Společenská témata ll.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 143, 144, 145 ... 426, 427, 428  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Společenská témata ll.  Úvodní stránka -> Události, komentáře... -> Společenská témata ll.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ygg

PříspěvekZaslal: so květen 28, 2011 3:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Navíc by bylo dobré udělat i cikánský typizovaný koš spotřeby ... nafta a benál tam asi moc velkou roli hrát nebudou, ale takový chlast a cigára ... a když si člověk zjistí, kolik jsou z toho daně ... tak ti cigoši fakt z hlediska rozpočtu nijak moc drazí nejsou
Bombay

PříspěvekZaslal: so květen 28, 2011 5:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak je celkem rozdíl mezo košem spotřebním průměrného jakostního olašského roma a normálním cikánským plebejcem.

U prvního to bude luxus, u druhého to je pár dní pařba a pak vývary z žeber, čočka na sto způsobů, atd.

Jinak ad polda versus cikánský smrad s bouchačkou: nesrovnávat s podobnou situací, kde budete na místě poldy vy. Já bych to neměl problém cikánovi v dané situaci našít třeba někam do nohy, nebo na spodní část trupu. Účinné, ale ne ihned fatální.
Polda holt musí přemýšlet nad tím, že bude proklepnut ze všech stran, od médií po nadřízené, nedej bože postaven dočasně mimo službu,...
AniCitronAniBanan

PříspěvekZaslal: so květen 28, 2011 5:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nejvetsi kravina co muzes udelat proti nekomu se zbrani v ruce ( kdyz uz je teda kolem zmatek a tobe se podari taky neco vytahnout ) je strelit ho do nohy, protoze to je na 99% zaruka toho, ze on to do tebe, nebo nekoho, nasije taky. Do nohy strilej utociciho k odvraceni utoku se zbrani ( basebalka, nuz ... ) ale jak uz jednou taha kver, tak vyradit z provozu = trup, hlava. Prostrelit dlan drzici ruky umi jen Chuck Norris a Buffalo Bill

Navic, kdo z vas vlastne u sebe neco takovyho nosi ?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Bombay

PříspěvekZaslal: so květen 28, 2011 5:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

AniCitronAniBanan napsal:
Nejvetsi kravina co muzes udelat proti nekomu se zbrani v ruce ( kdyz uz je teda kolem zmatek a tobe se podari taky neco vytahnout ) je strelit ho do nohy, protoze to je na 99% zaruka toho, ze on to do tebe, nebo nekoho, nasije taky. Do nohy strilej utociciho k odvraceni utoku se zbrani ( basebalka, nuz ... ) ale jak uz jednou taha kver, tak vyradit z provozu = trup, hlava. Prostrelit dlan drzici ruky umi jen Chuck Norris a Buffalo Bill

Tu poslední větu jsem chtěl napsat taky. Já nosím, ne pravidelně, jen když cítím, že místo a čas by mohl být rizikové.

To máš těžko Supe, já to třeba nemyslel tak, že už na tebe někdo míří. to je konečná, moc toho nenaděláš. Spíš šlo o to, že třeba tasí, nebo víš, že taky něco nese, ty si ho hlídáš a máš možnost vystřelit dřív než on.
AniCitronAniBanan

PříspěvekZaslal: so květen 28, 2011 6:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bombay napsal:

Tu poslední větu jsem chtěl napsat taky. Já nosím, ne pravidelně, jen když cítím, že místo a čas by mohl být rizikové.

To máš těžko Supe, já to třeba nemyslel tak, že už na tebe někdo míří. to je konečná, moc toho nenaděláš. Spíš šlo o to, že třeba tasí, nebo víš, že taky něco nese, ty si ho hlídáš a máš možnost vystřelit dřív než on.

Ale to sme úplně někde jinde. Pokud na mě nějakej vožrala vyjede tak ho kopnu do vajec pokud možno a zakončím dalším kopem,šlapákem na hlavu ( teoreticky ) To sou takový ty nejčastejší střety. Ale když už jde do tuhýho a máš proti sobě několikanásobnou přesilu, při přepadení třeba, tak si nebudu hrát na Chucka a budto zdrhám, nebo zůstávám a bráním se.
nejak si nedovedu predstavit situaci, kdy se dva potkají jen tak na ulici, podivaj se do očí a tasí kdo z koho, jen tak kvůli ksichtu.

navic ta situace byla, sice ne do teailu, ale popsana jinak a to tak, že po brutalnim útoku cigošů na důchodce vytáhl cigoš na fízly střelnou zbraň - a přežil

Edit : a nosim taky, když jedu do města, tak z 90% když vim že tam nejedu jen do kina a na popcorn
Gohan

PříspěvekZaslal: so květen 28, 2011 9:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:

Kde?

Přesně tady:
Mablung napsal:
Ty jsi zas chytry,predstavujes si to jako pocitacovou hru.Kdyby strilel a pak se zjistilo ze ten cigan drzel plynovku,to by zas byla ostuda a kecu ze vrazdili policajti atd.Neni to tak lehke.

Mablung napsal:

Jediné co bys nejspíš udělal je že by jsi si posral gaťata. Tohle vážně není počítačová hra.
Ty nechápeš jedno. SKORO NIKDO NEVÍ CO UDĚLÁ DOKUD SE DO URČITÉ SITUACE NEDOSTANE. Vyjímka potvrzuje pravidlo.

Podle sebe soudím tebe? Víš úplné hovno o tom jak bych zareagoval, to je snad na mě zvážit, jesltli mi to že zachráním partakovi nebo komukoliv jinemu na koho nejaky xindl vytahne zbran život stojí za ty oplétačky.A ano, stojí.

Mablung napsal:
Pokud se neobáváš co s tou pistolí tomu druhému uděláš, jsi psychopat. U normálního člověka se perou dvě pohnutky - snaha se bránit versus snaha neublížit. Záleží na okolnostech a osobnosti co převáží.
Ano, je i možnost že jí vytáhneš instinktivně a toho člověka zabiješ. Ale to není tento případ. Tento případ je že vytáhneš pistoli, a rozmyslem ho odpráskneš.

S rozmyslem zachráníš partaka, fungujicicho a pracujiciho clena spolecnosti pred nekym, jehoz prinos pro spolecnost je NULA a ve vyhlídce do budoucna to taky NULA bude a taky pred nekym, kdo se odvazil vytahnout a zamirit zbrani na policistu.
Mablungu sorry, ale ty jsi normální magor, vsadím se že i ty sám víš, že prostě meleš strašné hovna, ale nechceš ztratit tvář tak to nepřiznáš.
CLOVEK ktery vytahne zbran na POLICISTU proste musi pocitat s tim ze se do nej BUDE STRILET. Ty tu tahas nejake moralisticke hovna a kde co, to je fajn, ty by jsi tak mozna zareagoval, ale ja muzu jen doufat, ze ostatni policiste nebudou jako ty, ze v pripade kdyz bude nekdo nekoho ohrozovat zbrani, tak budou pomahat a chranit a ne cumet jak puk nebo konat az v sobe bude mit diru ala Mablung.
Mablung

PříspěvekZaslal: so květen 28, 2011 10:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gohan napsal:
...

Jseš prostě hrdina bez bázně a hany.

Edit. To víš, my obyčejní človíčkové s lidskými emocemi a reakcemi se zabýváme takovými nesmysly že zabití člověka se kapku liší od zabití komára, že všichni cikáni nejsou špatní (což rasisti jako ty těžko pochopí) a že absolutní většina lidí se nechová jako filmový hrdinové.
Připomínáš mi 18letá agresovní děcka zblblá propagandou. Hitlerjugend. Zkus si přečíst třeba Remarque a jeho Na západní frontě klid a Cesta zpátky. Myslím že na konci Cesty zpátky velice dobře popisuje tvůj typ.

Naposledy upravil Mablung dne so květen 28, 2011 10:15 pm, celkově upraveno 2 krát
Gohan

PříspěvekZaslal: so květen 28, 2011 10:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
Gohan napsal:
...

Edit: I policiste je obyčejný človíček s emocemi, ale stejně tak jako jeden člověk nikdy nebude počítačový programátor, tak jiný člověk nemůže být policiste, protože něco takového je pro něj nepředstavitelné,ale zároveň se jedná o náplň práce. Kdyby se o ní nejednalo, tak policisti nenosí zbraně , že ano. To že to není vhodná práce pro tebe neznamená, že všichni ostatní jsou jako ty a to je dobře.
Já a rasista? Kamaráde obrovský omyl, je mi jedno jestli je ten xindl bílý,žlutý,černý,zelený, já zastávám názor, že se všema hajzlama by se mělo jednat stejně bez ohledu na barvu kůže nebo náboženství a věřím ve společnost, která bude mít na každého stejný metr v nejlepším zájmu slušných pracujících a fungujících občanů,to že ten případ zahrnoval cigoše, není moje vina.

Naposledy upravil Gohan dne ne květen 29, 2011 12:24 am, celkově upraveno 2 krát
deiw

PříspěvekZaslal: ne květen 29, 2011 12:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:

Edit. To víš, my obyčejní človíčkové s lidskými emocemi a reakcemi se zabýváme takovými nesmysly že zabití člověka se kapku liší od zabití komára, že všichni cikáni nejsou špatní (což rasisti jako ty těžko pochopí)...

Nechci se do toho míchat, ale cigán, který zbije důchodce a vytáhne pistoli na policistu, ten moc dobrý nebude.
Jinak se nenechte rušit v diskuzi.
Mablung

PříspěvekZaslal: ne květen 29, 2011 9:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Gohan napsal:
Mablung napsal:
Gohan napsal:
...

Edit: I policiste je obyčejný človíček s emocemi, ale stejně tak jako jeden člověk nikdy nebude počítačový programátor, tak jiný člověk nemůže být policiste, protože něco takového je pro něj nepředstavitelné,ale zároveň se jedná o náplň práce. Kdyby se o ní nejednalo, tak policisti nenosí zbraně , že ano. To že to není vhodná práce pro tebe neznamená, že všichni ostatní jsou jako ty a to je dobře.
Já a rasista? Kamaráde obrovský omyl, je mi jedno jestli je ten xindl bílý,žlutý,černý,zelený, já zastávám názor, že se všema hajzlama by se mělo jednat stejně bez ohledu na barvu kůže nebo náboženství a věřím ve společnost, která bude mít na každého stejný metr v nejlepším zájmu slušných pracujících a fungujících občanů,to že ten případ zahrnoval cigoše, není moje vina.

Je mi líto, ale v populaci v žádném případě není dostatek lidí kteří by vyhovovali tvým požadavkům na policajta (a i z té menšiny část dělá jinou práci)
JJ, nejsem rasista, jen nemám rád cikány, araby, černý a žlutý ...

deiw napsal:

Nechci se do toho míchat, ale cigán, který zbije důchodce a vytáhne pistoli na policistu, ten moc dobrý nebude.
Jinak se nenechte rušit v diskuzi.

Zrovna tenhle by společnosti moc nechyběl (chtělo by to třikrát a dost), ale mluvil jsem obecně.
Gohan

PříspěvekZaslal: ne květen 29, 2011 12:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jestli nemáš rád cikány, araby,černý,žlutý tak to z tebe rasistu dělá.
AniCitronAniBanan

PříspěvekZaslal: ne květen 29, 2011 12:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gohan napsal:

on to myslel Mablung jako vtip, zlidovělou hlášku
Gohan

PříspěvekZaslal: ne květen 29, 2011 12:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gohan napsal:

on to myslel Mablung jako vtip, zlidovělou hlášku

Já chápu že tím narážel na mě, ale asi neumí číst, protože jako první slovo za slovem xindl jsem napsal slovo bílý.
ygg

PříspěvekZaslal: ne květen 29, 2011 12:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To Mablung ... obecně to myslet nemůžeš, protože to je blbost. Řeč je celou dobu o debilovi, který vytáhne kvér jako první, aniž by byl někým ohrožován, tj. naopak on je bezprostředním ohrožením pro všechny okolo.

A takový když díky tomu skončí v rakvi, tak se nemůže nikdo divit, a ani to nelze nikomu zazlívat.
Mablung

PříspěvekZaslal: ne květen 29, 2011 1:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
To Mablung ... obecně to myslet nemůžeš, protože to je blbost. Řeč je celou dobu o debilovi, který vytáhne kvér jako první, aniž by byl někým ohrožován, tj. naopak on je bezprostředním ohrožením pro všechny okolo.

A takový když díky tomu skončí v rakvi, tak se nemůže nikdo divit, a ani to nelze nikomu zazlívat.

Já nepíšu že to je možné někomu zazlívat či že by ho byla škoda. Jen že reakce někoho chladně s rozvahou zastřelit není lidská (psychopat je také člověk, ale myslím tím lidská v rámci běžných lidských emocí a měřítek), ať je to hajzl jaký chce. Že je mnohem jednoduší napsat "já bych toho hajzla zastřelil" než to ve skutečnosti udělat. MNOHEM těžší. Že absolutní většina lidí by zjistila že jejich tvrdé kecy z papíru do reality nepřenesou (bohudík)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Společenská témata ll. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 143, 144, 145 ... 426, 427, 428  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: