|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
daymoon
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
BUFU

|
Zaslal: čt duben 26, 2007 1:19 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: čt duben 26, 2007 1:21 pm Předmět: |
|
|
Jak tady tak na to koukam, tak OnanManiak je opravdu zralej tak akorát na toho psychologa...
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: čt duben 26, 2007 1:55 pm Předmět: |
|
|
Myslím onane že samotný daymoon a jeho životní příběh by pro tebe měl být motivace jako svině a ukončení hledání maličkostí na svym těle _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: čt duben 26, 2007 6:26 pm Předmět: |
|
|
spletl jsem se.Omlouvám se _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
Roland SteelRaven

|
Zaslal: pá duben 27, 2007 12:58 pm Předmět: |
|
|
Ja, mam tiez strie. A dost v pohode. Co som nabral na vahe tak sa my este viac rozsirili.
Ze vraj opalovanim to NEVIDNO vobec, no strie ti tam i tak ostanu... _________________ How many friends can you trust with your life?
|
|
| nahoru |
|
 |
OnanManiak
|
Zaslal: ne duben 29, 2007 3:15 pm Předmět: |
|
|
Rodiče se mi nerozešli,táta umřel když mi bylo 8.
Vidím že většina z vás nepochopila jak se cítím....
to nejspíš proto že většina ty strie nemá,a když má tak jen malé...
Jenže já jsem roztrhaný jak prase,každý den najdu vždycky nějakou novou... je to hodně u sebe takže se spojují.... už ted vypadám jak zrůda.
A to že tě to nedělá někým méně cenným než toho kdo je nemá je blbost....
To je jako kdyby jste se podívali na člověka vzhledem "škaredého" a na člověka vzhledem hezkého,kdo se vám bude více líbit ? myslím že je to jasné.
Myslel jsem že mi někdo poradí,a místo toho jsem se dozvěděl že jsem asi psychicky nemocný.
Nevím jestli někdo máte na sobě 2 cm šikoré strie,ale jestli ano tak nevím jak vám to nemůže vadit.... a omezovat.
V létě chodí všichni v tílku nebo nahoře bez a já budu muset až do konce života chodit v dlouhém rukávě protože se budu za sebe stydět.
Ale i tak dík,vím alespon že jsem totálně neschopný se o sebe postarat a že vinu shazuju na mé rodiče a že jsem psychicky nemocný. _________________ Jsem! obrovské lejno svalů......
Ronnie Coleman
|
|
| nahoru |
|
 |
ursus.
|
Zaslal: ne duben 29, 2007 3:18 pm Předmět: |
|
|
| OnanManiak napsal: | Rodiče se mi nerozešli,táta umřel když mi bylo 8.
Vidím že většina z vás nepochopila jak se cítím....
to nejspíš proto že většina ty strie nemá,a když má tak jen malé...
. |
ehm, tak toto ej kvalitny nazor
dufam ze tu nexces zaviest galeriu strii..
|
|
| nahoru |
|
 |
ursus.
|
Zaslal: ne duben 29, 2007 3:19 pm Předmět: |
|
|
btw skus zajst do izraelu a poziadat o implantaciu koze predkozky zbavenych deti..
|
|
| nahoru |
|
 |
OnanManiak
|
Zaslal: ne duben 29, 2007 3:34 pm Předmět: |
|
|
Pomlč ;) _________________ Jsem! obrovské lejno svalů......
Ronnie Coleman
|
|
| nahoru |
|
 |
Emperor

|
Zaslal: ne duben 29, 2007 3:36 pm Předmět: m |
|
|
| OnanManiak napsal: | | Pomlč ;) |
prečo nepostneš fotky do topicu??
|
|
| nahoru |
|
 |
OnanManiak
|
Zaslal: ne duben 29, 2007 3:41 pm Předmět: |
|
|
Bohužel nemám foták,ale asi i tak by to asi nijak nepomohlo..... i kdybych ho měl.
edit: díval jsem se tady na fóru na fotky strii co tu kdo poslal..... myslím že je to nic o proti mě. _________________ Jsem! obrovské lejno svalů......
Ronnie Coleman
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|