|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
elrubio

|
Zaslal: út květen 10, 2011 9:43 am Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: |
A kdyby se o ten strom zabila, byl by adekvátní? |
od kdy se v justici hraje na kdyby? ne, jde o to, že soud neměl takové důkazy a neprokázal jednozančně úmysl, takže trest měl být výchovný, varující..
znovu říkám, je to jen můj názor
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: út květen 10, 2011 9:54 am Předmět: |
|
|
Hm, tak to nějakej vrah byl určitě taky odsouzenej bez důkazů, protože to přece nebyl úmysl.
Názor ti rozhodně neberu, ale chápeš jak to myslím?
|
|
| nahoru |
|
 |
elrubio

|
Zaslal: út květen 10, 2011 9:59 am Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | Hm, tak to nějakej vrah byl určitě taky odsouzenej bez důkazů, protože to přece nebyl úmysl.
Názor ti rozhodně neberu, ale chápeš jak to myslím? |
ne, nechápu.
ad absurdum - vrazím do někoho nůž vs máchnu ti nožem před ksichtem abych tě vystrašil, ty couvneš dozadu a vypadneš z okna.. je to stejné, zaslouží si to stejný trest?
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: út květen 10, 2011 10:47 am Předmět: |
|
|
Zůstaňme u toho, že Lacina je zmrd co skoro někoho svojí arogancí a sprostotou zabil, takže zcela oprávněně sedí.
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: út květen 10, 2011 10:53 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: út květen 10, 2011 10:54 am Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | | Zůstaňme u toho, že Lacina je zmrd co skoro někoho svojí arogancí a sprostotou zabil, takže zcela oprávněně sedí. |
Ja bych zustal u toho, ze medialni masaz a vytvareni stada TV ovci je dokonala.
Mimochodem, to ze Lacina nadaval nebo gestikuloval uvedla ridicka az v druhe ZMENENE vypovedi .. proc asi, ze jo.
Sice co pravnik, to nazor, ale precti si tenhle cely jo, diky:
http://www.autoweb.cz/beran-odvolaci-soud-potvrdil-trest-v-pripade-lacina/
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: út květen 10, 2011 11:16 am Předmět: |
|
|
mě je nějaká TV ukradená, viděl jsem to video, kde Lacina najel naprosto evidentně do té ženské, tak tady neobjahuj nějaké hajzla..., dostal co si zasloužil... a kdybych to soudil já, dal bych mu maximální možnou palbu... _________________ Don't be afraid of doing what you're best at
rozvíjet vlastní osobnost je jedna z nejvíc naplňujících činností
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: út květen 10, 2011 11:23 am Předmět: |
|
|
| cipinek napsal: | | mě je nějaká TV ukradená, viděl jsem to video, kde Lacina najel naprosto evidentně do té ženské, tak tady neobjahuj nějaké hajzla..., dostal co si zasloužil... a kdybych to soudil já, dal bych mu maximální možnou palbu... |
instantny nazor je tak pohodlny a krasny... _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
elrubio

|
Zaslal: út květen 10, 2011 11:24 am Předmět: |
|
|
jaký je rozdíl mezi TV a rozmazaným videem na youtube? jsi expert, který to dokáže posoudit?
a dokážete všichni vy, co tu furt melete o hajzlech, prasetech a pirátech, pochopit, že vůbec nejde o to, jestli má pravdu "manažer" nebo "chudinka z Mazdy", ale o to, jak k tomu přistoupil ten soud (y). Opravdu považujete naši justici za "spravedlivou" a náš stát za pravní? Nebo za mediálně-ovečkoidní?
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: út květen 10, 2011 11:27 am Předmět: |
|
|
| mysH napsal: | | Octopuss napsal: | | Zůstaňme u toho, že Lacina je zmrd co skoro někoho svojí arogancí a sprostotou zabil, takže zcela oprávněně sedí. |
Ja bych zustal u toho, ze medialni masaz a vytvareni stada TV ovci je dokonala.
Mimochodem, to ze Lacina nadaval nebo gestikuloval uvedla ridicka az v druhe ZMENENE vypovedi .. proc asi, ze jo.
Sice co pravnik, to nazor, ale precti si tenhle cely jo, diky:
http://www.autoweb.cz/beran-odvolaci-soud-potvrdil-trest-v-pripade-lacina/ |
takze vsichni zacnou jezdit jako prasata ve stylu Mad Max , asi si koupim OT abych se nejakymu Lacinovi nedostal pod kola
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: út květen 10, 2011 11:30 am Předmět: |
|
|
tvoj problem supporter je,ze nadavas na policajtov,ale sucasne si zivot bez nich nedokazes predstavit  podla teba by sa asi vsetci bez skorumpovanej policie,sudov a statu pozabijali do hodiny _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: út květen 10, 2011 11:36 am Předmět: |
|
|
| elrubio napsal: | | Opravdu považujete naši justici za "spravedlivou" a náš stát za pravní? Nebo za mediálně-ovečkoidní? |
Už na to, že justice není spravedlivá, poukazoval Beccaria, představil Klasické školy ..... , sory, já to sem musel napsat, včera jsem z toho měl zkoušku
..pokračujte ve vášnivé diskuzi _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: út květen 10, 2011 11:36 am Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | tvoj problem supporter je,ze nadavas na policajtov,ale sucasne si zivot bez nich nedokazes predstavit podla teba by sa asi vsetci bez skorumpovanej policie,sudov a statu pozabijali do hodiny |
jasne, tak me ukaz, kde pisu o nejakych policajtech...ja mluvim o tom, ze borec jel jak prase, hodil babe manevr jak Schumacher a ta skoncila v prikope.
Ten, kdo rad jezdi jako prase si mysli, ze je to OK, chapu ale neuznavam.
Takze fizlu se to opravdu netyka
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: út květen 10, 2011 11:39 am Předmět: |
|
|
to je v poriadku,ale dajme kazdemu kto sposobi hocijaku nehodu 5 rokov natvrdo
PS: vlastne to nehoda ani nebola,len skodova udalost podla novych kriterii _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
elrubio

|
Zaslal: út květen 10, 2011 11:53 am Předmět: |
|
|
já bych jen rád, aby ti "diskutující" zde pochopili, že pět let většinou nedostane ani fetka, co smete v rozpadlým fáčku rodinu na přechodu.. nebo hokejista Lubina. Ale jak je někdo manažer a vozí si prdel v Superbu, tak je to prase a zabiják (netvrdím, že prase není). jen ten metr a způsob soudu mě sere.. nic víc, nic míň.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|