|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
sousedovic Toníček
|
Zaslal: pá duben 15, 2011 2:06 pm Předmět: |
|
|
čekám, co na to Padák, to bude ještě tóčo
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ygg
|
Zaslal: pá duben 15, 2011 2:29 pm Předmět: |
|
|
| mirio napsal: | Jenže po tom, co předvádí vládnoucí strany teď, jsou vyřízení všichni.
|
Bolševici se drží:-))))
A je jasné, že by se tam v první vlně nahrnula nejrůznější změť populistů ... nakonec OF po 89 nebylo nic jiného. Ale pořád bych tu v dlouhodobějším horizontu viděl větší šanci na nejaký posun, než dnes, kdy, jak opakuji, "tradiční" strany mají svůj ustálený elektorát skalních, a tím, jak čím dál víc lidí volit nejde (taky nemá vlastně koho), se díky tomu jejich pozice paradoxně posiluje, protože ač jejich voličů absolutně ubývá, tak mezi těmi, co nakonec volit jdou, jejich poměr roste. A nějaké pokusy na obrodu těch stran "zevnitř" jsou díky tolerovaným manipulacím s členskou základnou nereálné.
Sice to je řešení nic moc, ale jinak mne fakt nenapadá, jak stávající situaci změnit ... pokud někoho ano, tak, bez jakéhokoli sarkasmu, by mě zajímalo jak.
To mysH ... ještě je u toho tvého nápadu jeden problém, že ti, co se jim podařilo ze státního nahrabat nejvíc, by fakticky posilovali svůj vliv ... za peníze všech ostatních. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: pá duben 15, 2011 3:44 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
dunnoWayne
(ban)

|
Zaslal: pá duben 15, 2011 3:57 pm Předmět: |
|
|
| AniCitronAniBanan napsal: | http://www.novinky.cz/krimi/230918-tezkoodenec-pred-prazskym-derby-rozbil-obuskem-lezicimu-fanouskovi-hlavu.html
rozkopat mu ksicht na sedm odstínů sraček, zamindrákovanej ču.ák fízlácká !!! tam z neho chčije krev na zemi a on mu klečí na ksichtě, neskutečný co sou ty zm.di policejní zač. |
Píšeš to dobře....zamindrákovanej skurvysyn! Co to muže být za hovado chlapa? ON chce jako ukázat tomu davu že by je mohl všechny sám vyřídit nebo že je mistr světa nebo co vlastně?
Je to jednoduchý, borec se vzdal a tím to končí.......tohle je kurevstvo válečných stavů práskat bezbrannýho je neomluvitelný...
|
|
| nahoru |
|
 |
redis

|
Zaslal: pá duben 15, 2011 4:26 pm Předmět: |
|
|
lehko se to soudí, nikdo z Vás tam nebyl, nikdo neví, co ten člověk dělal, proč najednou byl v kruhu policistů, co chtěl udělat a co řval na policajty ... možná dostal vetší pecku a policajt si to v zápalu neuvědomil, ale uklidňovat několika násobnou přesilu? Osobně vám můžu říct né dík. Kdyby se chovali někteří občani jako lidi neležela by jim hlava v krvi. Nesouhlasím s tím mlátit nevinný lidi do hlavy když se vzdávaj, ale on neležel, můžu jen spekulovat, ale vypadá to spíš, že ještě na ty policajty řval ... Kdyby tam někomu ty chuligáni rozmlátili auto, tak by zase řval, že co že ty zkurvený policajti nedokážou uhlídat ...
Nechápu proč se lidi musí chovat jak banda ignorantů a nekontrolovanejch agresivních mamlasů ... nedivil bych se kdyby to byl nějakej rváč a chudák dostal po kebuli a hned brečet na soudy ... kdyby se choval slušně jako každej spořádanej občan tak ho tam policajti nemlátěj.
|
|
| nahoru |
|
 |
dunnoWayne
(ban)

|
Zaslal: pá duben 15, 2011 4:47 pm Předmět: |
|
|
...jo tak ty nepokračuj "policajt si neuvědomil" Ty vole, policajt jestli si neuvědomuje že má někoho na zemi a jeho ruka s obuškem v ruce právě tříská někoho po hlavě tak to čekám přesně dnes večer v Tv že to bylo v pořádku.....
...jenže to že nějakej idiot dělá na fotbale bordel a dostane uplně zbytečně od člověka kterej je vyslanej a zaměstnanej státem, našema penězma placenej, přes psycho testy prý zpusobilej, ten kterej má dohlídnout na to at jsou majetkový i jakýkoliv újmy minimálni sám bezduvodně někoho zezadu napadne?
..takový hovada nesouhlasím aby někdo zaměstnával, ubožáky zasraný....v hospodě to drží tlamu a pod nárameníkama strašnej borec.
prý " v zápalu chtěl uklidňovat"  se divím že se za tohohle uklidňováka dav nevzbouřil ještě víc a toho fízla nezašlapal, právem by to udělal!!!!!!
Zajímá mě jeden jedinej důvod ne čem si smlsnul že někoho bezbranýho zezadu natankoval když ani nemusel ...........uchylka ne???
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: pá duben 15, 2011 5:51 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
lurid
|
Zaslal: pá duben 15, 2011 8:03 pm Předmět: demence |
|
|
| jiri733 napsal: | | AniCitronAniBanan napsal: | nekde sem to našel, zajímavý
Do minulého týdne jsem to netušil, ale romové nemusí platit za léky.
Byl jsem v lékárně na Národní koupit dětem kapky na kašel a do nosu atd .Přede mnou byla menšina, vybrali si léky a pak vytáhli papír ze sociálky,
lékárnice ho potvrdila a odešli. Ptal jsem se, co to bylo a ona mi sdělila,
že jsou sociálně slabí,tak jim stát platí léky. Málem to se mnou seklo, zaplatil jsem 400,- Kč a naštvaný šel domů. Pracuji, platím SP, ZP,daně - a to všechno na ně a jim podobné ! |
Není tohle bílá diskriminace??? |
Vážení, na úvod musím říct, že tu cikánskou chamrať nesnáším, avšak pokud se bavím o nějaké skupině, tak je to statisticky seskupeno. Teď se ale zamysleme nad konkrétním případem.
To, jak to tady píšete a komentujete je špatně. Pokud existuje způsob, jak neplatit za léky a je to možné skrze ČSSZ , tak věřím, že to umožňují všem, jak bílým, tak cikánům . Takže remcání by mělo vypadat následovně: náš systém je stavěný tak blbě, že podporuje ...
... takže dále věřím, že takovéhle sociální výhody zneužívá více lidí , bez rozdílu na etniku a štvou mě všichni dohromady. Mě je jedno, jestli doplácím na bílou nebo černou lůzu, nechci doplácet ani na jedny!
Co z toho plyne? K preventivní nenávisti ke konkrétní nepřizpůsobivé etnické skupině je potřeba přidat i ostatní, kteří jen pumpují naše peníze. Nevolit ČSSD s jejich fokusem na "obyčejné lidi" (socky).
... a nevypisovat hovadiny po diskuzích.... Např. tohle téma je samý OT (offtopic), plácá se tu jedno téma přes druhé, nikdo to nemoderuje, má to (momentálně) přes 100 stran, tj. cca 1600 příspěvků... v tom se má někdo zpětně vyznat nebo si jen hrajete na chatování?
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: pá duben 15, 2011 9:47 pm Předmět: Re: demence |
|
|
| lurid napsal: |
... a nevypisovat hovadiny po diskuzích.... Např. tohle téma je samý OT (offtopic), plácá se tu jedno téma přes druhé, nikdo to nemoderuje, má to (momentálně) přes 100 stran, tj. cca 1600 příspěvků... v tom se má někdo zpětně vyznat nebo si jen hrajete na chatování? |
Když se ti tady nelíbí nemusel ses registrovat a můžeš kdykoliv odejít.
|
|
| nahoru |
|
 |
jiri733
|
Zaslal: pá duben 15, 2011 10:08 pm Předmět: |
|
|
To lurid: pokud ti tohle fórum nevyhovuje, tak si nemusíš hrát na poučovatele co je dobře a co špatně a najít si fórum co vyhovuje lépe tvojí úrovni.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: pá duben 15, 2011 10:18 pm Předmět: Re: demence |
|
|
| lurid napsal: | | jiri733 napsal: | | AniCitronAniBanan napsal: | nekde sem to našel, zajímavý
Do minulého týdne jsem to netušil, ale romové nemusí platit za léky.
Byl jsem v lékárně na Národní koupit dětem kapky na kašel a do nosu atd .Přede mnou byla menšina, vybrali si léky a pak vytáhli papír ze sociálky,
lékárnice ho potvrdila a odešli. Ptal jsem se, co to bylo a ona mi sdělila,
že jsou sociálně slabí,tak jim stát platí léky. Málem to se mnou seklo, zaplatil jsem 400,- Kč a naštvaný šel domů. Pracuji, platím SP, ZP,daně - a to všechno na ně a jim podobné ! |
Není tohle bílá diskriminace??? |
Vážení, na úvod musím říct, že tu cikánskou chamrať nesnáším, avšak pokud se bavím o nějaké skupině, tak je to statisticky seskupeno. Teď se ale zamysleme nad konkrétním případem.
To, jak to tady píšete a komentujete je špatně. Pokud existuje způsob, jak neplatit za léky a je to možné skrze ČSSZ , tak věřím, že to umožňují všem, jak bílým, tak cikánům . Takže remcání by mělo vypadat následovně: náš systém je stavěný tak blbě, že podporuje ...
... takže dále věřím, že takovéhle sociální výhody zneužívá více lidí , bez rozdílu na etniku a štvou mě všichni dohromady. Mě je jedno, jestli doplácím na bílou nebo černou lůzu, nechci doplácet ani na jedny!
Co z toho plyne? K preventivní nenávisti ke konkrétní nepřizpůsobivé etnické skupině je potřeba přidat i ostatní, kteří jen pumpují naše peníze. Nevolit ČSSD s jejich fokusem na "obyčejné lidi" (socky).
... a nevypisovat hovadiny po diskuzích.... Např. tohle téma je samý OT (offtopic), plácá se tu jedno téma přes druhé, nikdo to nemoderuje, má to (momentálně) přes 100 stran, tj. cca 1600 příspěvků... v tom se má někdo zpětně vyznat nebo si jen hrajete na chatování? |
Podívej se prosím na nadpis tohoto vlákna. Nevím co by se ve vláknu určenému k OT dalo nazvat OT.
|
|
| nahoru |
|
 |
sousedovic Toníček
|
Zaslal: so duben 16, 2011 12:42 am Předmět: |
|
|
viděl jsem tu tiskovku odpoledne, přijde mi spíš, že je mu všechno u prdele:)) anebo nemá potřebu hrát divadýlko a přenechává to jiným?
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: so duben 16, 2011 7:07 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
sousedovic Toníček
|
Zaslal: so duben 16, 2011 3:24 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: so duben 16, 2011 5:31 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|