Společenská témata ll.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 124, 125, 126 ... 426, 427, 428  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Společenská témata ll.  Úvodní stránka -> Události, komentáře... -> Společenská témata ll.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
pavel.hladik

PříspěvekZaslal: po květen 09, 2011 10:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

AniCitronAniBanan napsal:
http://www.denik.cz/z_domova/romske-dite-vbehlo-pod-auto-sousede-lyncovali-ridi.html

snad se jednou dočkám doby, kdy budeme taky lynčovat

no to uz by jsme ale meli zacit, jinak v tomhle state rychle zkoncime jak se na to tak divam....
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
drlift_

PříspěvekZaslal: út květen 10, 2011 6:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mysH napsal:
...ale ta hlavni vina je na strane zensky, ta strhla volant a muze si za to sama..

To je vtip? Hlavni vina je na strane Laciny. Nabourala predevsim jeho zasluhou. Nebo si snad myslis, ze by to vyklopila i kdyby se nic nestalo? Ne kazdy je dokonaly ridic, jak se prezentuje vetsina lidi a myslim, ze par lidi by to vyklopila taky.
dunnoWayne
(ban)

PříspěvekZaslal: út květen 10, 2011 6:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

drlift_ napsal:
mysH napsal:
...ale ta hlavni vina je na strane zensky, ta strhla volant a muze si za to sama..

To je vtip? Hlavni vina je na strane Laciny. Nabourala predevsim jeho zasluhou. Nebo si snad myslis, ze by to vyklopila i kdyby se nic nestalo? Ne kazdy je dokonaly ridic, jak se prezentuje vetsina lidi a myslim, ze par lidi by to vyklopila taky.

??mysH?? Že jsi napsal to, že jsou děti jsou na vině co se týče těch drog, no možná ty malé parchanty nemáš rád, tak proto ale že ta řidička si za to může? To jako fakt?
Já když jedu 90km a v zatáčce mi v protisměru jede ve 120km asi metr za plnou čárou auto?....taky jsem zodpovědnej že sem to měl nějak zvládnout? Být připravenen protože tak se to jezdí, že tě zatáčka vynese tak je třeba s tím počítat?
Je ti třeba jasný že ta plná čára je tam jasně daná a není tolerance kolik cm si mužeš dovolit omezovat někoho jiného?
Vole té ženské je mi líto že potkala idiota, no jestli jezdíš podobně, snad ti brzo někdo šlápne na rypák jinak nevím nevím panáčku...
mysH

PříspěvekZaslal: út květen 10, 2011 6:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

lift&dunno: cely to bylo "Od zacatku pisu (a to by sis mohl dohledat jak tady tak u rena), ze Lacina je mozna debil a udelal debilni manevr, ale ta hlavni vina je na strane zensky, ta strhla volant a muze si za to sama. Takze ano - nejaky trest pro Lacinu asi jo, nebyt jeho, nestane se to .. ale 5 let?? " - ne jen to vytrzeny.

Kdyby ji schvalne vytlacil (tzn ne koncem blatniku, ale dvere na dvere aut) a ona mohla byt sebelepsi ridic a rozbila se a nahodou to pritom prezili, pak je vsechno OK a tech 5 let bych mu pral.
Jenze on ji nevytlacil, on ji tam vjel a ona to strhla a rozbila se.

Za oba scenare muze Lacina, to je bezpochyb, akorat ze za ten prvni je tech 5 let opravnenych, za ten druhy je to totalni ulet. Tohle je cely, co rikam od zacatku. Navic tim, ze ridicka zmenila dodatecne vypoved je hodnota jeji osobnosti na urovni hovna, na ktery obcas clovek slapne kdyz nedava pozor pri chuzi ..
dunnoWayne
(ban)

PříspěvekZaslal: út květen 10, 2011 8:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

