|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ygg
|
Zaslal: ne duben 05, 2009 5:37 pm Předmět: |
|
|
| DrLift napsal: | Myslim, ze staci praxe a trocha selskeho rozumu.
1. Asi kazdy vi, ze pri benci hlavou dolu se daji zvedat vetsi vahy nez na rovnem benci.
2. Pokud nekoho bolely ramena, urcite zkousel vselijak menit pozici pri benci a nejspis prisel na to, ze pokud se pokousi udelat most a pokladat cinku pod prsa, tak dokazal ramenum trochu ulevit.
Uz jen kvuli tomuhle bych nelezel na lavicce jak fosna a nepoustel to ke krku.... |
Mně ne, motá se mi pak hlava:-))))
S tím druhým 100% souhlas ... benčovat jak prkno, tak mám každý rok 6 měsící pauzy, kdy dávám ramena dohromady. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Bazzy

|
Zaslal: ne duben 05, 2009 5:59 pm Předmět: |
|
|
hlavou dolu jsem bencoval asi 3krat v zivote a malem me praskla hlava a umrel jsem, myslim ze pokud clovek udela most a netlaci primo nahoru ale mirne dozadu jak by se to melo delat tak tak tam dochazi k zhruba stejnymu uhlu jako pri benchi hlavou doulu pokud se nepletu.. myslim ze bench hlavou dolu je naprosta blbost aspon pro ty co nejdou na olympii a netrapi je nejak strasne moc slabina v dolnich prsach
|
|
| nahoru |
|
 |
Kadd

|
Zaslal: ne duben 05, 2009 6:01 pm Předmět: |
|
|
Bazzy píšeš že ti málem praskla hlava hned jsem koukl na tvůj avatar a říkam si o kolik to bylo horší jak při mrtvole _________________ Co nejde silou, jde ještě větší silou!
Na tebe sou i fizli kratci , ty ses dobrej exemplar, az budes mit ty hnupe nekdy mlady, si tak dva kousky zamlouvam...
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: ne duben 05, 2009 6:03 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Kadd

|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: ne duben 05, 2009 6:13 pm Předmět: |
|
|
Bazzy ví že síla bojovníka je v jeho bojovém výrazu :D
|
|
| nahoru |
|
 |
RavenStalker

|
Zaslal: po duben 06, 2009 2:47 pm Předmět: |
|
|
| DrLift napsal: | | RavenStalker napsal: | Wow celej život dělám bench tak že mám širokej úchop a ramena se snažím mít v rovině a v pravém uhlu. Činka mi tak vychází skoro na krk. Že by nemělo být všechno tak rovně? Když dám úzčí úchop tak cítím hodně ramena a triceps a ostatní a zvednu prd |
V tom pripade muzes mluvit o velkem stesti, ze jsi se zatim vyhnul problemum s rameny. |
To jsem nezmínil...ramena mám pěkně v loji obě mi divně překřupávaj a posledně jsem to přepískl a tak teď nejezdím bench vůbec než se to spraví. Já fakt myslel že mají být v pravým uhlu a zvedat činku rovně nahoru
|
|
| nahoru |
|
 |
PE-PE
|
Zaslal: po duben 13, 2009 6:24 pm Předmět: |
|
|
ja delam bench mirne sirsi uchop a na bradavky a rekl bych ze skvely. rozhodne si nemyslim ze by most byl proti rozvoji hrudniku. pokut nepouzivaz extrem jako borci na soutezi tak ti to pomuze rozhodne k vetsim vaham a tim i k rozvoji. jen doporucuji. jinak souhlasim, kazdy si musi vyskouset sam co mu max. vyhovuje.
|
|
| nahoru |
|
 |
Sylar

|
Zaslal: út duben 21, 2009 9:41 am Předmět: |
|
|
po asi mesiaci co som bench nahradil šikmou lavičkou a teraz som sa vrátil k bench-u, tak teraz neviem či mi oslabila lavá ruka alebo zosílila pravá... stalo sa vam niečo podobné niekedy? a tym ako som sa to snažil nejako držat v rovine tak som si asi natiahol šlachu na pravom predlakti.. no som z toho happy co vam poviem...
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: pá květen 15, 2009 8:30 pm Předmět: |
|
|
Může mi někdo vysvětlit, proč lidi u benche dělají ten "most"? Dneska jsem to na nějakým videu viděl poprvý v životě a skoro mi padla čelist. Co to je???
Když pominu fakt, že to vypadá naprosto šíleně a nepřirozeně, nechtěl bych vidět tu krční páteř za pár let...
Hoďte mi na to někdo trochu světla, díky :)
|
|
| nahoru |
|
 |
spt
|
Zaslal: pá květen 15, 2009 8:40 pm Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | Může mi někdo vysvětlit, proč lidi u benche dělají ten "most"? Dneska jsem to na nějakým videu viděl poprvý v životě a skoro mi padla čelist. Co to je???
Když pominu fakt, že to vypadá naprosto šíleně a nepřirozeně, nechtěl bych vidět tu krční páteř za pár let...
Hoďte mi na to někdo trochu světla, díky :) | lepsie zapajas prsne svaly.. mensia sanca na uraz sa mi zda ale to nech napisu ty co sa vyznaju
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: pá květen 15, 2009 8:49 pm Předmět: |
|
|
precitaj si cely tento topic, bolo to tu vysvetlene _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: st květen 20, 2009 7:00 pm Předmět: |
|
|
Sem se chtěl zeptat jaké bandáže jsou vhodné k benchi? Zápěstní to vím, ale hodí se i na lokty? Když by jste si měli vybrat, lokty nebo zápěstí, Dík za rady
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st květen 20, 2009 7:13 pm Předmět: |
|
|
Kdyz uz je tu dotaz na bandaze, tak pomuze to hodne pri vykonu nebo k lepsi technice? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
bikon
|
Zaslal: st květen 20, 2009 7:22 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Kdyz uz je tu dotaz na bandaze, tak pomuze to hodne pri vykonu nebo k lepsi technice? |
bandaz na zapesti .. je ta vaha trocha jinak "citit" :) - vnimam to snad trocha lepsim uchopem. podrzi ti to zapesti, kdyz je ta vaha tezka trocha vic - zacinam pouzivat, kdyz ma cinka kolem 90 procent. kdyz zlobi zapesti, tak aji trosku driv :) (rekneme 80%). kor kdyz se jedou dotlaky s vic, jak 100%.
pokud techniku nemas bez bandazi, tak ty ti uz k nicemu nepomuzou ..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|