Společenská témata ll.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 155, 156, 157 ... 426, 427, 428  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Společenská témata ll.  Úvodní stránka -> Události, komentáře... -> Společenská témata ll.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ygg

PříspěvekZaslal: so červen 11, 2011 3:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To Mablung .... to se uklávesuješ a nic toho. To je marný ...
ygg

PříspěvekZaslal: so červen 11, 2011 3:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

AniCitronAniBanan napsal:
Nečas se tímhle posunul ze ZMRDA na MEGAZMRDA

...docela by mě zajímalo, jestli by zde přítomní ,,antistávkaři,, tak pyskovali, kdyby se zablokovalo treba Brno, Ostarava....že, Ygu

Suppe ... že jsi blbej vím, ale že takhle, to mě fakt překvapuje. Takže naposledy, speciálně pro tebe....nejsem proti STÁVCE....jsem proti BLOKÁDĚ a považoval bych ji za svinstvo i kdyby byla nejen v Brně, Ostravě, Plzni nebo Budějicích, ale třeba i v blbých Jindřichovicích u Blatné. Stačí?
AniCitronAniBanan

PříspěvekZaslal: so červen 11, 2011 6:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
Nečas se tímhle posunul ze ZMRDA na MEGAZMRDA

...docela by mě zajímalo, jestli by zde přítomní ,,antistávkaři,, tak pyskovali, kdyby se zablokovalo treba Brno, Ostarava....že, Ygu

Suppe ... že jsi blbej vím, ale že takhle, to mě fakt překvapuje. Takže naposledy, speciálně pro tebe....nejsem proti STÁVCE....jsem proti BLOKÁDĚ a považoval bych ji za svinstvo i kdyby byla nejen v Brně, Ostravě, Plzni nebo Budějicích, ale třeba i v blbých Jindřichovicích u Blatné. Stačí?

Ona ta STÁVKA by totiž byla úplně k hovnu, jako všechny stávky...a bude i BLOKÁDA. Co se změní třeba pro tebe? Budeš jeden den nasranej...no hrůza hrůzoucí. V Řecku by ses zbláznil za měsíc.

Jediný co pomůže si před volbama naliskat, aby pak někoho nenapadlo znova volit největší bandu sviní v politice po 89 - ODS
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
sousedovic Toníček

PříspěvekZaslal: so červen 11, 2011 6:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mně se líbilo, jak byl dnes Nečas silný v prohlášení... vždy poseroutka, ale teď mu to kalousek zařídil u soudu... a je pán.
Tady to stejně dopadne časem blbě A ne, yggu, nebude to okamžik, až volby vyhraje ČSSD, ale budou to právě události, které budou novým volbám předcházet.
petr74

PříspěvekZaslal: so červen 11, 2011 6:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja hlavně nechápu, proč v případě blokády nezakročí policie a neuvolní cestu? Lidé mají určitě právo stávkovat, ale rozhodně ne blokovat silniční provoz.
AniCitronAniBanan

PříspěvekZaslal: so červen 11, 2011 6:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

petr74 napsal:
Ja hlavně nechápu, proč v případě blokády nezakročí policie a neuvolní cestu? Lidé mají určitě právo stávkovat, ale rozhodně ne blokovat silniční provoz.

Zajimavy. Kdyz bily nespokojeni s politickou situaci blokujou, hnal bys je fizlama. Kdyz cerny huby na 1 Maje zablokovali 2 x nepovolene Cejl, tak nic, vsici drzeli hubu a fili nerozhaneli nikoho.
Zeleny Jëlen

PříspěvekZaslal: so červen 11, 2011 7:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
20 let vidím že lidé mají peněz dost a utrácejí je dost často za píčoviny. Akorát vidí že se má někdo lépe tak závidí. 20 let vidím že nejsou udělané ŽÁDNÉ ZKURVENÉ reformy, kvůli idiotům kteří nechápou že tohle je cesta do pekla.

to posuzujes podle ceho?? podle nejakyho vetsiho mesta? vetsina lidi hlavne smerem na vychod repubiky se ma dost blbe a ikdyz zatim, to jeste neni chudoba, diky DEFORMAM tam smeruji mmch. já sem Pražák rodilej, to kdybys myslel, že sem nějakej vesničan závidící velkoměstům.

K tomu ostatnímu, v první řadě máme demokracii a lidi tu nejsou povinni mít pravicový jeden stejný názor, tady píšeš o Greeníčkovi a přitom, kdo nemá 100% pravicovej názor jako by snad neměl ani právo žít.

YGG:
citace:

Já to vidim jako Supp, tzn bez blokady je takova stavka na prd...takovejch radoby stavek uz bylo, tady si toho nikdo nevsimne. Vazne pruser, jeden den nepojede doprava.... Ze te tady vlada okrada o miliardy na zakazkach,ze tu nikdo z vrcholnejch predstavitelu nemam za nic zodpovednost a Kalousek ti posle drze slozenku...ac byl sam ve vladach, ktery tenhle deficit spolu-utvarely....to nikomu nevadi.

Ale ono bohuzel nezijeme ve vzduchoprazdnu, cim chudsi budeme jako celek, tim vic bude vsechno v prdeli + narust kriminality + tridni boje...

neplati,ze tim bohatsi je vyssi trida, tim jsou vsichni bohatsi, staci se podivat do jizni ameriky..tm mas par bohacu, zbytek chcipa.

kdyby byl na svete raj, jaktoze vznik komunismus? protoze to za drevniho kapitalismu stalo za picu..proto vznik, ze stal i komunismus za vyliz_prde_l je uz jina pisnicka, ale timhle vsim k tomu spejeme...

vis jak zili delnasove za drevnich dob kapitalismu? uplne v prdeli, zivot zadnej, prachy zadny a pan tovarnik byl pomalu jak buh.... a za tvyho milýho Masaryka do nich, kdyz se vzbourili - strileli - neco si precti.
Tam chceme smerovat?? to snad ne probuh
Zeleny Jëlen

PříspěvekZaslal: so červen 11, 2011 7:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://www.novinky.cz/diskuse?id=240400&articleId=/domaci/235949-stavka-bude-ale-zrejme-ne-v-pondeli.html&sectionId=8

jestli, ta stavka nebude tvrda, pripadne nebude vubec, pak stredni trida prohrala.. vic k tomu nebudu dodavat, je mi z toho zle [/quote]
Zeleny Jëlen

PříspěvekZaslal: so červen 11, 2011 7:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
Lunreal napsal:
Souhlasim s jelenem , nuzky se rozeviraji az moc rychle a vetsina reforem zasahne nizsi a stredni tridu zatimco by se melo zacit odvrchu. Kdyby vyvinuli takovou snahu co vkladaji do reforem na to, aby se nevyhazovaly miliardy do kanalu za predrazene zakazky a korupce nehybala celou politikou... tak by ted nemuseli proti sobe stvat odhadem 75% naroda. Politika je ted byznys, podnikatelsky zamer a ne snaha o co nejefektivnejsi rizeni statu.

Nůžky se nerozevírají rychle. V předchozím příspěvku, v poslední větě, jsem popsal kde děláš chybu.
Reformy zasáhnou všechny. Je ti bohatší nemají právo si stěžovat.
Můžeš si vybrat. Buď budeš mít zkorumpovanou vládu dělající reformy a nebo zkorumpovanou vládu nedělající reformy. Třetí možnost není.

pak je jeste vlada, delajici skutecny reformy , ne biznis s danema obcanu...

kdyby vlada zacla pekne od zakladu, jak sem psal (poradna progrese na zapade vec bezna, majetkovy priznani, zrusit davky nepracujicim)...
tak se za tu vladu budu bit, ale za tohle co mame fakt ne
AniCitronAniBanan

PříspěvekZaslal: so červen 11, 2011 7:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zeleny Jëlen napsal:
citace:
20 let vidím že lidé mají peněz dost a utrácejí je dost často za píčoviny. Akorát vidí že se má někdo lépe tak závidí. 20 let vidím že nejsou udělané ŽÁDNÉ ZKURVENÉ reformy, kvůli idiotům kteří nechápou že tohle je cesta do pekla.

to posuzujes podle ceho?? podle nejakyho vetsiho mesta? vetsina lidi hlavne smerem na vychod repubiky se ma dost blbe a ikdyz zatim, to jeste neni chudoba, diky DEFORMAM tam smeruji mmch. já sem Pražák rodilej, to kdybys myslel, že sem nějakej vesničan závidící velkoměstům.

K tomu ostatnímu, v první řadě máme demokracii a lidi tu nejsou povinni mít pravicový jeden stejný názor, tady píšeš o Greeníčkovi a přitom, kdo nemá 100% pravicovej názor jako by snad neměl ani právo žít.

YGG:
citace:

Já to vidim jako Supp, tzn bez blokady je takova stavka na prd...takovejch radoby stavek uz bylo, tady si toho nikdo nevsimne. Vazne pruser, jeden den nepojede doprava.... Ze te tady vlada okrada o miliardy na zakazkach,ze tu nikdo z vrcholnejch predstavitelu nemam za nic zodpovednost a Kalousek ti posle drze slozenku...ac byl sam ve vladach, ktery tenhle deficit spolu-utvarely....to nikomu nevadi.

Ale ono bohuzel nezijeme ve vzduchoprazdnu, cim chudsi budeme jako celek, tim vic bude vsechno v prdeli + narust kriminality + tridni boje...

neplati,ze tim bohatsi je vyssi trida, tim jsou vsichni bohatsi, staci se podivat do jizni ameriky..tm mas par bohacu, zbytek chcipa.

kdyby byl na svete raj, jaktoze vznik komunismus? protoze to za drevniho kapitalismu stalo za picu..proto vznik, ze stal i komunismus za vyliz_prde_l je uz jina pisnicka, ale timhle vsim k tomu spejeme...

vis jak zili delnasove za drevnich dob kapitalismu? uplne v prdeli, zivot zadnej, prachy zadny a pan tovarnik byl pomalu jak buh.... a za tvyho milýho Masaryka do nich, kdyz se vzbourili - strileli - neco si precti.
Tam chceme smerovat?? to snad ne probuh

Ale hovno, Ygg řikal, že největší zlo sou komunisti a těch se musíme bát. Ne ODS. Stát má peněz dost. Přece.
Mablung

PříspěvekZaslal: so červen 11, 2011 8:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zeleny Jëlen napsal:

Divil by jsi se, ale i lidé mimo Prahu si žijí slušně. Jenže, jak jsem psal, závist pracuje. Vidí že se někdo má lépe.

Lidé nemají povinnost mít stejný pravicový názor, jenže já jejich levicové názory platím z daní. Kdybych nemusel, prohlásil bych že jsou pitomci a dál by mě nezajímali.
Lidé jako ty nechápou, že pokud chceš někomu něco dát, musíš to někomu jinému sebrat. Další věc kterou nechápete je, že z cizího se rozdává velice dobře. Nechápete toho o dost více, ale vyjmenovat to by zabralo moc stránek ...

citace:

Ještě tohle.
V J. Americe, Africe, ... máš pár boháčů a pak zbytek. Jak jsem psal, ve vyspělých ekonomikách a demokraciích bohatí bohatnou a chudí s ními. A pokud chudnou bohatí, chudí se s nimi svezou ...
ygg

PříspěvekZaslal: so červen 11, 2011 9:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

sousedovic Toníček napsal:
Mně se líbilo, jak byl dnes Nečas silný v prohlášení... vždy poseroutka, ale teď mu to kalousek zařídil u soudu... a je pán.
Tady to stejně dopadne časem blbě A ne, yggu, nebude to okamžik, až volby vyhraje ČSSD, ale budou to právě události, které budou novým volbám předcházet.

Asi tě překvapím, ale osobně si nemyslím, že předchozí soc vlády byly horší nežli tato, takže se té prognózy až tak neděsím. Byť tedy tandem Standa-Jyrka na premiérském postu je asi nepřekonatelný . Stejně tak nemám problém s představou, že to tady možná časem dopadne blbě...jen se na to netěším.

A suppe .... když se podíváš na ty uřvané ex-ROHácké xichty, tak si buď jist, že drtivá většina z nich tu rudou knížku měla. Takže souhlas, bolševici, ať současní nebo bývalí, jsou furt nej průser této země, stejně jako to, co s touto společností ta rudá lúza od Února udělala. Strach z musulmanů+židů+USA imperialistů nechám tobě . Jo, a stát má pěněz dost....na to, co je skutečně potřeba. Že z nich naše slavná politická reprezentace a úřednictvo valnou část totálně promrdá je věc jiná. Taky bys uměl mít kilo měsíčně, a žít stylem, že poslední dny už budeš na rohlících. Ale odvozovat z toho, že bereš málo, by byl ochoten málokdo
ygg

PříspěvekZaslal: so červen 11, 2011 9:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To Jelen ... k tomu tvému výlevu se dá napsat jen jedno. Jdi do politiky, založ si stranu nebo vstup k Sobotkovi nebo Filipovi (nebo mně napadá ještě Vandas), a tam se zkus realizovat. A srovnávat období kapitalismu přelomu 19. a 20.století s dneškem, to je tedy úlet jak sviňa. Myslím, že život například dnešního ajznboňáka by řada tehdejších dělňasů považovala za království nebeské na zemi . A s tou démonizací první republiky jdi někam, na rudou propagandu fakt nejsem zvědavej.

A furt jsi mi kua nevysvětlil TVOJI představu důchodové reformy, která by se za stávajícho demografického vývoje, obešla bez zvyšování věku odchodu do důchodu...byť to samo o sobě není řešení, ale jen nutná podmínka. Víš že je správné když odborářská lůza chce stávkovat a blokovat silnice, tak bys měl vědět i tohle, ne?
petr74

PříspěvekZaslal: ne červen 12, 2011 10:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

petr74 napsal:

Zajimavy. Kdyz bily nespokojeni s politickou situaci blokujou, hnal bys je fizlama. Kdyz cerny huby na 1 Maje zablokovali 2 x nepovolene Cejl, tak nic, vsici drzeli hubu a fili nerozhaneli nikoho.

No nevím kde jsi přišel na to, že ten Cejl schvaluju. Zákony snad platí pro všechny stejně a silnici nemají právo blokovat ani bílí ani černí.
Ať si odbory stávkují jak chtějí, ale neměli by omezovat slušné lidi, kteří chtějí pracovat.
Grimley

PříspěvekZaslal: ne červen 12, 2011 10:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já stávku podporuju ... naopak.. měla by bejt generální ... to co naši páni politici předváděj je výsměch už snad úplně všem ... Snížit platy, zvýšit daně, zvýšit poplatky,zrušit stravenky zvýšit odchod do důchodu, ale sobě?.... sobě udělat vejplatu 230 000/měsíc ... bufety ve sněmovně kde je vše dotovaný z 80% ... to je sprostý ...

PS.: nejlepší bylo, když Kalousek říkal, že náhrady na dojíždění plně využije, že furt jezdí, že ty náhrady rušit nemůžou .... ale kua na co maj ten plat 230 000? ... normální lidi berou v průměru 16 000, v kterých maj už i to jejich "jízdný...stravný...příspěvky na reprezentaci....ošacení..." a žádný auto, notebooky a levnější občerstvení nikdo nemá .... prostě mrdoplesk prvního stupně ....

PPS.: dalo by se to vyjádřit jako "Kázat vodu a pít víno" :/

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Společenská témata ll. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 155, 156, 157 ... 426, 427, 428  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: