Společenská témata ll.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 72, 73, 74 ... 426, 427, 428  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Společenská témata ll.  Úvodní stránka -> Události, komentáře... -> Společenská témata ll.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Gohan

PříspěvekZaslal: čt březen 17, 2011 10:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já jsem si na dvojí metr ještě nezvykl a ani si zvykat nechci. Fakt, vzít do ruky zbraň a jít dělat pořádek.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
AniCitronAniBanan

PříspěvekZaslal: čt březen 17, 2011 10:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to můžeš, i teror je cesta jen se nenech chytit
MiKra

PříspěvekZaslal: čt březen 17, 2011 10:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě hlavně sere to, že o tom nebylo na Nově ani na Primě zmíňka.. Ale o nějaký zjizvený cigně tam je furt ...zmrdi to jsou.. Pořád že je jen šikanujem a přitom si z nás cigoši dělaj jen prdel, a to už nenapíšou, že desítky možná stovky tisíc tý Natálky fotr naházel do automatu, kreténi fakt..
AniCitronAniBanan

PříspěvekZaslal: čt březen 17, 2011 10:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pusťte si na uklidnění Vlastíka Plamínka
Gohan

PříspěvekZaslal: čt březen 17, 2011 11:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MiKra napsal:
Mě hlavně sere to, že o tom nebylo na Nově ani na Primě zmíňka.. Ale o nějaký zjizvený cigně tam je furt ...zmrdi to jsou.. Pořád že je jen šikanujem a přitom si z nás cigoši dělaj jen prdel, a to už nenapíšou, že desítky možná stovky tisíc tý Natálky fotr naházel do automatu, kreténi fakt..

Ty z Vítkova tam omílali jako prase a ted nic.
AniCitronAniBanan

PříspěvekZaslal: čt březen 17, 2011 11:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To je ale typický chování v médií, bílej rasismus je mnohem zajímavější než černej. Černej rasismus neexistuje - jak je vidět podle rozsudku. Takže až žháře odsoudíme, týden to bude v hlavních zprávách a novinách, Natálka už chodí do školky atd...k tomu přišoupnem nějakej dokument o švindlkaustu a je to. mediální masírka jak vyšitá.
AniCitronAniBanan

PříspěvekZaslal: pá březen 18, 2011 12:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

AniCitronAniBanan napsal:
To je ale typický chování v médií, bílej rasismus je mnohem zajímavější než černej. Černej rasismus neexistuje - jak je vidět podle rozsudku. Takže až žháře odsoudíme, týden to bude v hlavních zprávách a novinách, Natálka už chodí do školky atd... k tomu přišoupnem nějakej dokument o švindlkaustu a je to. mediální masírka jak vyšitá.

a ani nám to dlouho netrvalo ČT 2 dnes

02:00
Neznámí hrdinové - Pohnuté osudy
Krotitel esesáků. Dokument. Fredy Hirsch, sám vězeň, pomáhal dětem přežít v nelidském prostředí koncentračních táborů nejdříve v Terezíně a později v Osvětimi
Dokument - Přidat do mých pořadů

02:30
Maďarské cikánské tóny
Pohled do nitra maďarské romské komunity a její kapely Parno Graszt
mysH

PříspěvekZaslal: pá březen 18, 2011 9:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

miluju helmuty, hlavne ty zeleny zasrance:

http://aktualne.centrum.cz/ekonomika/penize/clanek.phtml?id=694331
Bombay

PříspěvekZaslal: pá březen 18, 2011 10:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/228156-bombardovani-libye-zacne-do-nekolika-hodin.html
To je vtipné. Kaddáfí už má zemi skoro pod palcem nazpět a oni začnou z bezletovkou. To samé egypťani - kdyby začali dodávat zbraně povstalcům dřív, třeba by mohla být další "svobodná" země :)
Diana

PříspěvekZaslal: pá březen 18, 2011 10:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ShawnRay napsal:
http://zpravy.idnes.cz/trest-pro-romskeho-mladika-ktery-tyral-chlapce-se-smrskl-na-pulku-p9x-/krimi.asp?c=A110317_172817_usti-zpravy_zep

neuvěřitelný
EDIT: už to tady je nademnou, všiml sem si toho až teď

K tomu je zde ještě jeden článek... taky síla
http://zpravy.idnes.cz/mladsi-z-nasilniku-z-krupky-v-polepsovne-tyranizuje-chovance-i-ucitelky-1q1-/krimi.asp?c=A101126_181445_usti-zpravy_alh
Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
U.B0B

PříspěvekZaslal: pá březen 18, 2011 10:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Očkování je velký podvod, říká bývalý farmaceutický magnát - ona.idnes.cz
nevim jestli je na tom neco pravdy, ale .... na kazdym sprochu, je pravdy trochu ...
ygg

PříspěvekZaslal: pá březen 18, 2011 11:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mysH napsal:
miluju helmuty, hlavne ty zeleny zasrance:

http://aktualne.centrum.cz/ekonomika/penize/clanek.phtml?id=694331

A tak to je jeich problém .... v Německu jsou doma, a tak je čistě jen na nich, co tam chtějí a co ne. Navíc jak tam píšou ... ČEZ by na tom vydělal, protože kdyby zbytek své dosud neprodané elektřiny na tyto dva roky prodal za aktuální ceny, utržil by podle Hatlapatky oproti předpokladům o osm miliard víc.

... s ohledem na to, že majoritním vlastníkem ČEZ je stát, a s ohledem na to, kolik procent konečné ceny pro spotřebitele tvoří náklady na nákup silové elektřiny (snad to nanazývám úplně blbě), a kolik všechny ostatní platby spojené s distribucí, která patří z větší části opět ČEZu ... mám pokračovat?

Ono to je totiž přesně jako u pohoných hmot ... posledním přidáním biosložky se náklady zvedly MAX cca o 0,3-0,5 Kč na litr. S ohledem na rozdíly cen u jednotlivých čerpaček, stejně jako s tím, jak se ceny v poslední době vyvíjejí, je zcela zřejmé, že vliv bio-zdražení je zcela marginální. Ale distributorům se moooc hodí na něj upozorňovat, protože jako svině pak nevypadjí oni . Soláry to samé .....
mysH

PříspěvekZaslal: pá březen 18, 2011 11:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg

PříspěvekZaslal: pá březen 18, 2011 11:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Je to vůl .... měl ho seřezat co by se do něj vešlo, bylo by to jeden na jednoho, tvrzení proti tvrzení, řekl by, že jej napadl, ten plechař určitě má zajímavý tr.rejstřík .... a měl VELMI slušnou šanci to uhrát. Nějakým odvážením si totálně posral život .... a upřímně, jak bych mu k té nakládačce zatleskal, tak ten odvoz mi přijde fakt dementní.
Poman

PříspěvekZaslal: pá březen 18, 2011 12:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Společenská témata ll. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 72, 73, 74 ... 426, 427, 428  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: