ja som pozeral video bez komentára ztitulkovaného, toto som ani nezapínal, keďže som to videl už dávno.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
inak v piatok je press koferencia k ufc 141 otvorená aj pre verejnosť, tak som zvedavý, či bude aj prvý staredown Brock vs Reem:)
"Conor Bless"
:D zkoukl jsem to těsně před spaním a pak se mi o tom staredownu zdálo... oooooh boy snad to bude mít ppv buys record a oba se představí ve skvělém světle
já se čim dál častěji bojim toho, že se fighter zraní a nahradí ho někdo jinej. Na některý zápasy se člověk těší až moc :) Např. GSP vs DIAZ, LESNAR vs AO
já se čim dál častěji bojim toho, že se fighter zraní a nahradí ho někdo jinej. Na některý zápasy se člověk těší až moc :) Např. GSP vs DIAZ, LESNAR vs AO
Doufám, že se to u teď nestane a zápasy proběhnou. Ještě se těším na zápas Velasquez vs Dos Santos
_________________ Ať ten, kdo neviděl padat tmu, neslibuje kráčet nocí. J.R.R.Tolkien (Pán prstenů: Společenstvo prstenu)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru