Study - cvičení pro sílu a zdraví

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Study - cvičení pro sílu a zdraví  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Study - cvičení pro sílu a zdraví
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Study

PříspěvekZaslal: ne březen 30, 2014 12:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Napíši sem něco, čeho se tak nějak držím v objemu.

Nejdůležitější jsou sacharidy. Bez nich se nikam nepohnete. A je fakt důležité mít komplexní sacharidy, ale s malým množstvím vlákniy, s tou jsem totiž strašně hubnul.

Suplement není plnohodnotná náhrada jídla. K tomu snad nemusím nic psat.

Další věcí jsou vitamíny a minerály. Řekl bych, že je to základ po proteinu, zvláště když zelenina pro ektomorfa není ideální zdroj vitamínů a minerálů (kvůli vláknině)

Jednoduše řečeno. Stačí pořádně žrat ( každé 3h! (dávat jídlo každé 2h je podle mě blbost))
a makat! Snažit se chodit poctivě, neflákat jako já tenkrát a cvičit s rozumem. Měli byste vědět co cvičit, jak to cvičit a proč to cvičíte!

V každém případě tohle jsou známé věci, není to žádná amerika, takže to berte s rezervou. Pokud by vás zajimalo napište to konkretně já nevím co přesně po mě můžete ještě chtít

https://www.instagram.com/studynkapetr/
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Frozz.

PříspěvekZaslal: ne březen 30, 2014 1:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já si třeba nemyslím, že suplementace vitamínů a minerálů je v objemu důležitá, protože člověk přijme takové množství jídla (pokud nejede stereotyp rýže+kuřecí), že vše potřebné pokryje ze stravy. Jiná věc je dieta, tam bych určitě takový suplík nasadil.
stas

PříspěvekZaslal: ne březen 30, 2014 8:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vdaka study, je to zname, ale mne opakovanie nezaskodi
a pisal si, ze "co a jak jsem vlastně tenkrát vůbec cvičil!" Co cvicis teraz? co by si teraz zmenil na svojom tréningu z minulosti? ake si robil chyby?
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: ne březen 30, 2014 8:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

me by jen zajimalo zda je fakt ektomorf. zacinal se 180/55 ale berte v potaz ze v 15ti, kdy rychle poskocil...po 2-3 letech 90kg...no nevim
Study

PříspěvekZaslal: ne březen 30, 2014 8:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Je potřeba zmínit že těch 90kg byla prasoforma docela. Kdybych měl hodit dietu a jít rysovat tak ani ted na sobe nebudu mít víc jak 74kg v soutěžní formě.

Co se týče tréninku, tak mám mnohém větší objem tréninku, snažím se jezdit více technicky a procítit svaly, což jsem tehdy moc nedělal. Hlavně ted už jedu split asi rok i když je fullbody kvůli testosteronu tak vychvalovane, tak fullbody treninkem nemate po nějakem čase cvičení už šanci dostatečně procvičit vše, co potřebujete.

Pro začátečníky je fullbody ok, ale jinak si myslim, že ne

Study

PříspěvekZaslal: ne březen 30, 2014 8:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ještě jedna duležitá věc co mi pomohla.

Dost se ted protahuji každý den a na začatku treninku dám několik zahřívacích serii, myslím že i z hlediska zranění je to dost podstatná věc. Hodně mi to pomohlo, takže doporučuji.

Study

PříspěvekZaslal: ne březen 08, 2015 3:59 pm    Předmět: zkusím to Odpovědět s citátem

Ahoj, tak si znova otvírám svůj log

a měl bych být schopný si ho psat - být schopný se do toho dokopat.

Za tu dobu co cvičím (začal jsem někdy v srpnu 2010), si dovolím říct, že jsem se toho dost naučil, zlepšil techniku, došel zhruba na to, co na mě fakt funguje a co ne, a hlavně kam chci směřovat.

Mám docela nah*vno genetiku, hlavně na kulturistiku, takže i když jsem si ze začátku naivně myslel, že přece jenom budu schopny závodit a udělat nejakou formu (naturalně), tak jsem zjistil, že fakt ne. Nemám na to ani stavbu těla.

A však baví mě cvičit silově, hlavně komplexní cviky a myslím, že mi to docela jde (líp než kulturistický trénink). Nejdůležitější ale je, že mě to baví. Asi tak 2 měsíce zpátky jsem zkusil poprvé vzpěračské cviky a dost se mi to zalíbilo. Samozřejmě technika není ok, ale myslím, že se to na začátek dá. Ale snažím se to jet technicky, co to jde. Nicméně, budu muset asi najít nějakého vzpěrače a tu techniku s ním pořešit. (Bohužel zatím o nikom na Břeclavsku nevím)

Momentálně jsem už 2 měsíce v dietě, s tím, že doteď jsem jel stylem: základní silový cvik (jeden nebo 2) + doplnky (1-4) (split 4+1)

A až ted jsem se pustil do vzpírání, v týdnu by mi měly dojít boty (Adidas Power Perfect 2).
Důvod je prostý. Nebavilo mě jet furt různý kladky a šmrdlat tam ty doplnkové cviky. Tak jsem to ted v půlce diety změnil. Samozřejmě, že občas si to dám, ale to je tak 1 trénink z 5. Navíc, po skončení diety jsem chtěl stejně vzpírat.

Strava: Kvalita především, jedu vlny cca 100,150,200,250,400,100... někdy to mam jinak, podle toho, jak chodím do fitka, ale držím to v tomhle rozmezí

Současná váha je někde cca u 92kg? Nevím, přesně, dlouho jsem se nevážil, hlavním ukazetelem je síla a ta se docela drží. Dietu jsem začínal na 99,7kg.

+ Podle starého videa dřepů (z léta 2014), které jsem posílal Pomanovi, mám kyfozu a dělám buttwink. Ale pracuji na tom. Každý den dělám cvičení a myslím, že už něco se zlepšilo.

Přičina mé kyfozy (podle mě) je v tom, že: špatně sedím na židli a hodně dlouho (škola, doma u pc) + mrtvolu jsem tahal až do hodně velkeho zaklonu + pod těžkými dřepy jsem se hrbil - nesnažil jsem se to udržet rovně, i když jsem si myslel, že to dělám.

No a buttwink s tim určitě souvisí + nemam tak mobilní kotníky + zřejmě zkrácené svaly zadku. Snad mi v tomhle aspon pomůžou ty boty.

Dnešní trénink:

Přemístění a výraz
jedničky/ dvojky od 50kg až po 75kg, asi tak 15 serii, podle toho jak mi to šlo

Přemístění z podložky (cca 40cm)
jedničky až trojky od 50 po 70kg, šlo hlavně o ten švih a dostat se pod tu činku

Výraz 2x60, 2x70, 2x80, 1x85, 1x90,1x95, 1x100

Nějaké trhy s 40kg, byly to spíš silové trhy
+ Spády s 40kg pár sérií

Nakonec shyby na široko 5x2xjá - jezdím je vždy hoodně na široko na rovné tyči, abych zapojil jen záda, shyb jak ho dělá většina = zhruba na šířku ramen, v podstatě neudělám

Shrnutí - na to, že jsem jel včera ramena, záda - hlavně military pressy, shyby, trhy a mrtvoly s širokým uchopem, to byl hodně dobrý trénink

Naposledy upravil Study dne ne březen 08, 2015 4:05 pm, celkově upraveno 1 krát
Study

PříspěvekZaslal: ne březen 08, 2015 4:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jedna z 10. září 2011 V podstatě první fotka od té doby, co sem začal cvičit.[/img]

1. září 2012 - top silová forma, dlouho jsem se jí nemohl přiblížit - 92kg asi

15. 2. 2013 Nohy ektomorfa

No a následuje období přítelkyně - silová forma šla totalne do hajzlu, kdežto.. no však vidíte :D

12.6. 2013

20.7. 2013

20.7. 2013

20.7. 2013

Pokračování někdy jindy, ted jsem vám odhalil fotky, které neměli nikdy spatřit sítě internetu

Johnbear

PříspěvekZaslal: ne březen 08, 2015 5:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Study

PříspěvekZaslal: ne březen 08, 2015 5:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty budeš asi tak jediný co sem bude chodit, co Doufám, že máš radost

Study

PříspěvekZaslal: po březen 09, 2015 4:51 pm    Předmět: Trénink 9.3. Odpovědět s citátem

9.3. Bench, Biceps, Triceps

Dneska v tělocviku - Fitko TJ Lokomotiva Břeclav , takže jen krátce

Benč:
2x10x55
2x10x75
1x3x95
1x1x105

- pak jsem se na to vykašlal, protože zákaz používání magnézka + mega klouzavá osa, je dost nebezpečná kombinace

Potom 3 supersérie

Tripceps + Biceps - VČ, jednoručky, nějaká kladka, bradla na stroji, FR. tlaky atd - chtěl jsem je v té diete aspon 1x za ten týden procvičit

Nakonec běhací pás 10 minut - střídání chůze - 4 doby + intenzivního běhu - 3 doby

Shrnutí - pro mě je to prostě nejhorší fitko, v jakém sem kdy byl (už i H-fitness je snad lepší), je tam jedina pořadna osa, jeden stojan, osa na BP má 15kg, klouže jak svině, zákaz magnézka... proto dneska trénink nic moc, akorát jsem napumpoval ty ruce nějak a konec. Nic jiného se tam pořádně cvičit nedá. Je to prostě komerční fitko. Tečka.

Zítra volno, moc se mi nechce, ale měl bych

Study

PříspěvekZaslal: út březen 10, 2015 8:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

10.3. Volno

Váha nalačno 94,4kg , což mě hodně překvapilo, v podstatě se ta váha za poslední 3 týdny vůbec nehnula, kdežto oblečení je mi větší a síla zůstává

EDIT:

+ večer strečink 45 minut - myslím, že mě bude dobře bolet prdel zítra

Jedno motivační, Klokov je prostě frajer; skvělá postava + obrovská síla (kam se hrabou kultíci (ja vim, to se neda porovnavat :D))

Naposledy upravil Study dne út březen 10, 2015 7:10 pm, celkově upraveno 2 krát
Balista

PříspěvekZaslal: út březen 10, 2015 8:53 am    Předmět: Re: zkusím to Odpovědět s citátem

Study napsal:
No a buttwink s tim určitě souvisí + nemam tak mobilní kotníky + zřejmě zkrácené svaly zadku. Snad mi v tomhle aspon pomůžou ty boty.

Na to Ti pomůže jen pracovat na mobilitě kotníků a kyčlí a protahovat tu prdel. Boty Ti mobilitu nezlepší. Klidně je používej, ale nezapomínej zlepšovat tu mobilitu. Ty boty jsou super pomůcka, ale ne samospásná. Vyvolají v Tobě falešný pocit, že je mobilita ok, protože se v nich dřepuje a vzpírá luxusně a začneš cvičení na mobilitu šidit..
Study

PříspěvekZaslal: út březen 10, 2015 9:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já s tím počítám a snažím se to zlepšit, ale aspon prozatím, než se to spraví, by to mohlo pomoct. Díky za reakci.

Study

PříspěvekZaslal: st březen 11, 2015 7:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

11.3.

Trh (spíš silový trh) + spády + OHS ... až na 60kg

Přemístění a výraz - do 75kg

Trénink švihu u přemíštění - dostat se pod činku - do 70kg

Pak zase přemístění a výraz ... dostal jsem se až na 85kg s rezervou, s tím že jsem šel pěkně do dřepu

Mrtvý tah s trhovým uchopem + Klokov press

3x70 + 5x40
3x90 + 5x40
2x100 + 3x50
2x100 + 3x50

Čelní dřepy + Shyby na široko

5x60 + 3xja
5x80 + 2xja
3x100 + 2xja
0x110 + 2xja

- spodní záda toho už mela dost, tak jsem se to na to už vykašlal

+ 10 min stečink - zadku a kotníků
Čas: asi 120 minut

Shrnutí: Dalo se to, technika, je už myslím si lepší, hodím sem pak nějaká videa. Chtělo by to už ty boty, ten podpatek mi tam hodně schází a dělá to svoje.

Večer: 40 minut strečink všeho, co je potřeba

Ještě jsem chtěl říct, že si to budu asi psat přímo v posilovně do deníčku, protože většinou jedu jedničky nebo dvojky a ja už fakt nevím, jestli jsem jel dneska 10 nebo 15 serii trhů

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Study - cvičení pro sílu a zdraví Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: