|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
stas
|
Zaslal: čt leden 02, 2014 10:47 pm Předmět: |
|
|
helou,
tak som sa znova rozhodol ukoncit pisanie logu. Cvicim dalej, ale nebudem cvicit objemovy trening. Moje skratene svaly a imobilne nohy ma hodne obmedzuju pri cviceni. V podstate mam skrateny kazdy sval na tele, ktory ma tu tendenciu. Takze na nohy budem cvicit len mobilitu, strecing, par cvikov s vlastnou vahou, eliptical a mozno aj beh casom. Na vrch bench press, snaha o muscle up, planche a ine podobne cviky. Takze ked sa mi podari rozhybat moje stare kosti, ozvem sa a nabehnem na objemovy trening. Nech sa zatial dari.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
MilanaliM

|
Zaslal: čt leden 02, 2014 11:27 pm Předmět: |
|
|
mezi každou sérií cviku se provádí strečink daného svalu a nemá se co zkracovat
vymluvy vymluvy vymluvy
systematickym postupem jsi schopen do mesice bez problemu udelat rozstep, provaz a kopat nad hlavu
krůček po krůčku - den po dni - každý den o centimetr...
strečink je jako hygiena pro sval _________________ Jejich revírem je činkárna, jejich tempo je úměrné zkušenostem, jejich protivníci jsou vysedávači na lavičkách, telefonující cvičenci a neuklízeči kotoučů z činek. Muži z Korby 11 posilují ve dne v noci. Jejich úkolem je nabírat a chránit svalovou hmotu.
|
|
| nahoru |
|
 |
stas
|
Zaslal: pá leden 03, 2014 9:12 am Předmět: |
|
|
len ja ked som zacal cvicit, uz vtedy som bol skrateny a to dost extremne. A strecing medzi sériami mi sice zvysil pohyblivost, ale stale to je bieda. Chce to tomu venovat ovela viac casu. No a presne to mam v plane, idealne 2x denne po hodinke. A drepovat s takou technikou ako to robim ja nikam nevedie. Teda svaly spevneli, ale pri danej technike je to strop, trpia klby a chrbtica.
|
|
| nahoru |
|
 |
stas
|
Zaslal: po březen 03, 2014 10:00 pm Předmět: |
|
|
Zdarec
Dlhsiu dobu som neposiloval a dnes som sa rozhodol, ze znova zacnem. Medzicasom som sa aspon cca 3 krat tyzdenne natahoval.
Zacal som standartne BENCH PRESSOM. Ked som si dal 8x30 na rozcvicenie, tak som mal pocit ako ked si dam po troch rokoch na nohy lyze. Nebolo to extra tazke ale na zaciatok viac ako dost :D Takze dalsich 5x8x40 sa mi zdalo silovo aj kondicne adekvatne. Ale nemam ziadnu starost, ono to pojde hore v pohode. BENCH je snad jediny cvik ktory mi technicky sedi. Dalej som chcel pokracovat celnymi drepmi, ale technika v haji, to iste plati aj pre mrtve tahy, to skratenie svalov a slaba flexibilita su otras. Rozmyslam, ze skusim nejaku posilku, kde by som si mohol zacvicit. Doma toho moc nenaposilujem. Kazdopadne to bude sranda (hlavne pre spolucviciacich ), lebo v zivote som v posilke necvicil. A v trnave nepoznam ziadneho skuseneho , ktory by mi poukazoval co a ako. Budem musiet zo zaciatku obkukavat. No uvidíme co vymyslim.
Na zaver musim skonstatovat, ze vsetky moje motivacne logy sa nejako tiez vyparili (bomberguy, draper, 8shade a dalsi), no
TH je v haji 74kg, dokonca aj ramena prsia a biceps mi vyfucali. A kondicku nespominam, lebo som skoro pri dnesnych drepoch odpadol, sa mi zatmelo pred ocami a len tak tak som to ustal.
sportu zdar
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|