..mě to teda nepřijde že ji tam jen vjel. I kdyby to nebyl umysl, mě by to jako řidiče nezajímalo! On nevybočil 10-20cm a příkladně sem ani neviděl že když to zkurvil on tak proč stejně tak nereagoval nazpět a nestrhnul to zpátky? On udělá hrubou chybu a čeká že se někdo nechá špinit tím že cizí zavinění mohl řešit lépe? Nechal zodpovědnost na té ženské, no to je dobrý. Kdyby byla do smrti mrzák by mě taky neuklidňovalo že to mohlo dopadnou i smrtí takže - výhra.Ženská rozhodně nezachovala klidnou hlavu ale to jí v krizových situacích přímo zákon neukládá že to musí zvládnout a sama v té chvíli riskovat svuj život určitě nechtěla takže to dopadlo tak jak se jí to podařilo ale o tom jestli je špatná řidička nebo není a řešit svoji dovednost oproti cizím proviněním je pičovina......Dokonce mohla zustat na vozíku a jen sama věděla a dnes to určitě ví že zmírnit následky a nehodu částečně třeba jen minimálně šlo, místo vozíku by byla jen jedna noha v prdeli ale tím by se měla užírat do konce života že jí zmetek postavil do šílené situace a ona to nezvládla? Hledala by zbytek života chybu taky u sebe že něco šlo ale přesně ani neví co zatímco zmrd po pár letech bude v klidu ani si nevzpomene.
Myslíš to tak že kdyby držela pevně dráhu a volant tak by se udržela za každou cenu na vozovce a bylo vše jinak? To má jeho vinu nějak snižovat jo?

Naposledy upravil dunnoWayne dne út květen 10, 2011 8:26 am, celkově upraveno 1 krát
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: út květen 10, 2011 8:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Z mýho naprosto laickýho (jak právně, tak "řidičně") pohledu je pět let málo. Za takovou ultra zmrdovinu bych mu dal klidně víc. Důležitý je, aby to byl odstrašující příklad pro ostatní arogantní zmrdy co si myslí, že jsou páni silnic. Bohužel ve většině případů nikoho nikde nechytnou, protože se obvykle (s velkým štěstím) nic nestane. A že jemu podobných je spousta.
dunnoWayne
(ban)

PříspěvekZaslal: út květen 10, 2011 8:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Přesně tak "arogance na silnici je zmrdovina" a popravdě je každej suverén ale rozmlácený lidi u nehod je dost smutnej a šílenej pohled, proběhne ti hlavou během vteřiny všechno o co by jsi nechtěl přijít. Bohužel je zmetků pořád moc.

Já třeba nechápu už jen jednu konkrétní záležitost. Jak muže někdo idiotsky troubit na autoškolu, chráněný a řádně značený auto ve kterém koneckonců seděl každej. Fakt jen IDIOT zatroubí a vzteká se. být instruktorem atak vyletu a prokopnu mu okno, zmetkojdovi
mysH

PříspěvekZaslal: út květen 10, 2011 8:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ja bych rekl, ze i arogance k faktum (ne zvasty v TV) je taky zmrdovina .. a dal uz se tyhle debaty radsi neucastnim, mam z toho pak zaludecni vredy ;)
Zeleny Jëlen

PříspěvekZaslal: út květen 10, 2011 8:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Petey napsal:
mysH - dobre vravis.Navyse su indicie,ze ho predtym vydierali ked zistili ze z toho moze nieco kvapnut.A ked mu takto znicili zivot (5 rokov v krime ked ma hypo,zenu,decko je zniceny zivot) tak sa mozu tesit ked vyjde von...uz kludne nezaspia

ohrozil život, a ani sebepomalejší jízda tý řidičky ho neopravňuje ke mstě..
5 let je akorát, ten zmrd bude za půlku stejně venku, ne-li dřív.

Skutečně se nedomnívám, že jsme dnes ve stavu, kdy si můžeme dovolit brečet nad kdejakým vychcaným hajzlem, kterej má přerostlý ego. (a o ničem jiným to nebylo).
Naopak, bude potřeba ještě hodně přitvrdit, jestli se nechceme dostat na úroveň zemí dále na východ.
Pro mě je ten výrok soudu "sklenka vody uprostřed pekla".
elrubio

PříspěvekZaslal: út květen 10, 2011 9:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mysH napsal:
ja bych rekl, ze i arogance k faktum (ne zvasty v TV) je taky zmrdovina .. a dal uz se tyhle debaty radsi neucastnim, mam z toho pak zaludecni vredy ;)

naprostý souhlas. . Daleko víc, mě ohrožují lidé, co neumí řídit, piráty jsem zatím potkal jen v Karibiku.. Nedávno mi z připojovacího na D11 vjela ženská s Q7 přímo do levýho, kdybych to podle jejího nájezdu tak trochu nečekal, tak jsem v ní.. je to pirát nebo jen píča? jen telefonovala, no

V Německu mně málem zabili Turkové v dodávce, kteří čuměli do mapy a šněrovali přes tři pruhy na dálnici, kde se jezdí 180+.. piráti nebo kokoti?

a takových "neumětelů" potkávám denně mraky..

I am the Viking!

http://www.facebook.com/pages/Fitness-models-galleries/125473037559547
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: út květen 10, 2011 9:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

A kde je pointa?
Lidi jezdí jako prasata. Popsals pár fakt libových situací. Všem bych napařil pokuty jako prase (tý svini s telefonem klidně podmínku za ohrožení).
Ale Lacina je další stupeň. Prasit ÚMYSLNĚ a ukázat těm debilům kdo je tu pánem, to je neomluvitelný a taky za to šel sedět. Vše je naprosto v pořádku.

Co je arogance k faktům? Jako že si to zpravodajství vymyslelo, a chudinka chtěl jen zatočit, nebo co?
Lunreal

PříspěvekZaslal: út květen 10, 2011 9:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mysh ma na mysli jen to ze media to zamerne nafukujou a rikaji a ukazuji jen to, aby lacina vypadal jako co nejvetsi zmrd. Jenze ta jeho antiTV obhajoba udelat z arogantniho zmrda co nema uctu pred lidskym zivotem obet systemu a chudacka, ktery byl sice na tu zenskou nasranej, fakoval ji, nadaval, ale pak se behem 0,5 vteriny naprosto uklidnil a chtel se jen zavodnickym manevrem zaradit do pravyho pruhu a ejhle, ono tam bylo nejaky auto?Kde se tam vzalo? Radsi kdyby drzel hubu...
elrubio

PříspěvekZaslal: út květen 10, 2011 9:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

každý máme svůj názor a asi to opravdu nemá cenu rozebírat. Můj názor je takový, že ten trest je neadekvátní, že se tu mediální masáží vytváří "hon na čarodějnice", pardon, piráty, a Lacina to odnesl - jak jsem psal před pár dny, adekvátní trest je pro mne doživotní zákaz řízení a rok-dva vězení. v případě porušení zákazu řízení samozřejmě tvrdý trest. Ale každý máme svůj názor a jeho právo nikomu neupírám, jen je mým stylem si zjistit všechna dostupná fakta a nespoléhat se na kozy Borhyové..

I am the Viking!

http://www.facebook.com/pages/Fitness-models-galleries/125473037559547
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
Petey

PříspěvekZaslal: út květen 10, 2011 9:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

vsetci tu hodnotite na zaklade pocitov a dojmov,ale ze sud odsudil BEZ DOKAZOV to vam az tak nevadi prajem vam zazit to osobne. Aj ten motocyklista co sa stretol s pumpickarmi mohol byt pirat,ak by nemal kameru
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: út květen 10, 2011 9:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

elrubio napsal:
každý máme svůj názor a asi to opravdu nemá cenu rozebírat. Můj názor je takový, že ten trest je neadekvátní, že se tu mediální masáží vytváří "hon na čarodějnice", pardon, piráty, a Lacina to odnesl - jak jsem psal před pár dny, adekvátní trest je pro mne doživotní zákaz řízení a rok-dva vězení. v případě porušení zákazu řízení samozřejmě tvrdý trest. Ale každý máme svůj názor a jeho právo nikomu neupírám, jen je mým stylem si zjistit všechna dostupná fakta a nespoléhat se na kozy Borhyové..

A kdyby se o ten strom zabila, byl by adekvátní?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Společenská témata ll. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 124, 125, 126 ... 426, 427, 428  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: