|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ygg
|
Zaslal: ne květen 29, 2011 1:27 pm Předmět: |
|
|
Tohle bych neřešil, protože v podobné situaci by asi nikdo z nás nejednal s chladem a rozvahou .... já osobně bych silně vyplesklý a bez nějakého řešení do toho debila nasypal co bych v zásobníku měl.
Prostě se ze samé její podstaty jedná o situaci, která u jedince bez prvotřídního výcviku a analogických zkušeností nějaký klid a rozvahu prakticky vylučuje ... _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: ne květen 29, 2011 1:31 pm Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: | | ygg napsal: | To Mablung ... obecně to myslet nemůžeš, protože to je blbost. Řeč je celou dobu o debilovi, který vytáhne kvér jako první, aniž by byl někým ohrožován, tj. naopak on je bezprostředním ohrožením pro všechny okolo.
A takový když díky tomu skončí v rakvi, tak se nemůže nikdo divit, a ani to nelze nikomu zazlívat. |
Já nepíšu že to je možné někomu zazlívat či že by ho byla škoda. Jen že reakce někoho chladně s rozvahou zastřelit není lidská (psychopat je také člověk, ale myslím tím lidská v rámci běžných lidských emocí a měřítek), ať je to hajzl jaký chce. Že je mnohem jednoduší napsat "já bych toho hajzla zastřelil" než to ve skutečnosti udělat. MNOHEM těžší. Že absolutní většina lidí by zjistila že jejich tvrdé kecy z papíru do reality nepřenesou (bohudík) |
pořád to stavíš do úplně jiné pozice než ta situace ( údajně ) byla...
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: ne květen 29, 2011 1:33 pm Předmět: |
|
|
Mablungu já fakt nevím kde ty pořád bereš čas na nějaké rozmýšlení v té situaci  . Popisuješ to, jako kdyby ten policajt věděl že někdo vytáhne zbraň a šel k tmu případu s vedomím někoho zastřelit.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: ne květen 29, 2011 3:55 pm Předmět: |
|
|
| AniCitronAniBanan napsal: |
pořád to stavíš do úplně jiné pozice než ta situace ( údajně ) byla... |
Když náš spor shrnu do jedné věty a vynechám omáčku, vy tvrdíte že policajt měl toho hajzla zastřelit, já říkám že zastřelit člověka není tak jednoduché jak by se zdálo
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: ne květen 29, 2011 4:04 pm Předmět: |
|
|
Důležitá část toho sporu je, že ty mluvíš o nějakém chladnokrevném zabití, kdy se rozhodnu, že ho sejmu a my mluvíme o bezprostřední lidské reakci, kdy je člověk schopnej při ohrožení života zareagovat bez nějaké chladnokrevné úvahy a prostě střílí (jak o život :).
To, že by polda pod návalem adrenalinu takhle jednat ve většině případů neměl (což tento rozhodě není) je druhá věc, ale sám unzáváš, že policajtů co jsou toho schopni, je minimum. _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: ne květen 29, 2011 4:29 pm Předmět: |
|
|
| Lunreal napsal: | Důležitá část toho sporu je, že ty mluvíš o nějakém chladnokrevném zabití, kdy se rozhodnu, že ho sejmu a my mluvíme o bezprostřední lidské reakci, kdy je člověk schopnej při ohrožení života zareagovat bez nějaké chladnokrevné úvahy a prostě střílí (jak o život :).
To, že by polda pod návalem adrenalinu takhle jednat ve většině případů neměl (což tento rozhodě není) je druhá věc, ale sám unzáváš, že policajtů co jsou toho schopni, je minimum. |
Promiň, ale bezprostřední reakce je když ne tebe běží šílenec s nožem, ty vytáhneš pistoli a vystřelíš. Z popisu tamní situace jsem já pochopil že měl dost času se rozmyslet co dělat. Což zcela zřetelně měl, když ustoupili a počkali na posily.
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: ne květen 29, 2011 4:37 pm Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: | | Lunreal napsal: | Důležitá část toho sporu je, že ty mluvíš o nějakém chladnokrevném zabití, kdy se rozhodnu, že ho sejmu a my mluvíme o bezprostřední lidské reakci, kdy je člověk schopnej při ohrožení života zareagovat bez nějaké chladnokrevné úvahy a prostě střílí (jak o život :).
To, že by polda pod návalem adrenalinu takhle jednat ve většině případů neměl (což tento rozhodě není) je druhá věc, ale sám unzáváš, že policajtů co jsou toho schopni, je minimum. |
Promiň, ale bezprostřední reakce je když ne tebe běží šílenec s nožem, ty vytáhneš pistoli a vystřelíš. Z popisu tamní situace jsem já pochopil že měl dost času se rozmyslet co dělat. Což zcela zřetelně měl, když ustoupili a počkali na posily. |
Nebo kdyz ti na kolegu nekdo vytahne zbran a ty vystrelis. To je taky bezprostredni reakce.
Co sem motas nejaky ustup prosimte, celou dobu se tady lidi bavi o momentu kdyz ten zmetek vytahl zbran a zamiril s ni na policajta.
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: ne květen 29, 2011 5:08 pm Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: | | AniCitronAniBanan napsal: |
Když náš spor shrnu do jedné věty a vynechám omáčku, vy tvrdíte že policajt měl toho hajzla zastřelit, já říkám že zastřelit člověka není tak jednoduché jak by se zdálo |
ale já se ti to ani nesnažím vyvrace, mám stejnej názor, já jen řikám, že cigoš co zmlátí v přesile důchodca a pak vytáhne bouchačku zaslouží kulku na místě ....o tom že není jen tak to do někoho našit se s tebou nehadam
|
|
| nahoru |
|
 |
Zeleny Jëlen

|
Zaslal: ne květen 29, 2011 5:31 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: ne květen 29, 2011 5:39 pm Předmět: |
|
|
| AniCitronAniBanan napsal: | | Mablung napsal: | | AniCitronAniBanan napsal: |
Když náš spor shrnu do jedné věty a vynechám omáčku, vy tvrdíte že policajt měl toho hajzla zastřelit, já říkám že zastřelit člověka není tak jednoduché jak by se zdálo |
ale já se ti to ani nesnažím vyvrace, mám stejnej názor, já jen řikám, že cigoš co zmlátí v přesile důchodca a pak vytáhne bouchačku zaslouží kulku na místě ....o tom že není jen tak to do někoho našit se s tebou nehadam |
Právě, nejde o to co si zaslouží, ale co normální člověk udělá. Přepošlu-li pár prvních příspěvků, vy tvrdíte že policajt měl toho cikána zastřelit a já říkám že to není reakce normálního člověka. Reakce normálního člověka to je v internetové diskuzi, ne v realitě.
| Gohan napsal: | | sousedovic Toníček napsal: | měli ho rovnou zastřelit; teď by nebyli aspoň zklamní, že je na svobodě |
Asi tak. Byt to muj partak tak to do nej normalne napalim po prvni varovani at odhodi zbran. Aby fakt vystrelil, zmrzacil ho nebo zabil a ja pak musel zit s tim ze misto toho aby jsem ho zachranil jsem premyslel co by kdyby tak fakt ne. |
| AniCitronAniBanan napsal: | | namířená zbraň = musím střílet , fízli byli zas posraní vytáhnout bouchačky |
Ještě jeden Gohanův nerasistický
| Gohan napsal: |
Sorry, tebe bych za partaka nechtel kdyz ti je prednejsi nějaký cerny zmrd co vytahne pistoli a miri s ni na policajta. I kdyby to mel debilni kulickovku, tak v tehle pripadech to musi byt ve prospech policisty, protoze proste neni cas si zkontrolovat "hej kamo nemas to plynovku nebo airosftku?". |
A moje odpověď?
| Mablung napsal: |
Co si tak čtu tvoje názory, jsou dvě možnosti. Buď tu plácáš namyšlené nesmysly (90% pravděpodobnost) a nebo jsi psychopat (10 %). Normální člověk má zábrany na někoho vystřelit. |
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: ne květen 29, 2011 5:49 pm Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: | | bla bla bla |
Aha, tak ja už vím kde je ta chyba. To ze jsem napsal cerny zmrd je dano tim ze to byl cerny zmrd. Kdyby byl bily je to bily zmrd kdyby byl zluty je to zluty zmrd. Sice bily zmrd bych mozna napsal jenom zmrd, ale to nic nemeni na tom, ze v tomhle konkretnim pripade to byl cerny zmrd, coz neni rasisticke (viz ty bila hubo,mrdko bílá atp. co se prechazi).
A opět ti pripominam, ze jsi zacal argumentovat tim ze by to byla ostuda pro policii, nacez jsi obratil na to ze tak se normalni clovek nechova. A ted mi definuj normální. Pro me je treba normalni, ze kdyz kdyz bych se dostal do podobne situace, tak policista vystreli a bude mi pomahat a chranit me.To je neco s cim proste ten co se prihlasi k policii musi pocitat, k cemu je trenovan a je to povolani, ktere nese urcitou davku zodpovednosti a tak neni vhodne pro vsechny lidi. Pokud by tento zavahal a doslo ke strelbe a k zastreleni jeho kolegy nebo nekoho dalsiho, tak uz to je jeho chyba a rozhodne to nelze brat v ramci jeho povolani jako normalni.
To ze jsou lidi jako ty u policie, je pouze chyba, protoze nemaji respekt a dochazi k tomu ze na ne nekdo vytahne pistoli a odejde po svych. To uz je prece k smichu. Nebo spise k placi a ja bych urcite nechtel aby takovyto policista se nekdy dostal do stejne situace s tim ze napriklad bude nekdo mirit na me a on si jako bude probirat v hlave jestli jo nebo ne no a potom mi dovezou cerny pytel.
a vratim se k nezodpovezenemu: Kdyz na tebe nekdo vytahne zbran a ty ho zastrelis neni to berprostredni reakce na ohrozeni? A proc sem tahas nejaky ustup a cekani na posily kdyz se celou dobu lidi tady bavi o te situaci kdy vytahl zbran a zamiril s ni na policistu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: ne květen 29, 2011 5:57 pm Předmět: |
|
|
Tohle je docela neverending diskuze a jelikoz se tu nikdo ocividne neshodne, tak by se to mohlo ukoncit... _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: ne květen 29, 2011 5:59 pm Předmět: |
|
|
| Lunreal napsal: | | Tohle je docela neverending diskuze a jelikoz se tu nikdo ocividne neshodne, tak by se to mohlo ukoncit... |
To si jen Mablung proste neumi priznat, ze normalni reakce policisty v teto situaci by mela vest ke zneskodneni toho agresora kulkou aby se zamezilo tomu ze nekoho zrani nebo zastreli. Docela by me zajimalo jak by se na to dival Mablung, kdyby se nekdo z jeho znamych dostal do podobne situace, policista vystrelil do vzduchu misto do agresora a (nebudu rikat nedej boze, bo neverim) agresor by proste vystrelil do dotycneho. Jestli by si taky myslel jako ze to bylo ok.
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: po květen 30, 2011 7:11 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: po květen 30, 2011 7:17 pm Předmět: |
|
|
| AniCitronAniBanan napsal: | http://novotnyjiri.blog.idnes.cz/c/193779/Navod-jak-bit-zeny-bez-modrin-a-zlomenin.html
tak do nich |
Allah pozehnal zeny bitim tim ze je nesmis bit do tvare. Ty vole tak to je husty buh
Muslimové jsou prostě nádor na společnosti, obycejny hnus. Prijde cas kdyz bude v ulicich valka mezi muslimama a ostatnima,kteri uz si nenechaji srat na hlavu od pristehovalcu.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|