|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Prinz Eugen

|
Zaslal: ne červen 12, 2011 10:58 am Předmět: |
|
|
ten plat se planuje pausalni bez nahrad.. z toho platu si maj financovat asistenty cesty atd... ted to je 80k + 170k nahrady..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: ne červen 12, 2011 12:40 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
petr74
|
Zaslal: ne červen 12, 2011 1:04 pm Předmět: |
|
|
| AniCitronAniBanan napsal: |
...a desítky dalších podobných |
No dobrá zpráva je, že si už vlády v evropě začínají uvědomovat, že ten multikulturalismus zase tak moc nefunguje a pomalu se začíná něco dělat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Zeleny Jëlen

|
Zaslal: ne červen 12, 2011 5:19 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | | A srovnávat období kapitalismu přelomu 19. a 20.století s dneškem, to je tedy úlet jak sviňa. Myslím, že život například dnešního ajznboňáka by řada tehdejších dělňasů považovala za království nebeské na zemi . A s tou démonizací první republiky jdi někam, na rudou propagandu fakt nejsem zvědavej. |
Zatím yggu, zatím, tyhle veci maj svuj vyvoj, a skutecne me nedojima ze v roce 2011 by to povazovali za raj, protoze nasi predci se o to postarali, abychom nezili jako ve stredoveku, kdyby uvazovali jako ty, tak v roce 1800 se zastavil vyvoj, pac proti praveku to byl ucineny raj. Co hur, tahle svoloc, ktery se zastavas naopak dela vse pro to, aby tomu tak nebylo.
znova opakuju, nejsem levicak, spis stred, a vazim si prace, nemakacenka me serou stejne jako tebe, ale reformy si predstavuju tak jak jsem psal. Zacit z gruntu, ne likvidaci stredni tridy, cim vic bude nezamestnanejch, tim vic penez to bude stat, to si uvedom, protoze uz jen na socialnich davkach a na potirani nove vznikle kriminality vyhazes penize, ktery mohli slouzit na opravu napr meststkych komunikaci. a td...
Jen dal podporuj rozevirani socialnich nuzek, doplatis na to taky.Jeste si jednou vzpomenes.
| citace: | | A furt jsi mi kua nevysvětlil TVOJI představu důchodové reformy, která by se za stávajícho demografického vývoje, obešla bez zvyšování věku odchodu do důchodu...byť to samo o sobě není řešení, ale jen nutná podmínka. Víš že je správné když odborářská lůza chce stávkovat a blokovat silnice, tak bys měl vědět i tohle, ne? |
Spravne pises za stavajici situace vyvoje demografie je to na čerta. nic jen hroutici se system, a jestli to zachrani jit do duchodu v 70, nebo v 80,...nebo vubec.. podle me urcite ne. Jen oddalujes pad, nic vic.
Prorodina politika by byvala pomohla pred lety, ted uz nepomuze, mozna by pomohlo,aby se pristehovalci museli plne integrovat do systemu a pomohli nam s demografii, mam na mysli to, ze zatim se moc neintegrujou, naopak se separujou a rozhodne se nezaclenujou do systemu, spis jej zatezujou na soc davkach atd. (bavime se ted obecne v cele EU), takze je neni mozny prilis pocitat do celku. Dal zalepit diry, ktery jsem uz popisoval predtim, plus sporeni si, ale soukrome a nikoliv na pokyn statu.
Ale sumasumarum yggu, tahle spolecnost je u konce s dechem, muzes jit do duchodu treba v 90, nic na tom nezmenis. _________________ Squat: Because somewhere out there a girl is warming up with your max.
Naposledy upravil Zeleny Jëlen dne ne červen 12, 2011 5:52 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Zeleny Jëlen

|
Zaslal: ne červen 12, 2011 5:24 pm Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: |
Jak jsem psal, ve vyspělých ekonomikách a demokraciích bohatí bohatnou a chudí s ními. A pokud chudnou bohatí, chudí se s nimi svezou ... |
To máš na mysli jaký státy? Co např Švédsko? víš jakej tam maj soc system? Muslimska zatím menšina by ti mohla vyprávět, jak si tam chrochtaj blahem.
Tu pohadku pust z hlavy, chudí nikdy nebohatnou, pokud se prudce rozevira rozdil mezi vyssi a nejnizsi tridou, to tak nikdy nebylo a neni, jedina vyjimka jsou staty, ktery mely a nebo jeste maji hodne stedry soc system. _________________ Squat: Because somewhere out there a girl is warming up with your max.
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: ne červen 12, 2011 5:39 pm Předmět: |
|
|
| Zeleny Jëlen napsal: | | jedina vyjimka jsou staty, ktery mely a nebo jeste maji hodne stedry soc system. |
tyhle státy ale fungujou jen samy o sobě...jakmile přijmou ty desetitisíce hladových čmoudů, bude rychlej konec - viz. Švédsko a jeho pomalá smrt schovaná za humanismem
|
|
| nahoru |
|
 |
Zeleny Jëlen

|
Zaslal: ne červen 12, 2011 5:54 pm Předmět: |
|
|
| AniCitronAniBanan napsal: | | Zeleny Jëlen napsal: | | jedina vyjimka jsou staty, ktery mely a nebo jeste maji hodne stedry soc system. |
tyhle státy ale fungujou jen samy o sobě...jakmile přijmou ty desetitisíce hladových čmoudů, bude rychlej konec - viz. Švédsko a jeho pomalá smrt schovaná za humanismem |
Presne tak, tam ten system taky nepocital s prilivem nemakacenek, jen mel pomoci tem, ktere poskytla zivotni pohroma, navratit se zpet do spolecnosti.
Mmch. dodnes jsem nepochopil, proc EU poskytuje azyl utecencum? to jsme nejaky humanitarni tabor?
jednotlivcum mozna, ale jako ze prijizdej lode... jedna za druhou? wtf? _________________ Squat: Because somewhere out there a girl is warming up with your max.
|
|
| nahoru |
|
 |
U.B0B

|
Zaslal: ne červen 12, 2011 5:56 pm Předmět: |
|
|
nevim nevim - ctes to na co reagujes????
2ygg
vypada to takto:
| Mablung napsal: |
Ať si blond holka porodí klidně opici, je to její děloha
|
dostane na to materskou dovolenou a pridavky?? bude to stat taky zivit?? jako vazne ... jeji deloha - nase penize??
a ty napises toto:
| ygg napsal: |
Jinak nevím proč by ta holka neměla dostávat mateřskou a přídavky a podobně? Máma je naším občanem, asi, platí tady daně, dítě bude naším občanem a jednou možná naším daňovým poplatníkem (chudák malá.-), tak co blbneš? S barvou kůže jdi do hajzlu ... buď bude grázl a lempl, nebo normální slušněj člověk. Víc mě nezajímá. |
tady byla rec o opici - a to myslim vazne neb nevim co nas v brzke dobe muze jeste cekat ..
takze tvuj prispevek beru jako zcestny/zbytecny
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: ne červen 12, 2011 6:24 pm Předmět: |
|
|
| Zeleny Jëlen napsal: | | AniCitronAniBanan napsal: | | Zeleny Jëlen napsal: | | jedina vyjimka jsou staty, ktery mely a nebo jeste maji hodne stedry soc system. |
tyhle státy ale fungujou jen samy o sobě...jakmile přijmou ty desetitisíce hladových čmoudů, bude rychlej konec - viz. Švédsko a jeho pomalá smrt schovaná za humanismem |
Presne tak, tam ten system taky nepocital s prilivem nemakacenek, jen mel pomoci tem, ktere poskytla zivotni pohroma, navratit se zpet do spolecnosti.
Mmch. dodnes jsem nepochopil, proc EU poskytuje azyl utecencum? to jsme nejaky humanitarni tabor?
jednotlivcum mozna, ale jako ze prijizdej lode... jedna za druhou? wtf? |
Když už sou tady všichni zasraní příznivci USA , tak se od nich mohli poučit v jedné věci - jak to dopadlo, když Židi zdrhali před Grofazem a Uncle Sam jim zabouchnul přístav před rypákem ....
Jen taková perlička mimo téma, ti Amíci sou ale fištróni ....
.....což mělo pro Židy katastrofální důsledky v letech 1933-1941, kdy bylo odmítnuta širší pomoc židovským uprchlíkům. Ve válečných letech pak v důsledku strachu z komunismu USA stálo na vrcholu svého antisemitismu, kdy dle průzkumů by polovina jeho obyvatelstva souhlasila s přijetím protižidovských zákonů, ne nepodobných těm Norimberských z fašistického Německa....
Zpet k tematu. Protože je to dnesni trend...vlastne uz ani ne trend, je to z 99% povinnost. Nastavena libralne pseudohumanistickyma idiotama, cert vi kdy a proc. jedno je jisty, je to SPATNE. Evropa tyhle negramoty nepotrebuje ani v nejmensim, ani jednoho z tech co priplavou zitra, pozitri... Obrovskou chybou a hanbou Evropy jako celku je, ze to nezastaví, jednou provzdy a jakýmkoliv ( klidne násilným ) způsobem.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: ne červen 12, 2011 7:17 pm Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | Já stávku podporuju ... naopak.. měla by bejt generální ... to co naši páni politici předváděj je výsměch už snad úplně všem ... Snížit platy, zvýšit daně, zvýšit poplatky,zrušit stravenky zvýšit odchod do důchodu, ale sobě?.... sobě udělat vejplatu 230 000/měsíc ... bufety ve sněmovně kde je vše dotovaný z 80% ... to je sprostý ...
|
Ty jsi taky spadl z višně .... generální stávku (GS) chápu a dokážu akceptovat (akorát že oni ji nezkusí, protože nevěří, že by se k nim někdo, mimo polostátních organizací typu ČD a DP přidal), ale to, o čem píšeš, se, pokud mi něco neuniklo, řeší volbami. Ať tedy přestanou dělat vlny a zkusí si GS vynutit předčasné voby. Přijde mi to hovadina, ale beru to. Prdel je akorát to tvé rozhořčení, protože to tentokrát sice vyhrajou socánci a bolševici, ale že by se zrovna jejich poslanci někdy nějak uskromňovali, to teda nevím....pokud za šetření nepočítáš Zaorálkovy lety dom vtrulníkem . _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: ne červen 12, 2011 7:19 pm Předmět: |
|
|
jaj volby.. to by bylo těžký zúčtování.. koho vybrat.. komouše? né to né.. ČSSD? říkal jsem že komouše ne! takže ODS nebo někoho z pravice? dyť tam jsou teď a dělají akorát bordel..
pořád jsou podle tebe v tomto konkrétním případě volby řešením?
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: ne červen 12, 2011 7:22 pm Předmět: |
|
|
Já netvrdím, že jsou řešením, rozhodně ne za současné situace, ale jsou jediným důvodem, pro který bych pochopil generální stávku a podobné taškařice .... nebo jako myslíš, že se těch 281 dobráků v Parlamentu a necelých 20 ve vládě nějakou stávkou změní na čestné poctivé dobráky, majíci na mysli jen prospěch společnosti? Já jsem totiž dotěť nepochopil, co je tak strašně "hot", že se kvůli tomu musí pořádat takovéhle veselice ... jen si pár rudých odborářů honí ego. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
Naposledy upravil ygg dne ne červen 12, 2011 7:34 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: ne červen 12, 2011 7:29 pm Předmět: |
|
|
To Jelen .... tak hlavně my jsme v té prdeli, ve které jsme, především díky podobným hovadům, občas i těm samým, kteří se právě teď ohání odborářskou fanglí. Tonda Zápotocký by z nich měl radost a Kléma by tleskal až by mu fajfka skákala. Takže vláda dělníků a rolníku tu už byla a víme, jak to dopadlo .... podle mě fakt jednou stačilo. A aby bylo jasno, já se nikoho nezastávám, jen fakt v nějaké blokádě nevidím cestu jinam, než do hajzlu, a to dokonce ještě většího, než v jakém jsme.
A ten závěr je kouzelný, ty prostě nevíš co se stávající situací dělat, ale víš, že směřujeme do hajzlu ... to obojí ještě v klidu chápu ... ale současně jsi názoru, že nejlíp si pomůžeme takovouhle šaškárnou, což už tedy jde mimo mé myšlenkové proudy (a především i mělčiny  ).
EDIT ... tak náš erudovaný právník a ekonom se konečně vyjádřil ... http://zpravy.idnes.cz/sobotka-vidime-moznost-zvysit-dane-misto-vladni-duchodove-reformy-1pc-/domaci.aspx?c=A110610_081716_domaci_kop ... takže aspoň víme, o čem stávka je. No, jestli tomuhle mám zatleskat, tak to nasrat. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: ne červen 12, 2011 7:43 pm Předmět: |
|
|
Hele diskutéři, může mi někdo jasně napsat, proč jsou dopraváci tak rozhořčení? Je to prý kvůli reformám, já to už moc nesleduju - tahle stávka je tedy něco jako doktorská stávka? Ať vím, komu v místní diskuzi fandit
Protože v tomto souhlasím s Yggem. Ať si dopraváci stávkují, at chodí nahlášenýma trasama. Ale blokády silnic? A živelné??? To je prasárna.
Každopádně mi na tom přijde "černohumorná" jedna věc. Mrtě lidí si vzalo díky obavě z problémů s dopravou na pondělí dovolenou. Mrtě dalších lidí si přehodilo z pondělka na čtvrtek různé zubařské zákroky, vyšetření, zkoušky, přihlášky...a tihle všichni jsou v hajzlu, bo s nima takhle vyběhli  Věřím, že právě tito lidi dopraváky budou milovat. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: ne červen 12, 2011 7:50 pm Předmět: |
|
|
| AniCitronAniBanan napsal: | | Zpet k tematu. Protože je to dnesni trend...vlastne uz ani ne trend, je to z 99% povinnost. Nastavena libralne pseudohumanistickyma idiotama, cert vi kdy a proc. jedno je jisty, je to SPATNE. Evropa tyhle negramoty nepotrebuje ani v nejmensim, ani jednoho z tech co priplavou zitra, pozitri... Obrovskou chybou a hanbou Evropy jako celku je, ze to nezastaví, jednou provzdy a jakýmkoliv ( klidne násilným ) způsobem. |
To supp ... důvody jsou dva. První racionální. Evropa stárne a navíc je zhýčkaná a zmlsaná, takže řadu prací domácí nejsou ochotni dělat vůbec, nebo za mzdu, která by jejich cenu zvýšila na úroveň, kterou nejsou ochotni akceptovat. Zjednodušený příklad .. každý chce barák postavit co nejlevněji, a než zaplatit sousedovi peníze, za které by to ten byl ochoten dělat, to si raději najme Váňu za půlku. Stejně je to s řadou zboží, kdy preference spotřebitelů je jednoznačně na straně ceny, kvalita a původ (tj. komu svými penězi vlastně dávám práci), na ty každý sere.
Druhý důvod je ten, že to dává politikům a úředníkům moc a důvod lidi ještě víc buzerovat, šikanovat a okrádat. Čím víc peněz proteče přes rozpočet, tím víc se jich dá ulít, tím větší moc máš nad těma, kterým je pak milostivě dáš. Věř mi, že kdyby z těch emigrantů spousta lidí neměla těžké prachy, tak by se tou humanitou neoháněla. Naivních poctivých blbců je vždy jen pár, a slouží těm ostatním jen jako zástěrka. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|