Strie.... pár otázek

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, ... 11, 12, 13  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Strie.... pár otázek  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Strie.... pár otázek
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Diana

PříspěvekZaslal: út duben 24, 2007 8:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
Hele....rodiče do toho netahej....nemusel jsi žrát jako dobytek, protože přibrat 15kilo za půl roku nic jiného není, ale jíst méně a kvalitněji....

On šel cestou důrazu na kvalitu, byť v menším objemu. Tys na sebe naházel hromadu masa, navíc ne moc kvalitního, a bulíš, že za to mohou rodiče...

Na někoho to ten ubohý hoch hodit musí, ne
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ygg

PříspěvekZaslal: út duben 24, 2007 9:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

V tom případě by se měl držet osvědčeného schématu...za všechno můžou ženský/chlapi...to podle pohlaví, popřípadě sex.orientace
Tom.K.

PříspěvekZaslal: út duben 24, 2007 9:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

OnanManiak:
To stěma rodičema bylo opravdu ubohý...
Rodiče tě snad nutili, aby ses takhle zprasil???
Za vinu to můžeš dávat jen a jen sobě a nikomu jinýmu.Ty jsi byl ten, kdo se pro to, jak sám píšeš, už v 15 rozhodl a je jen a jen na tobě, jak se budeš starat o svoji tělesnou schránku.

Na druhou stranu chápu tvoje trápení, protože z vlastní zkušenosti vím, jaký to je, když se třeba na bicepsu udělá 5 cm dlouhá a 1 cm široká krvavá strie. Jsou jen dvě možnosti co s tím. Buď se k tomu postavíš čelem,přestaneš brečet a nebudeš si toho všímat, nebo si sežen docela slušnej balík peněz a jdi na laser. Jak psala h.a.n.c.a., má stím problémy skoro každá ženská a tak absolutně nevidim problém v tom, že by sis nemohl najít partnerku. Holky pro to mají pochopení. A určitě mi dají za pravdu, že jo h.a.n.c.o.?
Tom.K.

PříspěvekZaslal: út duben 24, 2007 9:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo a ještě jetli ti můžu poradit, tak já si vždycky promažu ty problémový partie nějakým zvláčňujícím krémem těsně před tréninkem, ta kůže je pak povolnější a když se pak napumpuju, tak se to dál už neroztahuje. Zkuz to!
Ceva

PříspěvekZaslal: út duben 24, 2007 9:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Můj bývalý neměl jen strie ale rovnou jizvy jak kdyby ho někdo pořezal nožem (protože mu ta kůže opravdu jeden čas popraskala) a taky mi to bylo úplně jedno...tohle holky vážně neřešej, tak to neřeš taky

Raději budu litovat toho, co jsem udělala, než toho, co ne...
OnanManiak

PříspěvekZaslal: st duben 25, 2007 11:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No asi jsem to špatně "vysvětlil" .... já jsem začal cvičit v 16 - > dva roky mě jakž takž podporovali ale pak ten poslení rok (19) mi omezili uplně přísun peněz... kvůli mého nevlastního otce.

Chodil jsem na brigády,to samozřejmě.... ale taky mi nestačili peníze na vše. Vždycky co jsem si vydělal tak jsem si z toho koupil pernamentku + někdy protein.
Jenže až mi pak skončila škola a i vlastně brigáda tak sem přešel z protejnů a masa na eidam a tunáka v konzervě.

A přibral jsem i z toho že jsem neměl prostě peníze chodit do fitka... byl jsem zvyklý chodit 4x týdně... a musel jsem to omezit na 2x týdně.
Bál jsem se že tu hmotu prostě ztratím,tím že už jsem neměl tak kvalitní stravu a nechodil tak často do fitka.

Vám se to možná zdá ubohé a nebo že to moc řeším.... ale když se podívám na půl roku staré fotky a podívám se do zrcadla tak vidím jak se ze mě stala troska.

Snažil jsem najít vinu v sobě.... jasně mohl jsem udělat pro to více ale když si na druhou stranu vemu že celé dva roky bylo vše vpořádku a najednou si takhle zničím tělo kvůli toho že mi rodiče rapidně omezili přísun peněz tak to dávám za vinu jím.

Takové "kecy" o opalování vám neberu.... ty strie se nikdy neztratí,viděl jsem plno fotek na netu po zákrokem laserem a opalováním a je to uplně stejné.

Takže se snu o závodění můžu vzdát na dobro.... bude mě to vždy omezovat jak při tréninku tak i v životě.
Drago

PříspěvekZaslal: čt duben 26, 2007 12:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Myslim ze strije nebudou tvuj hlavni problem..
Topděfka

PříspěvekZaslal: čt duben 26, 2007 12:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Drago napsal:
Myslim ze strije nebudou tvuj hlavni problem..

Petey

PříspěvekZaslal: čt duben 26, 2007 6:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

OnanManiak napsal:

Takže se snu o závodění můžu vzdát na dobro....

ja sice nezavodim,ale ono su uz okrem AS zakazane aj strie???
SCHWACA

PříspěvekZaslal: čt duben 26, 2007 6:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

strie ti přikryje soutěžní barva
OnanManiak

PříspěvekZaslal: čt duben 26, 2007 7:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Opravdu ??? jasně že strie jsou můj hlavní problém,kdybych je neměl tak to vůbec neřeším a jsem spokojený.

Já vím že to vypadá jako bych byl "nějaká fajnovka" jenže to tak není... kdybych věděl že už se mi už žádné neudělají tak to taky "tak" moc neřeším.

No nic.... děkuji za pochopení.
BUFU

PříspěvekZaslal: čt duben 26, 2007 8:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Co sem nahodit nějaký fotky těch tvých strií...
WildOrchid

PříspěvekZaslal: čt duben 26, 2007 9:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

OnanManiak napsal:

1. Chodil jsem na brigády,to samozřejmě.... ale taky mi nestačili peníze na vše. Vždycky co jsem si vydělal tak jsem si z toho koupil pernamentku + někdy protein.
Jenže až mi pak skončila škola a i vlastně brigáda tak sem přešel z protejnů a masa na eidam a tunáka v konzervě.
2.
A přibral jsem i z toho že jsem neměl prostě peníze chodit do fitka...
3.
najednou si takhle zničím tělo kvůli toho že mi rodiče rapidně omezili přísun peněz tak to dávám za vinu jím.
4.
Takové "kecy" o opalování vám neberu.... ty strie se nikdy neztratí,viděl jsem plno fotek na netu po zákrokem laserem a opalováním a je to uplně stejné.

Skoncila skola, a tedy i brigada? to jako o prazdninach nemuzes pracovat, nebo dokonce jsi ukoncil studia, a kvuli tomu nemuzes pracovat ci co? Za den prace mas minimalne 400kc. berme malomestskou vyplatu, a velkomestsky ceny. takze 20vstupu do fitcentra by te stalo 1000kc. To mas za dva a pul dne prace. Kde je problem?
To jidlo moc nechapu. rodice ti nejen prestali davat penize, ale i te zivit? Bydlis teda sam nebo s rodici? nerikej ze maji prazdnou lednicku, udelaji si veceri a tebe nechaj sedet v pokojicku bez jidla. Nebo jsou vegetariani, ze si maso musis kupovat sam zvlast?
2.
blbost. Pribral jsi proto ze ses bud preziral spatnyma vecma. Fitko zas neni tak drahy aby sis na to obcasnou brigadou nevidelal.
3.
Ses dospelej. Me rodice taky nedavaj ani korunu (tedy kdybych si rekla tak daji, ale ja si nereknu. Jsem snad dospela a mela bych se o sebe umet postarat sama). Davat jim za vinu ze nejsi schopnej se o sebe postarat, je opravdu ubohe. Mozna se tvy rodice rozesli, ty z toho mas komplexy, a snazis se (treba i nevedomky) na sebe takhle upozornit.
4.
strie casem opravdu vyblednou. Ja jsem v detstvi hodne vyrostla, a strii mam plnej zadek. Nez je nekdo vidi z min nez pulmetrovy vzdalenosti, tak si jich vetsinou ani nevsimne. Jsou svetlejsi nez kuze. Jo jeste bych mela dodat, ze zatim mi nikdo nerekl ze bych mela hnusnej zadek. Spis naopak :) a to i pres ty strie. Takze si z nich proste nedelam tezkou hlavu. Vykasli se i ty na ty svy. Dost toho dela psychika. kdyz se budes bat ze se ti objevi dalsi, tak se objevi.
ICE

PříspěvekZaslal: čt duben 26, 2007 11:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Co ta tam po striach, bud rad ze si zdravy clovek, mne casto zostava rozum stat ake "problemy" riesia ludia ktory koniec koncov ziadne problemy nemaju :)

Mne sa asi pred 2 rokmi spravila dost oskliva rana na hrudi presne medzi prsnymi svalmi (kombinacia stria, polozena cinka pri benchi, plus nasledne asi nejaka infekcia alebo whatever) a teraz tam mam take 4 okruhle jazvy (dokopy asi 5 cm), najvacsia asi ako ked prilozis spicku prsta, ktore vyzeraju fakt divne :) ako keby som mal (vlastne aj mam :) ) take mensie jamky v kozi, aspon si mozem robit srandu ze ma strelili do hrude ked sa niekto zacudovane pyta . Kazdopadne nemam akykolvek pocit ze by ma to robilo menejcennym clovekom (no ale kulturista zo mna nebude, vlastne ani nikdy nehcel byt, a model tiez nie :) )

Fakt sa ale divim ze ako povrchne dnes ludia rozmyslaju, ked sa chalani stazuju ze maju na chrbte alebo pleci jazvu po materskom znamienku preboha, v takom stredoveku boli bojovnici dosekani, zjazveni, s dlhymi mastnymi bradami a nikomu to neprekazalo
h.a.n.c.a.

PříspěvekZaslal: čt duben 26, 2007 1:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

OnanManiak napsal:
Opravdu ??? jasně že strie jsou můj hlavní problém,kdybych je neměl tak to vůbec neřeším a jsem spokojený.

Já vím že to vypadá jako bych byl "nějaká fajnovka" jenže to tak není... kdybych věděl že už se mi už žádné neudělají tak to taky "tak" moc neřeším.

No nic.... děkuji za pochopení.

Víš co, zkus si v pátek večer v televizi pustit pořad "Tančím pro Tebe" a možná si při tom uvědomíš, jak jsi šťastný, že máš "jenom" strie . Pokud ne, tak je to zralý na psychologa...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Strie.... pár otázek Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, ... 11, 12, 13  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: