Svět tloustne

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Svět tloustne  Úvodní stránka -> Ostatní -> Svět tloustne
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Jak často navštěvujte Fast foody ?
Nikdy !
13%
 13%  [ 12 ]
Jednou za x měsíců
44%
 44%  [ 39 ]
1x za měsíc
20%
 20%  [ 18 ]
1x za 14 dní
12%
 12%  [ 11 ]
1x za týden
6%
 6%  [ 6 ]
více jak 1x týdně
2%
 2%  [ 2 ]
Celkem hlasů : 88

Autor Zpráva
elrubio

PříspěvekZaslal: čt duben 21, 2011 12:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

balený je 3x přebalený, omytý a přelepená trvanlivost :)
tím neříkám, že ho taky někdy nekoupím, ale byl jsem tam kdysi na brigádě, tak vím, jak to chodí...

I am the Viking!

http://www.facebook.com/pages/Fitness-models-galleries/125473037559547
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
william888

PříspěvekZaslal: čt duben 21, 2011 1:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja nechapem ako mozu niekomu chutit tie sracky z Mcdonaldu ... raz som si to bol vyskusat, ze sa tam najem poriadne dam si z kazdeho nieco aaale stalo to neuveritelne vela penazi aaa vsetko bolo uplne nanic ... za take peniaze si doma clovek navari tolko vyborneho, zdraveho jedla ... domaca kuchyna je domaca
Frozz.

PříspěvekZaslal: čt duben 21, 2011 1:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CrazyLom napsal:
chlapci, co řešíte, stejně nezměníte nic... buďte rádi, že vy o svý zdraví dbáte a k tomu vypadáte slušně, ale řekl bych, že jinak taky tyhle truchlozpěvy nemaj smysl. lidi jsou jací jsou,...)

Účel tohodle topicu není něco změnit, to ani nejde, přeci je to o diskuzi ne? Podělit se o své názory na tento globální problém a trochu rozšířit obzory. Kdybych teda tvou logiku aplikoval na tohle forum, tak můžeš smazat půlku fora...
Study

PříspěvekZaslal: čt duben 21, 2011 1:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jen maso z Tesca ne! Sice mi jednou matka koupila udajně maso z Tesca, kterého bylo půl kila, dokonce bylo i dobré, ale tomu stejně nevěřím. Když tam vidím to maso, tak je mi nablití! A obecně bych už vůbec nevěřil balenému masu! Pokud chodíte do nějakého supermarketu pravidelně, tak si všimněte, že když tam mají týden nějaké maso a moc se neprodává, tak druhý týden mají mleté maso a třetí týden ho mají i se slevou. No není to podezřelé? Aspon tak jsem si toho všiml v Albertovi.

https://www.instagram.com/studynkapetr/
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Azmodan

PříspěvekZaslal: čt duben 21, 2011 1:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

U nás je totiž problém, že lidi nemají elementární vzdělání co se týká potravin a výživy. Průměrnej člověk stěží ví co to je bílkovina, sacharid, tuk...netušej co obsahujou jednotlivý potraviny, co to je kalorie nebo nějakej glykemickej index. O obsahu nějakech konzervantů a solí ani nemluvim. Nejdůležitější je pro ně to aby to bylo levný a dobrý. Že to jsou odpadní sračky je nezajímá. Podle mě by se tyhle věci měly učit už na základce, když se vyučuje už i finanční gramotnost aby haranti neskončili v dluhovejch pastích, proč nevyučovat zásady zdravýho životního stylu, aby z nich nebyly mastný obézní koule.
Nejvíc mě dostávaj takový ty buchty co si stěžujou že maj špeky a pak z nich vypadne, že jedí jen jogurty ( za 4kč...samej škrob a kdovíjakej humus) a ovoce, a večer když maj hlad tak si objednaj pizzu .
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: čt duben 21, 2011 1:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ad Tesco - musíte rozlišovat mezi tím co mají v pultu a co jen přeprodávají pod značkou Tesco. To první je zlo, to bych na proteiny snad radši sežral hovna.
Ale to druhý, to je úplně ok. Ostatně to jí i moje žena, a nikoho vybíravějšího a mlsnějšího co se kvality a chutě týká neznám
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt duben 21, 2011 1:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

do Tesca nechodím - ne že by tam neměli občas slušný zboží i ceny - ale mám naučený Albert a hlavně Globus ( kde je maso bezkonkurenčně nejlepší ) - a stíhám tak nákup za hodinu, kdežto v Tescu bloumám i dvě a to mě ser..štve Takže mneší nákupy Albert, velké Globus a drobnosti u soukromníka pekaře a řezníka.
U.B0B

PříspěvekZaslal: čt duben 21, 2011 2:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kdyby si v cesku lide mohly za promernou mzdu koupit tolik zradla jako lide v USA, tak obezita bude nejvetsi problem tohoto statu.
hubeni lide jsou u nas jenom proto, protoze setri. a nejic se da setrit kde? na jidle ....
Setty

PříspěvekZaslal: čt duben 21, 2011 2:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

elrubio napsal:

Co se týče dělené stravy, její obecný princip je správný, jelikož nejhorší je míchat nálož sacharidů s tukem.. (ten typický hambáč či to knedlo, vepřo..)

Tak to si pletes principy delene stravy, ty jsou trochu jinaci:) nemas kombinovat bilkoviny a sacharidy v jednom jidle, tuky tam mit muzes...
elrubio

PříspěvekZaslal: čt duben 21, 2011 2:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Setty napsal:
elrubio napsal:

Co se týče dělené stravy, její obecný princip je správný, jelikož nejhorší je míchat nálož sacharidů s tukem.. (ten typický hambáč či to knedlo, vepřo..)

Tak to si pletes principy delene stravy, ty jsou trochu jinaci:) nemas kombinovat bilkoviny a sacharidy v jednom jidle, tuky tam mit muzes...

OK, možná jsem to napsal blbě v rámci principu dělené stravy, ale stejně si myslím, že spojení sacharid + tuk je zlo sacharid + bílkovina taky.. z toho vychází, že sacharid je zlo

I am the Viking!

http://www.facebook.com/pages/Fitness-models-galleries/125473037559547
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
haino

PříspěvekZaslal: čt duben 21, 2011 2:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

U.B0B napsal:
kdyby si v cesku lide mohly za promernou mzdu koupit tolik zradla jako lide v USA, tak obezita bude nejvetsi problem tohoto statu.
hubeni lide jsou u nas jenom proto, protoze setri. a nejic se da setrit kde? na jidle ....
Takže vláda to myslí dobře,tak proč všichni brblají?
Grimley

PříspěvekZaslal: čt duben 21, 2011 3:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já vidím problém v tom přístupu všech .... Sleduju že to, že mám přehled o energetický hodnotě a vlastně i nutriční ze mě hned dělá anorektika a babochlapa .... přitom nevidím jedinej důvod proč se lidi smějou těm, co je jen zajímá, co jedí ... v tom je ten problém .. pak mě dorazí věta typu " Dám si kuřecí bagetu, tam je maso, to je zdravý" ...
Redshank

PříspěvekZaslal: čt duben 21, 2011 3:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Azmodan napsal:
U nás je totiž problém, že lidi nemají elementární vzdělání co se týká potravin a výživy. Průměrnej člověk stěží ví co to je bílkovina, sacharid, tuk...netušej co obsahujou jednotlivý potraviny, co to je kalorie nebo nějakej glykemickej index. O obsahu nějakech konzervantů a solí ani nemluvim. Nejdůležitější je pro ně to aby to bylo levný a dobrý. Že to jsou odpadní sračky je nezajímá. Podle mě by se tyhle věci měly učit už na základce, když se vyučuje už i finanční gramotnost aby haranti neskončili v dluhovejch pastích, proč nevyučovat zásady zdravýho životního stylu, aby z nich nebyly mastný obézní koule.
Nejvíc mě dostávaj takový ty buchty co si stěžujou že maj špeky a pak z nich vypadne, že jedí jen jogurty ( za 4kč...samej škrob a kdovíjakej humus) a ovoce, a večer když maj hlad tak si objednaj pizzu .

Já nevim jak to je jinde, ale nám (a co jsem slyšel tak někde se o to snaží taky ) se to v 9ce snažila vštípit do hlavy chemikářka.A co z toho, nikdo si to k srdci nevzal.Zastávám názor že dokud si to člověk neuvědomí a žije s tim rád tak nemá cenu mluvit do zdi..byl jsem podobnej, sice vižle, ale i když si ze mě lidi ( převážně táta ) dělali srandu bylo mi to uplně jedno...
Pr!nc

PříspěvekZaslal: čt duben 21, 2011 3:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tohle je hodně zajímavý téma. Ta gramotnost obyvatel, co se týče znalosti alespoň základů zdravého stravování, je opravdu tragická. Člověk to vidí všude okolo sebe. Mnohdy to ale není tím, že lidé by žrali až tak hodně a přejídali se, ale většina z nich je fakticky podvyživená. Když třeba vidím, kolik zhruba bílkovin snědí členové rodiny, ale kolik jedí bílého pečiva, majonézových salátů, tak se divím, že na tomhle můžou fungovat.
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: čt duben 21, 2011 4:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To by ses divil kolik lidský tělo snese.
Příklad: ženina vzdálena teta, 88 let. Posledních šest let se z 90% živila čajem a chlebem s ramou.
Nebo z jednoho fóra: někdo psal, že jejímu strýci umřela družka, on rezignoval na život a živil se výhradně pivem. Prý mu trvalo pět let než umřel

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Svět tloustne Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: