Společenská témata ll.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 73, 74, 75 ... 426, 427, 428  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Společenská témata ll.  Úvodní stránka -> Události, komentáře... -> Společenská témata ll.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ygg

PříspěvekZaslal: pá březen 18, 2011 12:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

U toho prvního odkazu je hezké, že sice ještě neví kdo to udělal, ale už ví, že to byli palestinci

U toho druhého .... "Otázka na závěr: Blokovat Gazu? Neblokovat? Najde se někdo, kdo bude po inspekci Victorie proti?" .... najde. Třeba já. Prostě to tam oplotit, každý ať si pořídí kvér/prskavku jakou chce, a dokud se nedohodnou, že už to stačilo (těch posledních 10, co tam zbyde:-), bych se jim do toho nesral.
Marky V.

PříspěvekZaslal: pá březen 18, 2011 12:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak já vás taky trošku naseru:
V tomhle týdnu jsem ve službě po stometrovém sprintu a krátké potyčce zadržel úchyla, který si ráno honil hádejte co před maminkama, který vodily holčičky do školky.
Všechno klaplo, honimír se předal kolegům na státní policii s podezřením ze spáchání TČ výtržnictví. Tak se vždycky tyhle případy posuzovaly.
A pak jsem se dozvěděl, že státní zástupkyně případ "shodila" na přestupek, neboť to údajně nebylo na moc frekventovaném místě. Nevím, borec onanoval za světla u chodníku, po kterým chodí ze sídliště do města půlka města... Možná by pomohlo, kdyby si úchylák honil péro přímo před SZ nebo její dcerou. Vrcholem bylo, že jsem toho magora potkal na ulici druhý den a pěkně se mi smál. Údajně si i šel stěžovat ke starostovi, že jsem ho praštil nějak moc nebo co.
Tak nám nezbývá než doufat, že onen úchyl časem nikomu neublíží. Snad mu někdo nařídí alespoň ambulantní léčbu.
dunnoWayne
(ban)

PříspěvekZaslal: pá březen 18, 2011 1:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hm tak taková ...ted nemám to slo-voooo....mmmm jo už sem si vzpomněl taková píča potřebuje asi nejdřív takovýho uchyláka ve své dceři aby ji to došlo, hmmmm je to hnus...ale já nevím, když se ted sbalím a pujdu ven já tak na mě vletijou policajti, dají mi do tlamy a minimálně podmínku dostanu. Jak to ti lidi dělají že se jim nic neděje sakra?????
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ygg

PříspěvekZaslal: pá březen 18, 2011 1:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak tam by záleželo, zda si ho honil když maminky vedly holčičky do školy, nebo když už samy šly dom .... ten první případ je na zavření (protože ukopnout koule se mu bohužel nesmí), ten druhý .... byl pro některé maminky třeba inspirativní
Marky V.

PříspěvekZaslal: pá březen 18, 2011 1:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
Tak tam by záleželo, zda si ho honil když maminky vedly holčičky do školy, nebo když už samy šly dom .... ten první případ je na zavření (protože ukopnout koule se mu bohužel nesmí), ten druhý .... byl pro některé maminky třeba inspirativní

Dobrá otázka. Odpověď: i když vedly a pak i když šly samy domů. Vytrvalec.
Petey

PříspěvekZaslal: pá březen 18, 2011 1:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a to za tu dobu nestihol dokoncit?
Bombay

PříspěvekZaslal: pá březen 18, 2011 1:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hele a když jsi ho pronásledoval, tak mu pořád trčel z kalhot? I při té potyčce?
ShawnRay

PříspěvekZaslal: pá březen 18, 2011 2:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ještě jednou jsem si to přečetl a je to fakt neuvěřitelný

u nádraží v Krupce ho přepadli dva útočníci a chtěli po něm peníze a mobil. Když jim řekl, že nic nemá, sebrali mu bundu a boty a odvlekli ho do blízkého lesíka. Chlapci řekli, že mu udělají to samé, co prý dělal Hitler cikánům. V lese jej oba znásilnili, týrali a bili

Pokud by upadl do bezvědomí nebo usnul, do tří až šesti hodin by podle znalce zemřel. Podle lékařů unikl smrti jen o vlásek.

Kromě spousty podlitin a škrábanců po celém těle, mu útočníci údajně roztrhli slezinu, odrazili ledvinu, zlomili dvě žebra, způsobili otřes mozku a přivodili plicní embolii. Pak ho nechali ležet a odešli.

Po útoku nese těžké psychické následky a bere antidepresiva.

Za tuhle brutálnost a účelnost s jakou to bylo provedený musí být trest smrti, nic jinýho.

Diana

PříspěvekZaslal: pá březen 18, 2011 2:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bombay napsal:
Hele a když jsi ho pronásledoval, tak mu pořád trčel z kalhot? I při té potyčce?

Co blázníš? Jaké kalhoty? Úchylové odjakživa nosí šedý plášť, tmavé ponožky, polobotky a černý klobouk. Jinak nic
Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
AniCitronAniBanan

PříspěvekZaslal: pá březen 18, 2011 2:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ne, za tohle je 5 let s možností odvolání. Přijde ti to nefér ? Ale kde, dneska není v módě odsuzovat cigány stejně jako bílý. Tohle na Nově 14 dní v kuse nebylo a nikdy nebude, o tomhle Kokotcáb nemluví. Kdyby mu takhle někdo zrychtoval tu jeho černou perlu, bude pro trest smrti za bílej rasismus.
Marky V.

PříspěvekZaslal: pá březen 18, 2011 5:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bombay napsal:

Tebe ty detaily nějak zajímají Ne, venku z kalhot ho neměl, ale kalhoty měl rozepnutý.
Bombay

PříspěvekZaslal: pá březen 18, 2011 5:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak já jsem se jen vžil do situace - dostaneš hlášku, že je někde úchyl (nebo jsi ho sám viděl).
Tak se přiblížíš, vyzveš ho k legitimaci či co já vím. No a maník začně zdrhat. S kalhotama u kolen, no ne?
MiKra

PříspěvekZaslal: so březen 19, 2011 9:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://www.novinky.cz/zahranicni/svet/228264-americane-prevzali-veleni-nad-jednotkami-operujicimi-nad-libyi-utoci-i-britanie.html

pěkně se to vyhrocuje..Jsem zvědaví kam až to Améérika dotáhne...Zatím se jim povedlo toho posrat dost...
AniCitronAniBanan

PříspěvekZaslal: so březen 19, 2011 9:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Neskutečný, co se stane, když se pár zmrdů domluví, že někoho odstraní. Přitom ty kurvy nemají jedinej důvod. Kdyby tam chtěli všichni pochcípat. Druhá Jugoslávia.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: so březen 19, 2011 9:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nemají důvod = nasazení letectva a těžké techniky + žoldáků na libijce plukovníkem Kadáfim ?...potom OK.
Citrone - se Ti divím...běloši korigují arabský stát...bys měl být rád, ne?

Dělám si srandu ...ale víš co, tady čtu jak tu arabové zaplevelují planetu a najednou je vše jinak

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Společenská témata ll. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 73, 74, 75 ... 426, 427, 428  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: