|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
sk
|
Zaslal: po červen 27, 2016 8:14 am Předmět: |
|
|
referendum bylo v pracovni den ne :D Mladi proste makali a pak uz se jim nechtelo do fronty.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Spazik

|
Zaslal: po červen 27, 2016 8:17 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: po červen 27, 2016 8:53 am Předmět: |
|
|
Ten konec mi mluví z duše:
Kdo nebude pro EU, ten je populista a s populisty zatočíme. Jen mi tam chybí "po bolševicku".
Nějak se nám to tu plíživě vkrádá. Zatím to bylo patrné jen při protestech "extremistů", kteří protestovali proti "sociálně vyloučeným občanům", případně levicovým aktivistů.
Nyní už máme nový pojem ve vztahu k EU. Kdo je proti, je "populista".
Už mi jen chybí eurounijní hnědokošiláči. Máš problém s unií? Dostaněš přes držku. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
mikex2
|
Zaslal: po červen 27, 2016 11:58 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
MalajskyTygr
|
Zaslal: po červen 27, 2016 12:10 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
mikex2
|
Zaslal: po červen 27, 2016 12:25 pm Předmět: |
|
|
Naprosto nic neříkající článek, ale dokonale nic neříkající. Ale abychom se nepouštěli do zbytečných filosofických debat, tak tady několik objektivních nezpochybnitelných dat z dneška:
Deutsche Bank. -9,4%
Erste -8,2%
Societe Generale -7,5%
Barclays -15,6%
Unicredit -8,2%
atd.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: po červen 27, 2016 12:29 pm Předmět: |
|
|
Co se děje? Rozříznul se vřed a začíná smrdět. Problém je v tom, že čím déle se jeho rozříznutí odkládá, tím nebezpečnější je.
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: po červen 27, 2016 12:32 pm Předmět: |
|
|
| mikex2 napsal: | Naprosto nic neříkající článek, ale dokonale nic neříkající. Ale abychom se nepouštěli do zbytečných filosofických debat, tak tady několik objektivních nezpochybnitelných dat z dneška:
Deutsche Bank. -9,4%
Erste -8,2%
Societe Generale -7,5%
Barclays -15,6%
Unicredit -8,2%
atd. |
takové výkyvy jsou úplně běžné... myslíš že za měsíc bude libra za 25?
|
|
| nahoru |
|
 |
mikex2
|
Zaslal: po červen 27, 2016 12:38 pm Předmět: |
|
|
Promiň, já už tohle sleduju denně od roku 2005 a můžu ti zodpovědně říct, že tohle nejsou běžné výkyvy.
|
|
| nahoru |
|
 |
MalajskyTygr
|
Zaslal: po červen 27, 2016 1:09 pm Předmět: |
|
|
| mikex2 napsal: | Naprosto nic neříkající článek, ale dokonale nic neříkající. Ale abychom se nepouštěli do zbytečných filosofických debat, tak tady několik objektivních nezpochybnitelných dat z dneška:
Deutsche Bank. -9,4%
Erste -8,2%
Societe Generale -7,5%
Barclays -15,6%
Unicredit -8,2%
atd. |
Jo ahááá! Konečně mi to už došlo.
Nechápal jsem jak se jakýkoli svéprávný člověk může zastávat eurověrchušky, vkládat v nich svou důvěru a stavět se na zadní když svou vůli projevují voliči.
No a ty máš jen prostě (špatně) zainvestováno. A ze své špatné investice na růst evropských akcií obviňuješ oklikou "nezodpovědné" britské voliče, demokratické mechanismy.
No kámo, svět a lidi se "co na to řeknou finanční trhy, proboha?!" řídit nebudou. To bychom dopadli.
|
|
| nahoru |
|
 |
mikex2
|
Zaslal: po červen 27, 2016 1:20 pm Předmět: |
|
|
Já nemám v tomto zainvestováno, já mám spící prachy momentálně.
Tak tady nededukuj, co nikdo neřekl.
A jsi na omylu, svět se už dlouho řídí tím, co řeknou finanční trhy, ty naivo.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: po červen 27, 2016 1:30 pm Předmět: |
|
|
Tedy dělat nějaké dalekosáhlé závěry na základě změn kursů v intervalu ani ne týdnu .... to se jeden nestačí divit.
Jinak nechápu, co se tu pořád řeší. Britové nějak odvolili, jak je čistě jejich věc, a skutečně nechápu potřebu se jim do toho srát a nějak to soudit. Hlavně když si stačí počkat a uvidí se.
Zajímavé je, co to může znamenat pro nás, resp. pro zbytek EU. A zde je efekt jednoznačně pozitivní, protože to může (jen může!!!) vést ke změnám, které EU potřebuje jak sůl. A je jisté, že bez tohoto hlasování by se k nim nikdo nerozhoupal. Že se nerozhoupe stejně, je samozřejmě možné taky, stejně jako je možné, že to naopak pojede ještě větším fofrem do sraček. Ale lepší jakákoli možnost zlepšení, nežli jistota sešupu do hajzlu.
Pokud Brexit bude znamenat reformu EU k lepšímu, možná si Britové nasrali na hlavu, ale my ostatní jim můžeme být akorát tak vděční, že za nás, a vlastně pro nás, ostatní, do toho hovna šlápli, i když na to možná chvíli budou doplácet. Pokud ten vývoj v EU půjde do hajzlu, tak mohou být Britové rádi, že volili jak volili, a my ostatní jim můžeme být (spíš budeme) vděční za to, že ukázali cestu.
V každém případě je Brexit pozitivní pro každého, kdo si myslí, že EU potřebuje nějaké zásadní změny jak prase drbání. Pokud si tedy nemyslí, že by k nim došlo i jen tak, samo sebou. V takovém případě je ale jakákoli diskuze marná, s vírou se nepolemizuje:-). _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: po červen 27, 2016 1:33 pm Předmět: |
|
|
Vedení EU si za to může samo. Málokdo z občanů EU ví, kdo EU vede. Kdo přijímá zákony. Málokdo vůbec zná víc než dvě, tři jména, které s vedením EU mají co společného. Tváře nezná už skoro nikdo. Jsou to pro občany EU lidé, kteří rozhodují někde pomalu v "Zakázaném městě". Neosobní bohové.
Většina evropanů stále považuje za primární svou zemi, svůj národ. Uprchlíci bohužel ukázali, že vedení unie není schopno řešit globální ohrožení evropské suverenity.
Maglung má pravdu. Můžeme si chrochtat, jak nám EU ekonomicky celou evropu sjednocuje, jak to šlape, jak nám vělké státy tvrdí, že jsme si rovni...pak se objeví problém v odchodu GB a co nevidíme. Zakládající státy EU si sólo sezvou schůzku, at rozhodnou, jak to s evropou bude dál. WTF? _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: po červen 27, 2016 1:36 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: |
Pokud Brexit bude znamenat reformu EU k lepšímu, možná si Britové nasrali na hlavu, ale my ostatní jim můžeme být akorát tak vděční, že za nás, a vlastně pro nás, ostatní, do toho hovna šlápli, i když na to možná chvíli budou doplácet. Pokud ten vývoj v EU půjde do hajzlu, tak mohou být Britové rádi, že volili jak volili, a my ostatní jim můžeme být (spíš budeme) vděční za to, že ukázali cestu.
|
Pod tohle se podepíšu. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: po červen 27, 2016 2:00 pm Předmět: |
|
|
EU, muslimové a Merkelová ... to jsou skutečné hrozby pro Evropu. Nic netrvá věčně a nejvíc budou křičet lidi, kteří nechtějí přijít o svá koryta. Ať se stane cokoliv, prostě na tom zase někdo vydělá ohromné prachy ...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|