teď vůbec na cvičení čas, měním práci, spravuju byt, do toho další a další starosti tudíž budu chodit 3x týdně cvičit - jednoduchý tréningy.

1. Tréning

Bench VČ
10x5x50kg

Přítahy horní kladky podhmatem
10x5x50kg

Pullover
5x12x17,5kg

Triceps kladka
5x12x35kg

Břicho
3x50
Ondrey

PříspěvekZaslal: út říjen 27, 2015 9:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

4. Tréning

Bench VČ
5x60kg
3x64kg
3x70kg
1x74kg PR!
5x60kg
5x60kg
4x60kg
3x60kg

Rozpažování s JČ
5x8x15kg

Přítahy horní kladky podhmatem
5x5x60kg

Pullover JČ
5x8x20kg

Triceps horní kladka + Biceps spodní kladka
5x8x45kg + 5x8x45kg

Břicho šikmá
3x50

Váha: 87kg

Tákže.... snažím se držet vašich rad. U hlavního cviku bench, dřep, tah jedu "pyramidu" (s tím že jedničkových sérii budu přídávat). Zatím zlehka, ale váhy budu navyšovat. Zbytek jedu po 5ti opakováních, s tím, že zátěž je zvolena tak, abych byl schopen udělat ještě jedno, dvě opakování.

Snažím se držet hodně bílkovin, sacharidy mít stáhnuty na minimum 100-120g max denně.

Kardio je pro mě chůze - snažím se hýbat co nejvíc. Váha leze pomalu ale jistě dolů což je paráda.

Tréning:

1. Prsa + Záda lehce
2. Záda + Nohy lehce
3 Nohy + Prsa lehce

K tomu vždycky doplňky podle toho co se mi chce a co je zrovna volné, tohle nemám pevně stanovené.

Děkuji všem za rady a budu se těšit na další :)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Špekoun Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4
Rychle na stránku:

Přejdi na: