|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Jak často navštěvujte Fast foody ? |
| Nikdy ! |
|
13% |
[ 12 ] |
| Jednou za x měsíců |
|
44% |
[ 39 ] |
| 1x za měsíc |
|
20% |
[ 18 ] |
| 1x za 14 dní |
|
12% |
[ 11 ] |
| 1x za týden |
|
6% |
[ 6 ] |
| více jak 1x týdně |
|
2% |
[ 2 ] |
|
| Celkem hlasů : 88 |
|
| Autor |
Zpráva |
Reiben

|
Zaslal: so duben 23, 2011 1:05 pm Předmět: |
|
|
"takze je tu alternativa jit k Mao Cetungovi"  ?? Tím myslíš jít k Vietnamcům ? _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Vladik

|
Zaslal: so duben 23, 2011 1:07 pm Předmět: |
|
|
jinak jak psal nekdo vyse.. melo by se to do decek tlouct od mala..alespon zakladni znalosti o strave.
Vidim to kazdej den..Matka-vepr, otec-vepr, dite.zacinajici maly prase..jeden na hlave korunu z Burger Kinga, druhej nese KCF box a dite si s mastnejma rukama od hranolku hlaje s hrackou z Mekace..tot vize..
|
|
| nahoru |
|
 |
Vladik

|
Zaslal: so duben 23, 2011 1:08 pm Předmět: |
|
|
| Reiben napsal: | "takze je tu alternativa jit k Mao Cetungovi" ?? Tím myslíš jít k Vietnamcům ? |
ironie zlato..ironie
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: so duben 23, 2011 1:23 pm Předmět: |
|
|
| Spazik napsal: | | Mablung napsal: |
Cílem podnikání je dlouhodobý zisk :-)
Cena surovin není vysoká, ale režie, platy, reklama, logistika, zisk majitele a za franchising... . Prostě to všechno co není vidět cenu samozřejmě zdvihá, tudíž si nemyslím že by to bylo nějak předražené. Doma si samozřejmě uvaříš levnějí, ale trvá ti to hodinu a pak to sebou musíš vláčet, někde ohřívat, ... . Fast foody nejsou alternativou k normálnímu stravování, ale pokud člověk potřebuje "rychlé jídlo", svůj účel prostě splní |
Jasně, ale právě proto, když potřebuju nějakej ten streetfood, tak zajdu do nějakého soukromého bistra nebo restaurace, kde to jedou 2 lidi sami na sebe a ceny mají poloviční jak v McD. |
Jde také o čas. Ve fastfoodu to prostě do sebe hodíš a jdeš, v restauraci čekáš. Já osobně do fastfoodů, krom na KFC křidýlka , chodím jen velmi výjmečně, takže s tebou více méně souhlasím, nicméně i chápu lidi co tam chodí. Je to rychlé, dobré, záruka čistoty a kvality (nezavřou to kvůli špíně jako mého kdysi oblíbeného číňana u Václaváku). Jak píšu, já se ve fast foodu zastavím párkrát do roka, ale on by nebyl ani problém stavit se tam každý týden. Pokud by se člověk hýbal ...
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: so duben 23, 2011 1:23 pm Předmět: |
|
|
ja napriklad nechapu , ze za 12-13 let vzdelavani se neexistuje v osnovach zadna kapitola o zdravem stravovani , zakladni rozdeleni bilkoviny , sacharidy ( rychle,pomale ) , tuky ( zdrave,nezdrave ) , jak by mela vypadat kostra jidelnicku atd ..
|
|
| nahoru |
|
 |
Vladik

|
Zaslal: so duben 23, 2011 1:25 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | | ja napriklad nechapu , ze za 12-13 let vzdelavani se neexistuje v osnovach zadna kapitola o zdravem stravovani , zakladni rozdeleni bilkoviny , sacharidy ( rychle,pomale ) , tuky ( zdrave,nezdrave ) , jak by mela vypadat kostra jidelnicku atd .. |
presne..zato chteli nase deti ucit o ciganech ze..o) ale to je na jine tema..a nekazme si vikend polemizaci o tom cernym moru.
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
|
| nahoru |
|
 |
Vladik

|
Zaslal: so duben 23, 2011 1:34 pm Předmět: |
|
|
pro lidi je kazdy vyboceni od ,,knedlo-vepro-zela,, ..dieta..
moji rodice si porad jeste..v mych ehm..davno presahlych 30ti letech
delaji srandu a pokazde mi predhazuji muj nazor bile pecivo-bila smrt..tusim to rikal Arny..
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: so duben 23, 2011 1:42 pm Předmět: |
|
|
| Vladik napsal: | | pro lidi je kazdy vyboceni od ,,knedlo-vepro-zela,, ..dieta... |
Jo přesně tak!. Člověk si donese do školy vločky s proteinem a už na něj všichni zírají a ptají se, na co držím dietu... Někdy je mám sto chutí za tu neznalost dokopat a vysmát se jim co žerou za sr*čky!! (Pardon, ale tohle mě fakt vytáčí)
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: so duben 23, 2011 1:47 pm Předmět: |
|
|
Přesně,.. člověk, co dneska žije zdravě (nekouří, nechlastá, jí zdravě, sportuje), tak je považovanej za podivína. Např. jdu s kamarádama do hospody, posedět pokecat. A vždycky se najde nějakej jedinec, co nepochopí, že tam nechodím kvůli tomu, abych se ožral.
Když si ke stolu přinesou brambůrky, tak do mě zas jakou dobu hustěj at si dám. Když řeknu, že nechci, protože jsem už večeřel, tak zas začnou mlít kecy o nějakých dietách atd. _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: so duben 23, 2011 1:52 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | | ja napriklad nechapu , ze za 12-13 let vzdelavani se neexistuje v osnovach zadna kapitola o zdravem stravovani , zakladni rozdeleni bilkoviny , sacharidy ( rychle,pomale ) , tuky ( zdrave,nezdrave ) , jak by mela vypadat kostra jidelnicku atd .. |
Já vážně nechápu, že za 12-13 let vzdělávání se neexistuje v osnovách žádná kapitola o hraní kuliček. Rozdělení kuliček na skleněné, hliněné a jak by měla vypadat správná technika úderu.
Jinými slovy, stravování je tvůj koníček a kupodivu ho dost lidí nezdílí. Možná by neškodilo menší povídání ve školách, ale myslím že od pupkatých učitelů bude výklad stejně účinný jako povídání o sexu od staré pany a nebo výklad ekonomiky od prakticky jakéhokoliv učitele na základce
|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
Zaslal: so duben 23, 2011 1:53 pm Předmět: |
|
|
no, člověk, co takto žije, trošku podivín je pro ty, co tak nežijí. ty zase blbě čumíš na toho, kdo je věčně v lihu. argumenty pro i proti budete mít oba (a oba si budete myslet, že ty vaše jsou lepší). a study, kdyby se za neznalost dokopávalo, leželi bysme v modřinách všichni  nechci teda aby to vyznělo jako nějaké pitomé moralizující kecy, ale doporučuju vám na to prostě srát. máte svůj životní styl, proč ho někomu vnucovat nebo si ho před někým hájit, je váš a každej vám může políbit prdel, tak co řešíte? :-) _________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
Zaslal: so duben 23, 2011 1:55 pm Předmět: |
|
|
Mablung: naučení správných stravovacích návyků se učit bude, není to bráno už jako koníček, ale jako součást rozvoje osobnosti (péče o vlastní tělo). ale pravdu máš s tím, že to stejně nejspíš moc věcí nezmění... _________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: so duben 23, 2011 1:58 pm Předmět: |
|
|
Já vím, ale ty věčné otázky co to jím a proč to jím, mě opravdu vytáčí.  Hlavně když pak vidím co jí oni... Už jsem klidný.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|